Jak zaczac ? Jestes NOWY - przeczytaj to koniecznie!

Forum dla graczy do pisania ogólnych próśb o pomoc. Zarówno członkowie załogi i doświadczeni gracze mogą na nim pomóc w rozwiązaniu problemów, z jakimi spotkają się gracze. Prosimy nie prowadzić pogawędek na tym forum.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

lukaasz

Postby lukaasz » Fri Nov 25, 2005 4:06 pm

a wlasnie kombinowalem tak z miesiac temu kto ty jestes, bo widzialem cie na liscie ProgD ale nie widzialem nic od ciebie na forum :)

to czmu niby nic ma z tego nie byc?
Guest

Postby Guest » Sat Nov 26, 2005 11:13 am

czy aby zjesc dorszaczeba go najpierw uwezic ?
nowy kamienny mlotek

Postby nowy kamienny mlotek » Sat Nov 26, 2005 11:32 am

Anonymous wrote:czy aby zjesc dorszaczeba go najpierw uwezic ?

Tak
Nie pytaj mnie kim jestem.
Image
Anonim

Postby Anonim » Sat Nov 26, 2005 12:56 pm

a wlasnie kombinowalem tak z miesiac temu kto ty jestes, bo widzialem cie na liscie ProgD ale nie widzialem nic od ciebie na forum :)

Jestem małomówny.

to czemu niby nic ma z tego nie byc?

Urząd Pracy wysyła mnie na szkolenie, więc nie będe miał czasu na nauke PHP.
lukaasz

Postby lukaasz » Sat Nov 26, 2005 1:53 pm

to jak, progD cie wziol do nich bez znajomosci php??
a ja znam i mnie niechca :)
szkielko

odpowiedcie

Postby szkielko » Fri Dec 02, 2005 6:25 pm

ludzie gdzie jest nr id bo dosta e mile o d nich ale tam zadnego numeru niema
lukaasz

Postby lukaasz » Fri Dec 02, 2005 6:48 pm

w 2gim mailu bedzie.
sadj

Postby sadj » Fri Dec 02, 2005 10:39 pm

Bardzo dobry temat. Dzięki niemu moje postacie przeżyją :D Podziękowania dla jego tworców.
CyboRKg

Postby CyboRKg » Fri Dec 02, 2005 11:17 pm

Temat powstal w czerwcu na dlugo przed powstaniem Wiki http://www.cantr.net/mwiki/index.php/Main_Page Od tego czasu niektore rzeczy zdazyly sie zmienic np. nie ma juz problemu ze stosami trupow, ktore byly zmora polskiej strefy. Nie chce sie wierzyc, ze to juz tyle czasu minelo... :shock:
brunetka wrote:hmmm.... a ty nie jestes taki twardy jak na obrazku, a nicka wybrałes z przekory? :wink:
belin

Postby belin » Sat Dec 03, 2005 12:31 am

CyboRKg wrote:Od tego czasu niektore rzeczy zdazyly sie zmienic np. nie ma juz problemu ze stosami trupow, ktore byly zmora polskiej strefy.

Nie ma?? No tak... juz pewnie nie ma. Jeszcze pare dni temu widzialem taka gore trupow, ze zalamka mnie strzelila. Bylem "przejazdem" (choc kogos tam przy okazji zakopalem - bo bylo ich naprawde gora) ale rozwalilo mnie to strasznie. I nadal mi sie wierzyc nie chce, ze to niby tak "przypadkiem" tam wyszlo - tuz obok aktualnie silnego osrodka przemyslowego. Ciekaw jestem ilu tam bylo "przymusowych".
nemo49

Postby nemo49 » Sat Dec 03, 2005 7:30 am

Uwierz mi Belin .że to przypadkiem w tej lokacji uzbieralo sie tyle zwłok. Instytucja tzw"mułów" to była cecha charakterystyczna starej wyspy( nie wiem czy jeszcze jest). Jak doszły inne wyspy postacie były bardziej rozproszone i na innych wyspach nigdy nie spotakałem sie z tym zjawiskiem na duzą skalę.W tej lokacji nie ma żadnych strategicznych surowców i dlatego silny ośrodek w pobliżu nie był nią wcześniej zainteresowany. Nazwa tej lokacji mylnie wskazuje , że jest to jeden z głownych ośrodków, co przyciągało do niej ludzi. Na miejscu okazywało się żę nie ma tam nic do jedzenia i nic się nie dzieje.. Następowało zniechęcenie i skutki były takie jakie widziałeś.
WojD

Postby WojD » Sat Dec 03, 2005 8:25 am

Tia... a co gorsza są tam pomidory, pszenica i jęczmień... Ludzie przychodzili, zbierali i umierali... Jak zacząłem porządki to było 318 ciał i 64 rozgrzebane pochówki :) Teraz jest czysto.
==============
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Sat Dec 03, 2005 5:16 pm

Stosy trupów nie były efektem mułów roboczych, a tego, że kampania reklamowa Cantr Polskiej Strefy trafiała częściowo w graczy którzy nie pograli w grę nawet jednego dnia tylko po obejrzeniu zrezygnowali. Probelm się rozwiązał jak przybyło aktywnych graczy walczących z problemem oraz rozwiązania góry które ten probelm wymusił (wprowadzono, że ciała postaci gracza który grał krócej niż jeden dzień przestały się pojawiać)

Tak więc nie wprowadzaj błędnych opini jak nie znasz problemu.
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880
WojD

Postby WojD » Sat Dec 03, 2005 5:59 pm

KeVes - ja znam problem z praktyki ;) - zanim się ciała przestały pojawiac, musialem z paroma osobami tych kilkaset pochowac... Zajelo to prawie rok. Z łopatami.

A większość tych ciał miała opis iż umarli z głodu... Najstarsze notatki ostrzegające przed pozostawaniem tam były chyba sprzed 1300 dnia...
==============
OktawiaN :)

Postby OktawiaN :) » Tue Jan 31, 2006 4:53 pm

Do czego sluzy Skorbak do Skór?? wyprawia sie nim skore??
[url=http://pajacyk.pl][img]http://www.stoczek.net.pl/gmina/files/baner_pajacyk%5B1%5D.jpg[/img][/url]Pajacyk.pl

Return to “Ogólna pomoc”