Wiecej postaci

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Snake

Postby Snake » Thu Jul 28, 2005 6:39 pm

Averus Wolfmaster wrote:Snake, za duzo sobie 2 postaciami nie pograsz, wejdziesz 3 razy dziennie na 10 minut.

Jeszcze musze znalezc czas na hattricka, sokkera i pm, ale nie ukrywam ze od wczoraj zmienil mi sie nieco poglad na sprawe i calkiem niedlugo zaczne sukcesywne zwiekszanie postaci. Co do sredniej, nie statystykami czlowiek zyje i nie dla statystyk :twisted:
CyboRKg

Postby CyboRKg » Fri Jul 29, 2005 9:26 am

Snake wrote:ja mam jedną postać anglojęzyczną a drugą polską i nie zamierzam mieć więcej :roll: (...cut) Jeszcze musze znalezc czas na hattricka (...cut)

Kazdy tak gada na poczatku! :D LOL Poki go nie wciagnie :wink: Podaj mi swoje namiary to zagramy spara w HT ;)
brunetka wrote:hmmm.... a ty nie jestes taki twardy jak na obrazku, a nicka wybrałes z przekory? :wink:
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Fri Jul 29, 2005 10:21 am

CyboRKg wrote:Kazdy tak gada na poczatku! :D LOL Poki go nie wciagnie :wink:

No już się wciągnął ;) Napisał, że zamierza sukcesywnie zwiększać liczbę postaci 8) Następna ofiara nałogu Cantr :twisted:

CyboRKg wrote:Podaj mi swoje namiary to zagramy spara w HT ;)

Maniacy :!: Cantr Wam nie wystarcza? :shock:
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880
Zimt

Postby Zimt » Fri Jul 29, 2005 11:05 am

W sumie utworzenie dodatkowych postaci nie jest złym pomysłem, ale mnie zawsze bardzo śmieszą te wszystkie pomyłki, jakie wynikają z grania zbyt dużą liczbą "bohaterów" ;) Ileż to razy spotkałam postacie, przedstawiające się raz tak, a raz siak i - po dostrzeżeniu omyłki - tłumaczące się "rozdwojeniem jaźni"... :roll: Osobiście staram się bardzo uważać, by nie popełnić podobnego błędu, ale założę się, że prędzej czy później i mnie zdarzy się jakaś wpadka :oops:

Averus Wolfmaster wrote:głupie imiona psuja klimat! Jak widze gostka ktory sie nazwal Silny Przemo, to cały czar znika, tymbardziej jak wioske dalej znajde gostka który ma na imię Przemo. Mniej takich imion!

To jeszcze nic, ja spotkałam także Super Przema, pewnego kardynała, a także świętego. Oraz osobę imieniem, którego na wszelki wypadek nie wymienię (to imię jest nazwą rzeczy, takiego ciągnącego się cukierka).
"I'm just living in my head..."
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Fri Jul 29, 2005 11:12 am

Zimt wrote:(to imię jest nazwą rzeczy, takiego ciągnącego się cukierka).

Toffi? :twisted:
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
Zimt

Postby Zimt » Fri Jul 29, 2005 11:20 am

Nie, nie, chodzi mi o takie typowo polskie sformułowanie ;P
CyboRKg

Postby CyboRKg » Fri Jul 29, 2005 11:21 am

KeVes wrote:
CyboRKg wrote:Podaj mi swoje namiary to zagramy spara w HT ;)

Maniacy :!: Cantr Wam nie wystarcza? :shock:

W Cantr gram dopiero 2 miesiace, a w HT juz prawie 1,5 roku! ;)

Zimt wrote:Nie, nie, chodzi mi o takie typowo polskie sformułowanie ;P

Mordoklejka? W sumie nie wiem czy to on czy ona, bo czesto sie myli :lol:
brunetka wrote:hmmm.... a ty nie jestes taki twardy jak na obrazku, a nicka wybrałes z przekory? :wink:
Zimt

