Powiedzcie mi proszę, czy TO (o wymaganiach budowy Alumina Refinera) dobrze wygląda?
Czy mogę zamieszczać podobne informacje o reszcie maszyn?
Moderators: Public Relations Department, Players Department
Diabelek wrote:Sand Road - [cut] zrobiem z tego Droge Utwardzoana, czy takie cos moze byc??
Druga sprawa to Highway i Expressroad - na chlopski rozum Autostrada i Droga Ekspresowa, ale z kolejnosci rozbudowy drogi wynika, ze Highroad to droga ekspresowa a z niej mozna zbudowac autostrade...
I ostatnia sprawa... "A 'Path' upgrades to a Sand Road. " Jak w tym kontekscie przetlumaczyc upgrade?? czy "ulepszona" ma sens??
brunetka wrote:hmmm.... a ty nie jestes taki twardy jak na obrazku, a nicka wybrałes z przekory?
CyboRKg wrote:Diabelek wrote:Sand Road - [cut] zrobiem z tego Droge Utwardzoana, czy takie cos moze byc??
Bardzo dobrze
Druga sprawa to Highway i Expressroad - na chlopski rozum Autostrada i Droga Ekspresowa, ale z kolejnosci rozbudowy drogi wynika, ze Highroad to droga ekspresowa a z niej mozna zbudowac autostrade...
Tutaj nie zmienialbym. Wiadomo, ze highway to autostrada. Byc moze w hierarchii jankesow expressroads stoja wyzej od autostrad, albo ktos w grze sie pomylil...
I ostatnia sprawa... "A 'Path' upgrades to a Sand Road. " Jak w tym kontekscie przetlumaczyc upgrade?? czy "ulepszona" ma sens??
Dla mnie ma sens... A moze tak: sciezke przebudowano na droge utwardzona Co Ty na to?
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests