Forum

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Sat Jul 30, 2005 11:32 am

A ja pamiętam jeszcze jak to wszystko się rozkręcało i nie było tutaj żadnego posta. A teraz proszę jak tu gęsto on naszych wypowiedzi... :)
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880
NiKnight

Postby NiKnight » Wed Sep 07, 2005 11:42 am

By nie zakładać nowego topicu ani nie pisać w innym postanowiłem w tym kilka słów stworzyć ;)

Czy też zauważyliście, że forum trochę przystopowało? Oczywiście główną "podejrzaną" jest szkoła. Mam jednak nadzieję, że wszyscy co musieli iść do niej, czas przeznaczany na forum przeznaczą na grę bo nie chcialbym widzieć kolejnej fali trupów :/

No i teraz będzie też trudniej werbować do gry, zwłaszcza młodszych graczy, chociaż już całkiem niedługo początek roku akademickiego (dla mnie już nie... ) :wink: i starsi też będą oszczędzać czas.
Ni Ni Ni Ni!
Raist

Postby Raist » Wed Sep 07, 2005 12:21 pm

W grze tez straszny zastoj od rana :(
Khe

Postby Khe » Wed Sep 07, 2005 1:32 pm

na forum to ja czesto nie pisze ...a jesli chodzi o gre to staram sie jak moge ale przeciez wszedzie postaci nie mam ;) :D
wroca ze szkoly to sie zabiora za odpowiadanie, patrzac na godzine to moga juz jesc obiad po szkole ;) ...chyba ze sa tacy porzadni i najpierw odrabiaja lekcje :D
KilDar

Postby KilDar » Wed Sep 07, 2005 2:03 pm

słabiutko dzisiaj z frekwencją w grze, chyba, że nikomu się odzywać nie chce... albo w Avathara grają bo tam serwer przepełniony jak widzę :P
Matix wrote:Nie grałem w Cantra przez najbliższe pięć minut
Khe

Postby Khe » Wed Sep 07, 2005 6:32 pm

argh tak sie udzielalem wczesniej zeby nie bylo tak cicho ze juz teraz zabraklo mi czasu ;) ...juz trzeci dzien pod rzad a mam tylko 6 postaci :D
PRUT

Postby PRUT » Wed Sep 07, 2005 9:33 pm

Szkoła jak szkoła, ale wrzesień i pracy przybyło. Sezon ogórkowy sie niestety skończył.
CyboRKg

Postby CyboRKg » Wed Sep 07, 2005 10:53 pm

KeVes wrote:A ja pamiętam jeszcze jak to wszystko się rozkręcało i nie było tutaj żadnego posta. A teraz proszę jak tu gęsto on naszych wypowiedzi... :)

Odkad zaczalem dopiero sie rozkrecilo ;) W pewnym miescie z tamtego skladu zostalo chyba tylko z 5 postaci... 8)
brunetka wrote:hmmm.... a ty nie jestes taki twardy jak na obrazku, a nicka wybrałes z przekory? :wink:

Return to “Ogólne dyskusje”