tarza a tarcza

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Thu Dec 29, 2005 11:36 pm

marol wrote:Heh, nie dajcie się zwieść plotkom... krąży ich trochę w grze i czasami się uśmiecham, jak niektóre rzeczy czytam. Dla przykładu ktoś wymyślił, że zwierzęta nie rozmnażają się w lokacjach, w których nie ma ludzi. Polegajcie na swoich doświadczeniach, choć plotki nadają smaczku...

Plotki w moich lokacjach są przestępstwem 8)
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880
lukaasz

Postby lukaasz » Fri Dec 30, 2005 12:13 am

Michal wrote:No to się uśmiejecie, bo ja słyszałem, że SZTURCHANE (uderzane 0%) zwierzęta szybciej się rozmnażają.

Byłem tam i widziałem na własne oczy ze pomaga :D
a zeby bylo lepiej, w lokacj ibyla jedna dziewczyna, szturchlem ja i po chwili sie pojawila druga!!!
momorty

Postby momorty » Fri Dec 30, 2005 7:43 am

musze to zastosowac 8)
Raist

Postby Raist » Fri Dec 30, 2005 10:04 am

lukaasz wrote:
Michal wrote:No to się uśmiejecie, bo ja słyszałem, że SZTURCHANE (uderzane 0%) zwierzęta szybciej się rozmnażają.

Byłem tam i widziałem na własne oczy ze pomaga :D
a zeby bylo lepiej, w lokacj ibyla jedna dziewczyna, szturchlem ja i po chwili sie pojawila druga!!!

*slini sie* haahahahah

Wracajac to tarcz ... tarza to taka niewielka tarcza umieszczana na przedramieniu. Chroni przed lekkimi ciosami (mozna blokowac) i uderzyc tez kogos w leb sie da :) Zwykle najezona jakims zelastwem ... generalnie nedzna, taka do szybkiej walki, ale w Cantr zupelnie chybiona :)

Return to “Ogólne dyskusje”