Ulubione miejsce
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Skarbniq
Tak. Podobno w liście gończym są 4. Co dowodzi jedynie bujnej wyobraźni pewnych graczy. Jak słyszałem opowieść o szpiegu Zakonu któruy ranił dzika i uciekł ( a przyszedł w ogóle z innej strony ) to chciało mi się śmiać. Z resztą jest podobnie.
Ale skoro pewien gracz stwierdził że będzie zwalczał zakon kłamstwem to miłej zabawy.
Ale skoro pewien gracz stwierdził że będzie zwalczał zakon kłamstwem to miłej zabawy.
- PRUT
- Skarbniq
- CyboRKg
- Hal
Anonymous wrote:A propos bandytów to ostatnio bandyci z LL napadli na leśną osadę i anektowali ją . Za krótko gram,żeby się wypowiadać ale to pierwszy zbrojny najazd z jakim moja postać się zetnęła i jest zaszokowana. LL chyba trzeba zmieść z powierzchni Cantr.
Mysle, ze trzeba skonczyc z anonimowym pisaniem.
Mowisz oo sprawie od ktorej nie minelo 4 dni po za tym nikt tam nie robi niczego niezgodnego z zasadami. Ocene moralna pozostaw dla swoich postaci i wyglaszaj je w grze a nie na forum.
Nie mieszaj tych dwoch swiatow.
- Khe
-
Zmobilizowałeś mnie ( miałem kłopoty z rejestracją)- ale już nie będę anonimowy.Nie wydaje mi się abym złamał Najwyższą Zasdę - nie podałem szczegółów- ale jeśli tak to proszę o wybaczenie. Nie odniosłeś się natomiast do meritum sprawy- oczywiście najazd nie jest niezgodny z zasdami. Ale nie wydaje mi się aby w krótkiej historii polskiego Cantr miała już miejsce aneksja innych osad i dlatego jest to wydarzenie wyjątkowe.
- Averus Wolfmaster
- Hal
nemo49 wrote:Zmobilizowałeś mnie ( miałem kłopoty z rejestracją)- ale już nie będę anonimowy.Nie wydaje mi się abym złamał Najwyższą Zasdę - nie podałem szczegółów- ale jeśli tak to proszę o wybaczenie. Nie odniosłeś się natomiast do meritum sprawy- oczywiście najazd nie jest niezgodny z zasdami. Ale nie wydaje mi się aby w krótkiej historii polskiego Cantr miała już miejsce aneksja innych osad i dlatego jest to wydarzenie wyjątkowe.
Wciaz lamiesz zasade czterech dni i piszesz o bardzo swiezym wydarzeniu.
Meritum sprawy nie ma, bo wogole nie powinnismy dzisiaj rozmawiac na ten temat. Od takich dyskusji masz sama gre oczywiscie w granicach wiedzy twojej postaci.
-
- CyboRKg
nemo49 wrote:Ale nie wydaje mi się aby w krótkiej historii polskiego Cantr miała już miejsce aneksja innych osad i dlatego jest to wydarzenie wyjątkowe.
I tu sie mylisz

Last edited by CyboRKg on Tue Aug 09, 2005 9:58 pm, edited 1 time in total.
brunetka wrote:hmmm.... a ty nie jestes taki twardy jak na obrazku, a nicka wybrałes z przekory?
-
- NiKnight
Widocznie postaci nowych graczy są rzucane w półdzikie lokacjei są jeszcze ciągle zajęte zaspokojeniem podstawowych potrzeb życiowych
To bardzo dobrze, niech nowe wyspy rozwijają się, chociaż na nich jest trochę trudniej. Z drugiej strony łatwiej się odnaleźć niż w świecie "uregulowanym", ucywilizowanym.
Poza tym im więcej wysp tym mniejsze prawdopodobieństwo spotkania się postaci jednego gracza

PS. Nie przywitałem Cię nemo49, więc: Witaj

PS. A złamanie zasady może każdemu się zdarzyć, zwłaszcza na początku grania. Najważniejsze, że się przyznałeś i jestem pewien, że w przyszłości będziesz się starał unikać takich sytuacji

Ni Ni Ni Ni!