Zlamanie zasad

Publiczny kanał dyskusyjny do zgłaszania możliwych naruszeń najważniejszej zasady i dla publicznego badania podejrzanych spraw. Zwracamy uwagę, że w wielu przypadkach może być preferowane zgłaszanie tych spraw prywatnie na adres players @ cantr.net zamiast na tym forum.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Robert_

Postby Robert_ » Wed Aug 17, 2005 9:55 am

[cenzura]
Treść reportarzu z Pól Vlyryan opierala się na poszlakach i nie należy go traktować poważnie Very Happy
[/cenzura]

Kiedy byla ta przemowa? Czasem nie wczoraj?:>
Last edited by Robert_ on Wed Aug 17, 2005 5:50 pm, edited 1 time in total.
Skarbniq

Postby Skarbniq » Wed Aug 17, 2005 11:13 am

Przy łamaniu zasad ... zasada 4 dni nie obowiązuje :)
Robert_

Postby Robert_ » Wed Aug 17, 2005 12:42 pm

No chyba, ze tak:) Ja bym ja jednak stosowal, zeby nie bylo takich jajec jakie byly. Skoro wiesz o przemowieniu, to wiesz tez o czym mowie:)
Sierak

Postby Sierak » Wed Aug 17, 2005 6:14 pm

Animowany Anonim wrote:Michal
rozrozniaj swiat gry od swiata rzeczywistego! ludzi od postaci, ktore kreuja!
domyslam sie, gdzie Cie bija... i powiedzmy, ze dwie z moich postaci rowniez by Cie uderzyly, za to, co robisz.
reszta moich postaci - od "raczej" do "zdecydowanie" nie.

Ta postac i tak ma wyrok śmierci(jeśli mówimy o tej samej).
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Thu Aug 18, 2005 5:54 pm

Wyrok śmieci? Co ta postać przeskrobała? Jak miną 4 dni to możesz napisać...
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://x.com/MindKiLLERx2088
Image
Sierak

Postby Sierak » Thu Aug 18, 2005 9:05 pm

KeVes wrote:Wyrok śmieci? Co ta postać przeskrobała? Jak miną 4 dni to możesz napisać...

Tzn. nie tak bezpośrednio,po prostu nie dbam o nią i zrobi co będzie chciała,nawet za cenę śmierci.Za 4 dni napiszę zdecydowanie :)
PRUT

Postby PRUT » Fri Aug 19, 2005 1:29 am

Michal wrote:
KeVes wrote:Wyrok śmieci? Co ta postać przeskrobała? Jak miną 4 dni to możesz napisać...

Tzn. nie tak bezpośrednio,po prostu nie dbam o nią i zrobi co będzie chciała,nawet za cenę śmierci.Za 4 dni napiszę zdecydowanie :)

A może nie pisz na forum, tylko notka w grze? Po co wszystko tu wypisywac? :wink:
Skarbniq

Postby Skarbniq » Mon Aug 22, 2005 10:39 am

KeVes wrote:Tak, tylko tam podobno padła jeszcze odpowiedź, że niektóre z tych mułów czasami proszą o jedzenie, czyli te muły nie są wcale takie głupie..

Jak narazie to Ty twierdzisz ze to sa muly.

Nie chcą umierać by nie trzeba było importować nowych... Fajnie ktoś je zaprogramował :twisted: Może Zakon wkrótce zasłynie z eksportowania programowalnych mułów roboczych? :P

Tylko nie rozumiem tej logiki, chociaz Ty oczywiscie pewnie mi wytlumaczysz... Skoro juz Zakon zaimportowal te muly to dlaczego sie nimi czesciej nie odzywa - wtedy wszystko byloby ok. Nieprawdaż ? Dwa zdania dziennie i z waszego mula bylby juz pelnowartosciowy mieszkaniec z ktorego mogloby byc dumne kazde miasto. Skoro je zaimportowano i sa sterowane przez graczy z zakonu to rownie dobrze moglyby same wydobywac dla siebie i harytatywnie dorzucac swoj dorobek do wspolnych projektow - miasto mogloby byc z nich jeszcze dumniejsze. A te "MULY" siedza cicho i sciagaja na siebie podejrzenia. Strasznie pokretne te muly.

I nie chodzi mi o to ze ktos ich podeslal zeby robic Zakonowi kolo D. W kazdym miescie sa cisi mieszkancy, a to ze CZESC tych mieszkajacych przy Zakonie bezposrednio pracuje przy projektach a nie "dorzuca sie" od czasu do czasu to jest tylko roznica "kosmetyczna". Czepiaja sie panowie i tyle. Jeden MUL na przyklad dzis wrocil z wakacji.

Zglosic do PD ( nie watpie ze juz zgloszono ) i skonczyc z sianiem fermentu.

Pozatym z tego co wiem to ten gracz odrazu zauważył, że cześć tych domniemanych mułów pracuje na wspólnych projektach, tylko odrazu tego nie zaznaczył bo chciał się dowiedzieć więcej...

Jaki przebiegly, spostrzegawczy i .... po prostu idealny :wink: Wiecej takich graczy :D
Skarbniq

Postby Skarbniq » Mon Aug 22, 2005 10:42 am

We Vlyryan jest notatka z "PiS" w tresci. Malutkie zlamanie zasad.

