Po raz trzeci powtórzę: AMNESTIA !!!
Ustalmy ten dzień 1399 jako datę graniczną, a od 1400 bez litości

Moderators: Public Relations Department, Players Department
Niestety ludzie często go tracą. Takie pierwsze stracenie dystansu miało miejsce właśnie około 140 dni temu gdy gracze najstarszej daty przestraszyli sie ze jedna z moich postaci sprowadzi na ich ludki śmierć. Podnieśli krzyk, zjednoczyli sie poza grą przeciwko mojej postaci równocześnie oskarżając mnie o wszystkie możliwe oszustwa i... paranoje
Ta gra jest poważnym problemem socjologicznym i psychologicznym. Najpoważniejszym ze wszystkich gier jakie znam. Powoduje interakcje o jakich się nie śniło jej Twórcy. Ciekawe kiedy trafi tu (a może już jest) jakiś psycholog i opisze "Syndrom Cantr" - totalnego uzaleznienia i zwielokrotnienia jaźni u graczy.
I podejmuję noworoczne zobowiązanie - do końca 1399 roku rozproszyć wszystkie postaci po Cantr - tak aby nie mieszkały w tych samych lokacjach.
Zróbcie to samo.
Do tego czasu wybaczmy sobie dotychczasowe słowa i grajmy uczciwie.
Zgoda?
Matix wrote:Nie grałem w Cantra przez najbliższe pięć minut
wojd wrote:Tylko nie wpadnij na pomysł porzucenia gry
Bez Ciebie sporo straci. Dużo zrobiłeś i często dobrze robiłeś. Sytuacja się niebawem uspokoi i wszyscy zapomną...
wojd wrote:Oczywiście zawsze można poprosić kogoś o wskazanie drogi...
Raist wrote:Wystarczy troche wyobrazni, nic wiecej. Znajdujemy kazdej postaci inne zajecie, obieramy rozne cele i priorytety, to wszystko.
wojd wrote:Ta gra jest poważnym problemem socjologicznym i psychologicznym. Najpoważniejszym ze wszystkich gier jakie znam. Powoduje interakcje o jakich się nie śniło jej Twórcy. Ciekawe kiedy trafi tu (a może już jest) jakiś psycholog i opisze "Syndrom Cantr" - totalnego uzaleznienia i zwielokrotnienia jaźni u graczy.
I podejmuję noworoczne zobowiązanie - do końca 1399 roku rozproszyć wszystkie postaci po Cantr - tak aby nie mieszkały w tych samych lokacjach.
Zróbcie to samo.
Do tego czasu wybaczmy sobie dotychczasowe słowa i grajmy uczciwie.
Zgoda?
Raist wrote:ps. nie wroce do gry puki KeVes nie przywroci swoich postaci do normalnego stanu. Mam juz dosyc tego co sie dzieje. Niech sobie idzie narabac drzewa do lasku jezeli jest zly.
Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest