maly problem z nowymi lokacjami
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
maly problem z nowymi lokacjami
witam. chcialbym porusz temat nowych lokacji.
otoz moja postac zwiedzila juz wszystki mozliwe miejsca, ponadto kontaktowala sie z napotkanymi wedrowcami, a mimno tego nie potrafila NIGDZIE odnalezc drewna. nie wiem czy to jakis blad, czy celowe dzialanie, ale uniemozliwiwa rozwoj ( moim zdaniem )
prosze aby ktos potwierdzil lub rozwial moje obawy co do mozliwosci odnalezienia drewna w noeych lokacjach. nie preosze tu o konkretne miejsce, ale o samo stwierdzenie, ze gdzies jednak ono jest dostepne.
mam nadzieje ze ten post nie zostanie uznany za lamanie zasad Cantr, gdyz nie jest to jego celem. bowiem celem jest sprawdzenie czy nie ma bledu braku podstawowego surowca.
otoz moja postac zwiedzila juz wszystki mozliwe miejsca, ponadto kontaktowala sie z napotkanymi wedrowcami, a mimno tego nie potrafila NIGDZIE odnalezc drewna. nie wiem czy to jakis blad, czy celowe dzialanie, ale uniemozliwiwa rozwoj ( moim zdaniem )
prosze aby ktos potwierdzil lub rozwial moje obawy co do mozliwosci odnalezienia drewna w noeych lokacjach. nie preosze tu o konkretne miejsce, ale o samo stwierdzenie, ze gdzies jednak ono jest dostepne.
mam nadzieje ze ten post nie zostanie uznany za lamanie zasad Cantr, gdyz nie jest to jego celem. bowiem celem jest sprawdzenie czy nie ma bledu braku podstawowego surowca.
- marol
- Averus Wolfmaster
- marol
- marol
Ano. Polskojęzyczna. Nazwy regionów to Vlydyfic, Qurilific, Hrodofic, Tonkafic i tak dalej. Najciekawsze, ze sa strasznie pokrecone nazwy - nie ma np Vlotryan Fields (west), jest za to Zhivmol Tonkafic - "Zhiv-" to las, a "-mol" chyba wschód. Tam z kolei nie ma jedzenia, na 8 lokacji tylko w jednej natknalem sie na cos konkretnego do jedzenia. No chyba, ze kogos ryby urzadzaja...
- Averus Wolfmaster
- CyboRKg
O ile wiem na trzeciej wyspie drewna jest pelno, choc daleko od niektorych startowych lokacji. Na drugiej wyspie (tej na "D"
) drewna jeszcze nie spotkalem... Watpie zeby nie bylo, ale pewnie jest daleko. Znam dopiero 7 lokacji...

brunetka wrote:hmmm.... a ty nie jestes taki twardy jak na obrazku, a nicka wybrałes z przekory?
-
- Hal
- Zimt
- Skarbniq