Nowi
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
- CyboRKg
Nowi
Niedlugo zaczniemy byc powiadamiani komunikatem w grze o pojawiajacych sie nowych. Do tej pory bez codziennego sprawdzania listy ludzi nie wiedzielismy o tym, o ile nowy sie nie odezwal. Mala rzecz, a cieszy 
brunetka wrote:hmmm.... a ty nie jestes taki twardy jak na obrazku, a nicka wybrałes z przekory?
-
Denis B
- Raist
-
Sierak
- Exor
- lukaasz
czytalem ta dyskusje an angielskim
mi najbardzoej sie podoba Pojawia sie, albo spawnuje.
mi najbardzoej sie podoba Pojawia sie, albo spawnuje.
gg:403145
http://www.osobnicy.pl
http://www.osobnicy.pl
- w.w.g.d.w
- OktawiaN :)
- PRUT
w.w.g.d.w wrote:Kazdy inteligenty człowiek dojdzie do wniosku ze kantryjczycy pączkują (albo cos w tym stylu).Wszelkie dwudziestoletnie mezczyzny i kobiety to tylko podpucha,nie ma płci ani sexu ani nic takiego.Kantryjczycy rozmnazaja sie jak ameby i juz![]()
No jak się dobrze poszuka, to seks jest
Mogłoby byc więcej - bo teraz to tylko praca i praca, zbieranie, tworzenie - mało kultury i mało interakcji społecznych. Jeżeli już, są to dotycza albo władzy albo hadlu.
- WojD
Kultury troche jest - jacys poeci i grafomani
ups, literaci wędrowni się pojawiają tu i ówdzie... Sztuka się pokazuje od czasu do czasu - powstał co najmniej jeden portret postaci - http://www.cantr.net/forum/viewtopic.ph ... &start=136
Ostatnio trafiła mi w reke ilustrowana odręcznym rysunkiem - mapą relacja z rejsu. W niektórych lokacjach odbywaja się konkursy zagadek, czasem ludzie spiewaja (fałszując z reguły okrutnie
)... Gdzies tam Uniwersytet powstał, Biblioteka - niestety nie publiczna... Nie jest tak tragicznie z kulturą 
Ostatnio trafiła mi w reke ilustrowana odręcznym rysunkiem - mapą relacja z rejsu. W niektórych lokacjach odbywaja się konkursy zagadek, czasem ludzie spiewaja (fałszując z reguły okrutnie
==============
-
Sierak
- w.w.g.d.w
Jedyne co sobie wyobrazic nie moge to spiewanie (no nie pasuje mi cos)
PRUT ja moze mam ulomny wzrok albo za malo postaci by wszytsko widziec (tylko 15) ale nic co by zgrobsza wygladalo tak jak wygladac niby powinno nie widzialem ot ktos tam dal sie zwiesc tym calym mezczyznom lub kobieta i sobie gwarzy z inna postacia jak papuzki nierozlaczki ale tak pozatym nic.
PRUT ja moze mam ulomny wzrok albo za malo postaci by wszytsko widziec (tylko 15) ale nic co by zgrobsza wygladalo tak jak wygladac niby powinno nie widzialem ot ktos tam dal sie zwiesc tym calym mezczyznom lub kobieta i sobie gwarzy z inna postacia jak papuzki nierozlaczki ale tak pozatym nic.