Czy mozna zostac okradzionym?
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
Guest
Czy mozna zostac okradzionym?
Witam wszystkich cantryjczyków
. Gram od jakiegoś czasu, wielu rzeczy jeszcze nie wiem i od czasu do czasu coś mnie zaskakuje. Dziś zaskoczyła mnie jedna rzecz: miałem 186g żywności, zjadłem, jak codzień, 33g i jakież było moje zdziwienie, gdy w torbie znalazłem... tylko 86g!
Czy to błąd, czy może ktoś mnie okradł z żywności, a nawet tego nie zauważyłem? Mogł mnie ktoś okraść, jest coś takiego w CANTR?
- w.w.g.d.w
- lukaasz
-
Guest
Nie jestem trupem, mam się całkiem nieźle. Nic nie upuszczałem na ziemię, nikomu nic nie przekazywałem. Po prostu po posiłku jestem stratny o 100g. Pożywieniem był wędzony dorsz (ale to chyba nie ma nic do rzeczy...). Czyli wychodzi na to, że trafił mi się jakiś błąd. Ładne kwiatki - jestem w jakiejś głuszy, na pół żywy, kilka dni drogi od jakiegokolwiek źródła żywności... Można powiedzieć, że jestem już trupem, w związku z tym...
Mam pytanie: jeśli to błąd to czy można to gdzieś zgłosić i liczyć na jego naprawienie przez "górę"? To dla mnie sprawa życia i śmierci, a byłoby mi szkoda (gram jedną postacią...)
- lukaasz
-
matero
-
matero
- lukaasz
- Matix
- OktawiaN :)
- NiKnight
Ja mam ten sam problem z jedną postacią, miałem ryzu na kilka dni, loguje się po 20.00 (po dwóch dniach) i patrzę, że moja postać głoduje.... na szczęście w pobliżu jest żywność jadalna bez potrzeby obrabiania jej więc nie przejąłem się tym za bardzo (ale jakby zniknęło mi 10 kg marchewki to bym zareagował
)
Ni Ni Ni Ni!
-
matero
- Matix
Ja chyba wiem co się stało! To Jos ze swoją bandą amerykańskich programistów powoli wykańcza nas od zaplecza.
Myśli, że mu się damy! Oj to się zdziwi!
Tak serio to się jeszcze nigdy z tym nie spotkałem, ale myślę, że to może być drobny bug powstały w wyniku przekombinowań programistów. Jak KeVes zareaguje to może coś z tego wyniknie. Pozatym w wiadomościach był podawany mail na który można coś takiego zgłosić.
Tak serio to się jeszcze nigdy z tym nie spotkałem, ale myślę, że to może być drobny bug powstały w wyniku przekombinowań programistów. Jak KeVes zareaguje to może coś z tego wyniknie. Pozatym w wiadomościach był podawany mail na który można coś takiego zgłosić.
http://www.matix.salon24.pl
- lukaasz
-
Sierak