Postby Zimt » Fri Jul 29, 2005 11:24 am

Mnie się zdawało, że ona, tak przynajmniej wywnioskowałam z kontekstu. Przyznacie, że wyjątkowo oryginalne imię? :lol:
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Fri Jul 29, 2005 6:51 pm

Jeśli to jest to imię, to mi się podoba ;) Przynajmniej ktoś ma poczucie humoru :twisted:
KilDar

Postby KilDar » Sat Jul 30, 2005 6:28 am

zawsze lepiej Mordoklejka, niz na przyklad Ciągutka ;P
Matix wrote:Nie grałem w Cantra przez najbliższe pięć minut
momorty

Postby momorty » Sat Jul 30, 2005 6:23 pm

LOL :lol: Widzę ze często spotykacie moje postacie :D :D :D :)
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Sun Aug 07, 2005 4:39 am

KeVes wrote:Zauważyłem, że liczba graczy zaczeła spadać, a ilość postaci nadal wzrasta:

przedwczoraj: 717 graczy, 811 postaci
wczoraj: 673 graczy, 831 postaci
dzisiaj: 663 graczy, 851 postaci

Jaki z tego wniosek? Zwiększyła się liczba aktywnych graczy którzy zakładają coraz to więcej postaci, a zmiejsza się liczba nieaktywnych. Czyli sytuacja zaczyna się stabilizować i to w dobrym kierunku. Może poradzimy sobie z trupami ;)

Ciąg dalszy moich obserwacji:
652 873
632 876
644 903
654 914
667 948
649 939
636 928
622 916
600 921
581 925
557 927
535 919
528 913
517 924
507 958
Po lewej liczba graczy, po prawej liczba postaci... Jak widać liczba graczy ciągle spada, a liczba postaci osiągneła dzisiaj swój rekordowy poziom... Ciekaw jestem do jakiej wartości spadnie liczba graczy i na jakiej się zatrzyma liczba postaci.
Averus Wolfmaster

Postby Averus Wolfmaster » Sun Aug 07, 2005 8:39 am

momorty wrote:LOL :lol: Widzę ze często spotykacie moje postacie :D :D :D :)

Nie masz powodu do zadowolenia. Wg. mnie masz fatalne imiona.
Ja nie potrafię potraktować człowieka z takim imieniem jak Przemo czy Mordoklejka poważnie. Nie wiem jak ktos taki mógłby piastować wyższą funkcję niż grabarza czy górnika, po prostu nie miałbym zaufania dla człowieka którego postac jest dla niego tak ważna, że oszpeca ją takim imieniem.
PRUT

Postby PRUT » Sun Aug 07, 2005 9:42 am

To dorby znak KeVes. Moze niedługo zniknie problem z trupami? Bo wiecej osob gra, niz jest chwilowo
Guest

Postby Guest » Fri Aug 19, 2005 8:55 pm

Averus Wolfmaster wrote:
momorty wrote:LOL :lol: Widzę ze często spotykacie moje postacie :D :D :D :)

Nie masz powodu do zadowolenia. Wg. mnie masz fatalne imiona.
Ja nie potrafię potraktować człowieka z takim imieniem jak Przemo czy Mordoklejka poważnie. Nie wiem jak ktos taki mógłby piastować wyższą funkcję niż grabarza czy górnika, po prostu nie miałbym zaufania dla człowieka którego postac jest dla niego tak ważna, że oszpeca ją takim imieniem.

Nie imie jest najważniejsze! Żeby się gość nazywał "Głupi buc do potęgi trzeciej, który w dzieciństwie spadł na głowe", a był inteligentny, to bym miał do niego zaufanie... Ja tam zostaje przy dwóch postaciach, bo nie jestem uzależniony (kto kupi kamień?). Jestem raczej uzależniony od innej gry (OGame). Dzięki niej właśnie, poznałem Cantr (NiKnight, chyba ty na forum OGame zareklamowałeś, a że lubisz Civ, to jak mogłem nie wejść na Cantr?).

Return to “Ogólne dyskusje”