Rejestracja na forum

Forum dla graczy do pisania ogólnych próśb o pomoc. Zarówno członkowie załogi i doświadczeni gracze mogą na nim pomóc w rozwiązaniu problemów, z jakimi spotkają się gracze. Prosimy nie prowadzić pogawędek na tym forum.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Punio

Rejestracja na forum

Postby Punio » Fri Dec 30, 2005 11:00 am

Ehhhh..... Strasznie mi głupio ale nie kumam jak się zarejestrować n tym forum. Chodzi mi o to że na pisałem te swoje całe dane no i dostałem również maila. Tylko co dalej :?: :!: Nie kumam kompletnie :/ z gory dzięki za pomoc
marol

Postby marol » Fri Dec 30, 2005 11:06 am

W mailu powinien być link. Kliknij go.
gosc nr 2

Postby gosc nr 2 » Fri Dec 30, 2005 2:02 pm

spoko, ja juz tydzien czekam na tego maila.

nie moge sie zalogowac bo konto jest nieaktywne.
nie moge zalozyc innego bo juz mam konto... paranoja
marol

Postby marol » Fri Dec 30, 2005 2:12 pm

Sprawdź, czy ci system antyspamowy nie przechwycił go.
Guest

Postby Guest » Fri Dec 30, 2005 10:54 pm

moze przechwycil a moze nie przechwycil

faktem jest ze nic sie nie da teraz zrobic bo nawet jak dam "przypomnij haslo" to mi mowi ze konto jest nieaktywne ;P
WojD

Postby WojD » Fri Dec 30, 2005 11:02 pm

To spróbuj jeszcze raz - tylko podaj jakies konto bez anty-spamu...
==============
Guest

Postby Guest » Sat Dec 31, 2005 8:41 am

właśnie chodzi o to że ja nie mam tam żadnego linku :/ pisze że mam wydrukować tą wiadomość wyciąć w wyznaczonym miejscu napisać datę i podpisać się następnie trzeba to wysłaś mailem lub faksem. I nawet bym to zrobił ale nie ma napisane pod jaki numer albo mail :/
WojD

Postby WojD » Sat Dec 31, 2005 9:44 am

:lol: :lol: :lol:
:lol: :shock: :lol:
:lol: :lol: :lol:
==============
lukaasz

Postby lukaasz » Sat Dec 31, 2005 10:29 am

a ty jestes pewny ze zarejestrowales sie na tym forum a nie kupiles domeny cantr.net ??
gosc numer dwa

Postby gosc numer dwa » Sun Jan 01, 2006 10:54 am

to nie ja pisalem o faxie, nie wiem o co tam chodzi :D
chcialem zalozyc nowe konto ale trzeba podac nowe dane bo mi mowi ze jedno juz mam. nie chce mi sie wymyslac nowego nicka skoro wszedzie poza tym forum mam taki sam.
nie jest to problem z filtrem antyspamowym. rejestracja do gry przeszla spoko, a rejestracja na forum w ogole nie zostala do mnie wyslana bo w koszu jej nie ma.

bez sensu jest to ze nie mozna nijak potwierdzic tej rezerwacji inaczej albo zmusic system do wyslania tego emaila. do tego powinna sluzyc m.in. opcja przypomnij haslo...
belin

Postby belin » Sun Jan 01, 2006 1:42 pm

Anonymous wrote:właśnie chodzi o to że ja nie mam tam żadnego linku :/ pisze że mam wydrukować tą wiadomość wyciąć w wyznaczonym miejscu napisać datę i podpisać się następnie trzeba to wysłaś mailem lub faksem. I nawet bym to zrobił ale nie ma napisane pod jaki numer albo mail :/

Zaznaczyles, ze masz mniej niz 13 lat? To wtedy sie tak dzieje. No i powinno byc wlasnie tak realizowane - forum phpbb ma taka opcje jako standard :-) - i na dokladke przy rejestracji jest to wlasnie tak zaznaczone.

I sadze, ze wiekszosc co maja problem z aktywacja popelnia dokladnie ten sam blad - nie czyta tego co im sie pokazuje tylko bezmyslnie klika "OK" lub "DALEJ" ;-DDD
WojD

Postby WojD » Sun Jan 01, 2006 2:32 pm

gosc numer dwa wrote: bo w koszu jej nie ma.

Robiłem kiedyś pewnemu gościowi, który narzekał na brak miejsca na dysku instalację jakiegoś softu... Fakt - miał tego miejsca wolnego mało. No to mu opróżniłem kosz - zwolniła się połowa dysku. A ten do mnie z mordą, że mu wszystkie ważne pliki usunąłem... Co za ludzie...
==============
Guest

Postby Guest » Sun Jan 01, 2006 6:21 pm

wojd wrote:
gosc numer dwa wrote: bo w koszu jej nie ma.

Robiłem kiedyś pewnemu gościowi, który narzekał na brak miejsca na dysku instalację jakiegoś softu... Fakt - miał tego miejsca wolnego mało. No to mu opróżniłem kosz - zwolniła się połowa dysku. A ten do mnie z mordą, że mu wszystkie ważne pliki usunąłem... Co za ludzie...

co to niby ma do rzeczy?
obaj jestescie bardzo zabawni.
jestem informatykiem, znam dobrze jezyki obce a wy mi tu podpowiadacie ze moze nie umiem wypelnic jakichs smiesznych pol w rejestracji. dziekuje za wszelka pomoc
Guest

Postby Guest » Sun Jan 01, 2006 6:23 pm

a kasowanie u klienta plikow bez zapytania go o zdanie, nawet jesli byly w koszu zle o tobie swiadczy.
nie wszyscy sa tacy zdolni jak ty
belin

Postby belin » Sun Jan 01, 2006 10:41 pm

Anonymous wrote:jestem informatykiem, znam dobrze jezyki obce a wy mi tu podpowiadacie ze moze nie umiem wypelnic jakichs smiesznych pol w rejestracji. dziekuje za wszelka pomoc

Alez sie nie uburzaj tak ;-D
Jesli ktos pisze, ze dostal info o tym, ze ma gdzies tam wyslac faks albo cos podpisanego to znaczy, ze albo ma ponizej 13 lat i sie grzecznie posluchal pytan albo nie czytal tego co bylo napisane i klasycznie, durnie klikal "OK".
Chyba proste?
Jesli to przypadek nr 1 to znaczy ze stawiajacy forum jest nieodpowiedzialny ;-D (swoja droga wystarczyloby wyslac maila do adminow forum).
Jesli to przypadek nr 2 to pozostaje tylko wspolczuc... chociaz tez wystarczy wyslac maila.

Return to “Ogólna pomoc”