Czy jezeli ulepsza sie droge zaklada sie projekt jej budowy w obu miejscowosciach czy w jednej?? NIe wiem czy to blad ze nie mozemy zalozyc takiego projektu ani nie jest on zalozony w naszej lokacji.
Chcielismy dolozyc piasku i nie wiemy czy to ma sens isc na druga strone.
Ulepszanie drogi
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- OktawiaN :)
Ulepszanie drogi
[url=http://pajacyk.pl][img]http://www.stoczek.net.pl/gmina/files/baner_pajacyk%5B1%5D.jpg[/img][/url]Pajacyk.pl
- marol
Re: Ulepszanie drogi
To chyba niewłaściwe forum. Ale skoro już - tak, pojekt ulepszania znajduje się tylko po jednej stronie drogi. Kto pierwszy, ten lepszy.OktawiaN wrote:Czy jezeli ulepsza sie droge zaklada sie projekt jej budowy w obu miejscowosciach czy w jednej?? NIe wiem czy to blad ze nie mozemy zalozyc takiego projektu ani nie jest on zalozony w naszej lokacji.
Chcielismy dolozyc piasku i nie wiemy czy to ma sens isc na druga strone.
- nowy kamienny mlotek
Re: Ulepszanie drogi
To chyba niewłaściwe forum. Ale skoro już - tak, pojekt ulepszania znajduje się tylko po jednej stronie drogi. Kto pierwszy, ten lepszy.[/quote]marol wrote:[ Chcielismy dolozyc piasku i nie wiemy czy to ma sens isc na druga strone.
Tak przy okazji to przydal by sie opis przy rozpoczetym projekcie ulepszania dokad prowadzi ta droga. Brak tej informacji jest strasznie denerwujacych gdzie masz np. szesc projektow ulepszania drog i nie wiesz ktora gdzie prowadzi.
Nie pytaj mnie kim jestem.

- WojD
- marol
- WojD