glosowalem za zabieraniem z ogolnego (odp 1)

i mzoe by sie tak wszyscy zmobilizowali i poglosowali w watku
http://www.cantr.net/forum/viewtopic.php?t=6037
na odpowiedz 1

Moderators: Public Relations Department, Players Department
lukaasz wrote:W ankieciechodzi o to czy maszyny powinny zabierac z limitu ogolnego danej lokacji,czy tez limit powinien ich niedotyczyc.
Czem zmuszasz kogos do glosowania na dana odp? Chyba kazdy ma prawdo wyboru, prawda?
Michal wrote:Teraz jest nowa ankieta i nasi kochani obco krajowcy z wielką ilością maszyn głosują,na coś tam przeciwnego niż my(jak zwykle).(Dokładnie ankiety nie rozumiem,ale zagłosowałem jak PRUT,bo to logiczne)
PRUT wrote:Ja jestem przeciwnikiem opierania limitów na ludziach (sloty) a juz najbardziej wyłaczeniu z tego maszyn. Dlaczego? Bo uważam że to bzdura!! Równie dobrze surowce mogą się znikąd pojawiać nagle na ziemi każdego dnia
brunetka wrote:hmmm.... a ty nie jestes taki twardy jak na obrazku, a nicka wybrałes z przekory?
Robert_ wrote:I tak zyskasz maksymalnie tyle rak ile slotow i ani jednej wiecej.
Robert_ wrote:Wlasnie zainwestowanie w maszyny, ktore bez wzgledu na ich ilosc w danej lokacji maja zawsze takie samo wydobycie na jedna sztuke daje mozliwosc wyprodukowania nadwyzki surowca. Nadwyzke natomiast mozna exprotowac. Przeciez wlasnie o to chodzi aby w rozne lokalizacje handlowaly ze soba.
Robert_ wrote:Limity powinny dotyczyc tylko i wylacznie ilosci slotow. Jesli zbuduje maszyne, ktora z jednego slota jest w stanie wydobyc 100 razy wiecej niz czlowiek to wkladam w to prace, materialy itd. Co zlego w tym, ze jakas osada nastawi sie na produkcje zywnosci i wybuduje tyle maszyn ile jest dostepnych slotow w danym miejscu?
CyboRKg wrote:Innymi slowy angole chca wprowadzic limity dla maluczkich, a sami miec nieograniczony dostep do surowcow dzieki maszynom?
Może pracować więcej i po prostu każdy zbierze mniej
brunetka wrote:hmmm.... a ty nie jestes taki twardy jak na obrazku, a nicka wybrałes z przekory?
KeVes wrote:W grze są np. orzech które rosną na drzewach. Jak to możliwe, by gdy jest 10 drzew, na których rośnie określona liczna orzechów, to 10 osób z narzędziami może zebrać je wszystkie, a 20 osób bez narzędzi nie może tego uczynić?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest