Ladownosc nr 2 - czyli pojazdy naziemne + nawodne
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
Ladownosc nr 2 - czyli pojazdy naziemne + nawodne
Czy na statek mozna wprowadzic np. rower lub inny pojazd naziemy? Wydawaloby sie to logiczne. W sumie rower nawet na lodke mozna zabraz nie mowiac o sloopie - w realu oczywiscie.
- WojD
-
No to jest jakas lipa. Jak na sloopa nie mozna wjechac rowerem z przyczepka albo transporterem (nie mowiac o zwyklym rowerze) to jest to totalna bryndza (opsss... hamerykany nie kumaja bryndzy.... powiem lepiej "kiszka" ;-D ). Tzn mam taki pojazd zostawic w przyslowiowe piz..? Bo rozebrac sie chyba tez nie da.
- WojD
-
wojd wrote:A najlepiej sprzedaj ten rower z przyczepka - chetnie kupieTylko gdzie Cie w Cantr szukac?
ha ha ha, znajac zycie to pewnie juz sie tam pare razy spotkalismy.
Ale wracajac do tematu. To jest jednak porazka. Jak mam jakis pojazd naziemny i rozwijam sie na wyspie a pozniej chce poplynac i na nowej tez moc pozwiedzac (no np. taki jeep - by sie przydal na bezdrozach nowego ladu

A moze prom moze przewozic pojazdy? Chociaz naprawde wypadaloby, zeby male pojazdy typu rower albo cos dawaly sie pakowac na statek.
- WojD
W sumie to by można do sugestii dodać jakiś pojazd typu amfibia albo właśnie prom morski (bo ferry to tylko na jeziorach może pływać) - teraz staje się to bardzo potrzebne.
Podobnie jak szybsze statki - maks. 6000 jedn. to jednak wciąż mało; nie wiem, czy niemożność dotarcia do innych stref językowych wynika z odległości, czy pecha - ale szybkie statki - np. 12.000 jedn. bardzo by zwiększyły możliwości handlu międzystrefowego - a co za tym idzie wymiany surowców...
Podobnie jak szybsze statki - maks. 6000 jedn. to jednak wciąż mało; nie wiem, czy niemożność dotarcia do innych stref językowych wynika z odległości, czy pecha - ale szybkie statki - np. 12.000 jedn. bardzo by zwiększyły możliwości handlu międzystrefowego - a co za tym idzie wymiany surowców...
==============
-
wojd wrote:Podobnie jak szybsze statki - maks. 6000 jedn. to jednak wciąż mało; nie wiem, czy niemożność dotarcia do innych stref językowych wynika z odległości, czy pecha - ale szybkie statki - np. 12.000 jedn. bardzo by zwiększyły możliwości handlu międzystrefowego - a co za tym idzie wymiany surowców...
Wiesz... w pewnym momencie to raczej samoloty powinny sie pojawic albo cos. I lotniska itp. Bo statek wiele szybciej - zwlaszcza duzy nie poplynie. A maly - typu wodolot to na jeziorku typu Baltyk moze popylac.
- WojD
-
- WojD
- w.w.g.d.w
- WojD
- w.w.g.d.w
Zeby wprowadzac samochod czy rower - jestem za,pozatym z milo byloby jak by sie dalo ztuningowac taka łodz i dobudowac maszty z zaglami lub silniki (oczywiscie w rozsadnej ilosci)- taka lodz miala by nieco zmniejszona ladownosc ale szybkosc za to...
A co do paliwa to mam wrazenie ze wszystko juz przygotowane:ropa jest,wieze wiertnicze sa - kto chce miec postac-szejka naftowego? Bo ja chce.
A co do paliwa to mam wrazenie ze wszystko juz przygotowane:ropa jest,wieze wiertnicze sa - kto chce miec postac-szejka naftowego? Bo ja chce.
- OktawiaN :)
- PRUT
w.w.g.d.w wrote:Zeby wprowadzac samochod czy rower - jestem za,pozatym z milo byloby jak by sie dalo ztuningowac taka łodz i dobudowac maszty z zaglami lub silniki (oczywiscie w rozsadnej ilosci)- taka lodz miala by nieco zmniejszona ladownosc ale szybkosc za to...
A ja już jednego widziałem