Niech wadze posprzataja. Szergowy mieszkaniec woli nie ryzykowac :wink:

Chodzi o notatke cmentarna - tekst o klusowniku.
Last edited by Skarbniq on Mon Aug 22, 2005 10:59 am, edited 1 time in total.
marol

Postby marol » Mon Aug 22, 2005 10:57 am

LOL! Czy dobrze zrozumiałem? Kampania wyborcza wkracza do Cantr?
(SRVPRC)
Image
Sierak

Postby Sierak » Mon Aug 22, 2005 11:59 am

marol wrote:LOL! Czy dobrze zrozumiałem? Kampania wyborcza wkracza do Cantr?

Zaraz zrobię o PO :D Ale to nic groźnego,wyolbrzymianie po prostu wyszło im PiS z innych słów.
Guest

Postby Guest » Mon Aug 22, 2005 1:44 pm

Anty-zygurdomania we Vlotryan dopiero wybuchnie, poniewaz gracze ktorzy maja tam postacie przestrzegaja zasad i nie wiedza wszystkiego telepatycznie tak jak zygurdowcy o wydarzeniach we Vlyryan i Los Liberos :lol: :lol: :lol: A dowiedzieli sie z duzym poslizgiem oburzajacych rzeczy :twisted:
Skarbniq

Postby Skarbniq » Mon Aug 22, 2005 3:55 pm

Przykro mi "gościu" ale nie rozumiesz zasad :wink: Nie chodzi o to zeby twoja druga postac zaczela nienawidzic zakonu jak tylko zdobedzie po temu pretekst - a najwyrazniej tylko czekala na uzyskanie jakichkolwiek informacji zeby juz moc w nie uwierzyc. Twoja druga postac powinna podchodzic do zdobywanych informacji z odpowiednim krytycyzmem - szczegolnie we Vlotryan gdzie o wielu rzeczach jeszcze nie slyszano. Przykro mi ze mieszkancy Vlotryan tylko czekali na przecieki :?

A jeszcze bardziej przykre jest to ze gdy ktos nie daje wiary oskarzeniom postaci z LL to te postacie posilkuja sie OOC, i oskarzaja wszytkich niepokornych o kontakt telepatyczny :D Mam czyste sumiemie. Moja postac uwierzyla - ale sie zniesmaczyla tym ooc.

Zlamalem znowu zasade 4 dni ? Nie sadze. Pisanie ooc bez znacznika ooc jest zlamaniem zasad. Wkrotce kazda wypowiedz siostr zalozycielek bedzie poprzedzona prefixem [ooc: Poczytajcie sobie o Zakonie na Forum. A jak ktos nie wierzy to znaczy ze jest oszustem i telepata].

edytowane :

A i cytat dam zeby nie bylo ze zmyslam :wink:

/xxx mówi: "Nie bede dyskutowac z wami, bo zbyt latwo sie wkurzam i nie chce tu klotni najezonej znaczkami "ooc". Jak wspominalam obiektywizm niektorych z was jest wrecz zenujacy! Zastanowcie sie kilka razy czy mowi to postac w tym lesie, czy inna wasza postac - wstretnego sekciarza z Pol Vlyryan. Grajcie troche lepiej!/ooc Wladza ma prawo ustalac zasady i podatki. Ja nie krytykuje waszych praw, badzcie uprzejmi zachowac opinie o prawach LL dla siebie. Z tego co wiem Vlyryan tez wprowadzilo ograniczenia dla obcych w wydobyciu wapienia i ja szanuje ich decyzje. Jezeli czyjes prawo mi nie odpowiada - zmieniam miejsce pobytu zamiast podburzac ludzi do anarchii. To proste. A teraz wybaczcie (200min)"

Pomieszanie ooc z gra. Bez oznaczenia, bez sensu... tylko dlatego ze akurat nie bylo w okolicy nikogo kto by entuzjastycznie przyjal wiesci o pokonaniu Zakonu w lesie tak jak to maja w zwyczaju postacie niektorych graczy.
Snake

Postby Snake » Mon Aug 22, 2005 4:59 pm

ho ho :D ja nawet wiem ktora z tych szalonych bab jest ta histeryczka, coz niektorzy nie znosza grama krytyki :lol: i zamiast zostac w grze od razu rzucaja sie w objecia ooc, bo tak latwiej, ale czy rozsadniej? ... nie :?
CyboRKg

Postby CyboRKg » Mon Aug 22, 2005 8:39 pm

Skarbniq wrote:Zlamalem znowu zasade 4 dni ? Nie sadze

Caly czas ja lamiesz :evil:
Skarbniq wrote:A i cytat dam zeby nie bylo ze zmyslam

Wiesz co zrobiles? Udowodniles ze miala racje! :D A ja niestety znowu niechcacy poznalem kolejna lokacje, gdzie Kleofas ma swojego szpiega :evil: W dodatku to co ten anonim pisal nie ma z tym zwiazku, ale Ty wszedzie weszysz spisek - to sa dwie rozne sprawy i z innych lokacji :P
brunetka wrote:hmmm.... a ty nie jestes taki twardy jak na obrazku, a nicka wybrałes z przekory? :wink:

Return to “Naruszenia Najważniejszej Zasady”