Stare zgloszenia
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Cantryjczyk
Woid, natychmiast przeedytuj swojego posta. Nie chce by byly tam jakiekolwiek aluzje co do moich postaci. I nie chce twoich tlumaczen.
I co mnie obchodzi ktore twoje postacie kiedy zmienialy zdanie? Nie musisz mi tego pisac w ooc lub w postach. Jesli twoja postac nie umiala tego odegrac i przekonac innych, to jej problem. Twoje poczynania to wlasnie lamanie NZ.
Wiekszosc twoich postow tez, za duzo tego.
I co mnie obchodzi ze magicznym sposobem poznales wszystkie moje postacie? Mogles sobie darowac informowanie mnie o tym w OOC w grze.
I co mnie obchodzi ktore twoje postacie kiedy zmienialy zdanie? Nie musisz mi tego pisac w ooc lub w postach. Jesli twoja postac nie umiala tego odegrac i przekonac innych, to jej problem. Twoje poczynania to wlasnie lamanie NZ.
Wiekszosc twoich postow tez, za duzo tego.
I co mnie obchodzi ze magicznym sposobem poznales wszystkie moje postacie? Mogles sobie darowac informowanie mnie o tym w OOC w grze.
Last edited by Cantryjczyk on Thu Dec 08, 2005 7:16 pm, edited 2 times in total.
-
- KVZ
- Players Dept. Member
- WojD
- Raist
- KVZ
- Players Dept. Member
Jest informacja
To powinno wystarczyć
Zwracamy uwagę, że w wielu przypadkach może być preferowane zgłaszanie tych spraw prywatnie na adres players @ cantr.net zamiast na tym forum
To powinno wystarczyć
Last edited by KVZ on Wed Jan 02, 2008 5:53 am, edited 2 times in total.
- marol
- KVZ
- Players Dept. Member
Jeżeli nie jesteś w klice i ich nie widziałeś to jeszcze nic nie potwierdza. Zastanawiam się dlaczego to słowo jest takie irytujące. Słowo jak słowo
Last edited by KVZ on Wed Jan 02, 2008 5:49 am, edited 2 times in total.
- marol
No owszem, niektórzy też widzieli potwora z Loch Ness. Również polecam stronę w Wikipedii (http://pl.wikipedia.org/wiki/Nessie). Kto wie, może faktycznie istnieje?
- WojD
To ja Wam powiem jak jest naprawdę. Tylko potem sie nie dziwcie, jak nagle kilkanascie postaci dostanie zawalu...
W Cantr gra kilka tysiecy graczy. Wiekszosc gra zupelnie normalnie - ma kilka postaci, pracuje i postepuje zupelnie normalnie. Do czasu...
Do czasu, gdy dozna olsnienia, ze sa inni gracze, lepiej zorientowani i powiazani w... hmm powiedzmy grupy interesów, wykorzystujace swą pozycje i wiedze w celu osiagania wiekszych korzysci i manipulowania 'szarymi graczami'. Staraja sie wiec do takiej grupy przylaczyc i jesli sie to uda to po pewnym czasie...
Po pewnym czasie dochodza do wniosku, ze ich grupa steruje jakas inna osoba lub grupa trzymajaca wladze. Zyskuja wiec nowy cel - dolaczenie do tejze grupy - albowiem wydaje im sie, że ma one nie tylko wieksze mozliwosci - ale przede wszystkim wiedze obejmujaca znacznie szersze spektrum zagadnien zwiazanych z Cantr. Szybko okazuje sie, ze takich grup jest wiecej, kazda posiada w swym gronie kogos, kto ma realny wplyw na mechanike swiata i rywalizuje z inna grupa. Jednak i tu pojawia sie w pewnym momencie pewne podejrzenie, ktore z biegiem dni...
Z biegiem dni przeradza sie w pewnosc, iz grupa ta trzyma wladze tylko pozornie, poniewaz i nia steruje ktos z samej gory, kto bawi sie juz nie losami pojedynczych postaci czy spolecznosci - ale calych wysp i kontynentow... Byc moze ktos, kto stworzyl to wszystko...
Ostatecznym oświeceniem jest zadanie pytania - a kto steruje tym, kto to stworzyl?
Od razu zaznaczam, ze nie wierze w Mat(r)ix?
To tak w ramach wszechświatowej teorii spiskowej - i tak wiadomo, że za wszystkim stoi PEC
W Cantr gra kilka tysiecy graczy. Wiekszosc gra zupelnie normalnie - ma kilka postaci, pracuje i postepuje zupelnie normalnie. Do czasu...
Do czasu, gdy dozna olsnienia, ze sa inni gracze, lepiej zorientowani i powiazani w... hmm powiedzmy grupy interesów, wykorzystujace swą pozycje i wiedze w celu osiagania wiekszych korzysci i manipulowania 'szarymi graczami'. Staraja sie wiec do takiej grupy przylaczyc i jesli sie to uda to po pewnym czasie...
Po pewnym czasie dochodza do wniosku, ze ich grupa steruje jakas inna osoba lub grupa trzymajaca wladze. Zyskuja wiec nowy cel - dolaczenie do tejze grupy - albowiem wydaje im sie, że ma one nie tylko wieksze mozliwosci - ale przede wszystkim wiedze obejmujaca znacznie szersze spektrum zagadnien zwiazanych z Cantr. Szybko okazuje sie, ze takich grup jest wiecej, kazda posiada w swym gronie kogos, kto ma realny wplyw na mechanike swiata i rywalizuje z inna grupa. Jednak i tu pojawia sie w pewnym momencie pewne podejrzenie, ktore z biegiem dni...
Z biegiem dni przeradza sie w pewnosc, iz grupa ta trzyma wladze tylko pozornie, poniewaz i nia steruje ktos z samej gory, kto bawi sie juz nie losami pojedynczych postaci czy spolecznosci - ale calych wysp i kontynentow... Byc moze ktos, kto stworzyl to wszystko...
Ostatecznym oświeceniem jest zadanie pytania - a kto steruje tym, kto to stworzyl?
Od razu zaznaczam, ze nie wierze w Mat(r)ix?

==============
- CyboRKg
- PRUT
-
- Hal
belin wrote:KeVes wrote:Dobry offtop nie jest zły
Wiesz co... nie w tym watku.
Nie myslalem, ze to napisze... jako graczowi z polskiej strefy to mi wstyd za "czlonka" co ma wszystko "gdzies".
Ten tekst przeszedl juz do historii

Rob z kobietami co chcesz, ale nie probuj ich rozumiec. cytat Izabeli
Return to “Naruszenia Najważniejszej Zasady”