Stare zgloszenia
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
-
- CyboRKg
Nie widze powodu do mowienia o wspolpracy tej dwojki. Fakt, ze przez pomylke jedna odezwala sie w imieniu drugiej - czesto zdarza sie poczatkujacym graczom.
Nie musieli rozmawiac ze soba o budowie przystani, poniewaz to jest miejski projekt, a nie ich prywatny i kazdy mieszkaniec doklada sie w miare mozliwosci.
Wystarczyloby upomnienie na PM.
Nie musieli rozmawiac ze soba o budowie przystani, poniewaz to jest miejski projekt, a nie ich prywatny i kazdy mieszkaniec doklada sie w miare mozliwosci.
Wystarczyloby upomnienie na PM.
brunetka wrote:hmmm.... a ty nie jestes taki twardy jak na obrazku, a nicka wybrałes z przekory?
-
Nawet jeśli to ten sam gracz,gra tymi dwoma postaciami?No dobra,upomniony został,niech ktoś z większymi kompetenecjami uzna,czy warto to sprawdzić,bo coś czuję,że warto nawet jeżeli to po prostu zbieg okoliczności.Poza tym na pierwszej stronie tego tematu roztrząsane są podobne "błahe" sprawy i to mnie skłoniło do napisania.
- nowy kamienny mlotek
Michal wrote:Nawet jeśli to ten sam gracz,gra tymi dwoma postaciami?No dobra,upomniony został,niech ktoś z większymi kompetenecjami uzna,czy warto to sprawdzić,bo coś czuję,że warto nawet jeżeli to po prostu zbieg okoliczności.Poza tym na pierwszej stronie tego tematu roztrząsane są podobne "błahe" sprawy i to mnie skłoniło do napisania.
Najlepiej wyedytuj swoj post i usun ich imiona jesli sprawa jest juz wyjasniona. Ja nie lubie dowiadywac sie na forum, czyje postacie sa ktorego gracza inni pewnie tez.
Nie pytaj mnie kim jestem.

-
- Matix
-
- nowy kamienny mlotek
Matix wrote:Ja nie lubie dowiadywac sie na forum, czyje postacie sa ktorego gracza inni pewnie tez.
Wniosek: Nie wchodz na forum!![]()
Tu chyba ci się wogóle coś pomyliłe. Wiesz, że nie można korzystać z wiedzu OOC?
Wyciagasz bledne wnioski.
Moim postaciom taka wiedza nie przeszkadza poniewaz jej nie maja ale mi jako graczowi takie informacje zdecydowanie psuja gre.
Nie pytaj mnie kim jestem.

- Cantryjczyk
Michale, zalezy co chciales osiagnac.
a) udowodnic ze sa to postacie jednego gracza
b) udowodnic ze lamia naczelna zasade
c) dopilnowac by nie lamaly naczelnej zasady
Jesli tyko a) to twoje dzialanie jest szkodliwe, forum nie jest od tego.
Jesli glownie b), to slabo to argumentowales, skupiles sie na punkcie a) ktory nie jest zlamaniem naczelnej zasady
Jesli pubkt c) to przed publikacja na forum moglbys dluzej probowac innych sposobow.
A jak jakas mieszanka tych podpunktow, to nastepnym razem radze sie skupic na jednym, najwazniejszym. By jak najmniej szkodzic i jak najbardziej pomagac grze.
a) udowodnic ze sa to postacie jednego gracza
b) udowodnic ze lamia naczelna zasade
c) dopilnowac by nie lamaly naczelnej zasady
Jesli tyko a) to twoje dzialanie jest szkodliwe, forum nie jest od tego.
Jesli glownie b), to slabo to argumentowales, skupiles sie na punkcie a) ktory nie jest zlamaniem naczelnej zasady
Jesli pubkt c) to przed publikacja na forum moglbys dluzej probowac innych sposobow.
A jak jakas mieszanka tych podpunktow, to nastepnym razem radze sie skupic na jednym, najwazniejszym. By jak najmniej szkodzic i jak najbardziej pomagac grze.
- marol
KeVes wrote:
Eeeeee... Porownam ta sytuacje do takiej gry... nie wiem, czy znasz... Cantr sie nazywa (przeciez do OGame porownywal nie bede

- Matix
Return to “Naruszenia Najważniejszej Zasady”