UWAGA!! Post skierowany do twórców map!
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- WojD
- Izabela
- Sigvald
- Izabela
Sigvald wrote:Boże to dopiero klika, nie dosć że do siebie dzwonią, to jeszcze razem mieszkają![]()
Sigvald, nie wiem jak Ci dziekowac. Przez pol godziny tej spamerskiej wymiany zdan widzialam Cie na forum i czekalam... juz tracilam nadzieje... ale liczyllam na to, ze jednak mnie nie zawiedziesz...
I nie zawiodles

I'm not anti-social; I'm just not user friendly.
- WojD
http://wojd.info/fonciki.zip - to kilka fontów z rodzinki Frugal - podobnych do Frutigerów i Myriad, licencja już chyba nieaktywna, bo firmy, która czcionke zrobiła już dawno nie ma...
...ale poszukajcie własnych pomysłów na czcionki albo używajcie systemowych - tak naprawdę jest lepiej
...ale poszukajcie własnych pomysłów na czcionki albo używajcie systemowych - tak naprawdę jest lepiej

==============
- WojD
- Izabela
-
-
- Izabela
- WojD
-
wojd wrote:Zapomnij - w wersji standard US$899.00
Ale co? Photoshop edu?
wojd wrote:Macromedia? Może zaczną dokładac - tylko że ich Adobe kupiło....
Ano niestety... ja nawet nie wiem jak bedzie teraz wygladal upgrade mojego softu

wojd wrote:Corel - niby racja... Tylko, że ta licencja nie jest jasna
E tam - w miare jasna. Bez przesady. Jesli go masz _tylko_ do edukacji i uzywasz niekomercyjnie (a mapa w Cantr raczej komercyjna nie jest - chociaz tez trzeba ostroznie... jak zaczniesz za kosci sprzedawac to cholera wie... w sumie juz byl proces o wirtualne graty) to mozesz go uzyc. Ale jesli chodzi o fonty to lepiej sobie kupic jakas 8 czy 9 "uzywana" i miec swiety spokoj.
- OktawiaN :)
Moze po prostu napiszemy (szecie
) program do robienia S-map. BEdzie wsyztsko ustawiony i po prostu bedzie sie wkladac zdjecia
JEszcze dorzuci sie jakies kosmiczne funkcje ze bedzie sie program wlamywal do serwera Cantra i sam sciagal mapy calego Cantr 

[url=http://pajacyk.pl][img]http://www.stoczek.net.pl/gmina/files/baner_pajacyk%5B1%5D.jpg[/img][/url]Pajacyk.pl
- WojD
Doskonały pomysł OktawiaNie - napisz szybko skrypcik do włamań, ja zajmę się całą resztą...
.
..
...
....
* z przejeciem stuka w klawisze komorki * CIA? Departament ochrony symulacji komputerowych? Wlasnie jeden taki OktawiaN chce sie wlamac na wasz serwer i zhaczyc mapy symulacji #7682/898.
Nie, naprawdę? Ależ dziękuje, nagrode prosze przekazać na fundusz wdów i sierot po zaginionych w wirtualu graczach Cantr...
.
..
...
....
* z przejeciem stuka w klawisze komorki * CIA? Departament ochrony symulacji komputerowych? Wlasnie jeden taki OktawiaN chce sie wlamac na wasz serwer i zhaczyc mapy symulacji #7682/898.
Nie, naprawdę? Ależ dziękuje, nagrode prosze przekazać na fundusz wdów i sierot po zaginionych w wirtualu graczach Cantr...
==============
- OktawiaN :)