Blad w podrozy

Forum dla graczy do pisania ogólnych próśb o pomoc. Zarówno członkowie załogi i doświadczeni gracze mogą na nim pomóc w rozwiązaniu problemów, z jakimi spotkają się gracze. Prosimy nie prowadzić pogawędek na tym forum.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Sierak

Blad w podrozy

Postby Sierak » Mon Oct 17, 2005 4:18 pm

Zauważyłem,że gdzieś w drodze,można kliknąć użycie np. kamienia i jest kopę projektów repairing something i kilka projektów manufacturing something,a dziś wyskoczyło od tak sobie:
"[Data]: stone hammer nie nadaje się do naprawy."

Według mnie i ta możliwość użycia surowców w dziwnych projektach w drodze(nie próbowałem,czy coś wyskoczy,czy nie,bo bałem się stracić surowce) i ten komunikat są dziwne i wynikają z jakiegoś błędu.
Wkurzony

Postby Wkurzony » Mon Oct 17, 2005 4:21 pm

Kurna, gdzie moje mlotki! Wszystkie moje postacie ktore mialy mlotki, nawet jesli to byly nowki, stracily sprzet!!!
Sierak

Postby Sierak » Mon Oct 17, 2005 4:24 pm

A ja mam swój sledgehammer,nie wiem jak z innymi typami...
lukaasz

Postby lukaasz » Mon Oct 17, 2005 4:46 pm

ja niemam stone hammera :(
Sierak

Postby Sierak » Mon Oct 17, 2005 4:59 pm

lukaasz wrote:ja niemam stone hammera :(

Na angielskim forum o tym piszą :( Ten napis,to znaczy,że czyjś młotek się rozpadł...Ciekawe,czy to bug,czy zamierzone działanie...Teraz ludzie nie mogą budować wielu rzeczy!
Cantryjczyk

Postby Cantryjczyk » Mon Oct 17, 2005 5:30 pm

To tylko komunikat, jakich bylo juz w podrozy wiele. Poza wystapieniem tego komunikatu, nic sie nie stalo. Nikomu mlotki nie gina, moje postacie w podrozy ktore je mialy, nadal je maja. Takie komunikaty czasem sie zdazaja, wystarczy je ignorowac. Nie maja wplywu na gre.
Sierak

Postby Sierak » Mon Oct 17, 2005 5:52 pm

Cantryjczyk wrote:To tylko komunikat, jakich bylo juz w podrozy wiele. Poza wystapieniem tego komunikatu, nic sie nie stalo. Nikomu mlotki nie gina, moje postacie w podrozy ktore je mialy, nadal je maja. Takie komunikaty czasem sie zdazaja, wystarczy je ignorowac. Nie maja wplywu na gre.

Wszyscy stracili kamienne młotki.Jest to potwierdzone na angielskim forum,a te powszechne komunikaty,to komunikaty młotek się rozpadł i nie nadaje do naprawy.
Cantryjczyk

Postby Cantryjczyk » Mon Oct 17, 2005 6:00 pm

Michal wrote:Wszyscy stracili kamienne młotki.Jest to potwierdzone na angielskim forum,a te powszechne komunikaty,to komunikaty młotek się rozpadł i nie nadaje do naprawy.

Zadna moja postac, ani podrozujaca ani osiadla nie stracila mlotka ani mlota kowalskiego. Te podrozujace widzialy komunikat o rozpadnie, zignorowaly to ,bo nie ma to z nimi nic wspolnego.

Sprawdzilem niedlugo po wystapieniu tego komunikatu, poza nim zadnych innych efektow nie ma. A na forum angielskim nie zauwazylem tego o czym piszesz. Nie wprowadzaj ludzi w blad. :wink:
m

Postby m » Mon Oct 17, 2005 6:11 pm

To bardzo ciekawe, bo jakos moje trzy postacie byly w podrozy i KAZDA miala mlotek. Teraz nie ma go ZADNA...
lukaasz

Postby lukaasz » Mon Oct 17, 2005 6:41 pm

3 postacie w drodze, 2 mialy mlotki i oba znikly...
ST.George

Postby ST.George » Mon Oct 17, 2005 7:00 pm

Moje dwie podróżujące postaci miały młotki i nadal je mają.

Jak się nazywa topic w którym Angole mówią, że stracili młotki? Przejrzałem forum, ale nie znalazłem takiego tematu.
Hal

Postby Hal » Mon Oct 17, 2005 7:08 pm

Do diabla ja tez stracilem mlotek ! To znaczy jedna z moich postaci
Rob z kobietami co chcesz, ale nie probuj ich rozumiec. cytat Izabeli
Sierak

Postby Sierak » Mon Oct 17, 2005 8:58 pm

:? No to już nie wiem.Niech ktoś z władz to wyjaśni :)

Topic:Stone Hammer disease?
http://www.cantr.net/forum/viewtopic.php?t=6482
Już nic o nim nie piszę,bo może źle zrozumiałem co mówią po angielsku.Może młotek znika na czas podróży???????

Teraz rozumiem to tak:komunikat jest tak jak ta łódź co oddokowywała,dla wszystkich w podróży,ale nikt nie stracił młotka? :roll: ale ejdnak młotków nie mają :roll: :?
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Mon Oct 17, 2005 10:07 pm

Moja postać podróżowała z młotkiem i nie straciła młotka mimo, że był ten komunikat. Może Wasze młotki były w złym stanie?
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880
CyboRKg

Postby CyboRKg » Mon Oct 17, 2005 10:39 pm

Zadna z moich podrozujacych postaci nie stracila mlotka. Moze rozpadly sie te w zlym stanie? Moje postacie dbaja o swoje narzedzia.
Za to jedna z moich postaci chyba stracila adze. Nie mam 100%-owej pewnosci czy nie oddalem go przypadkiem do naprawy wczesniej, a szkoda wracac zeby to sprawdzic.
brunetka wrote:hmmm.... a ty nie jestes taki twardy jak na obrazku, a nicka wybrałes z przekory? :wink:

Return to “Ogólna pomoc”