Veikejai
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
Negailestingas
Uzsiregistravau
na va pagaliau uzsiregistravau 
-
Naktibalda
- marius76
Nu as turiu Angla, Ruse, Lenka ir tris lietuvius (skirtinguose pasaulio galuose tie lietuviai, manau nesusitiks gal
Su Anglu tai jau baigiu mirt badu ba ten kur papuoliau kazkoki kalnai be maisto ir zmoniu, nu gal badu nenumirsiu kol pataikysiu i kokia civilizuota vieta, Rusijoj tai tikri tyrai irgi (zmoniu yra bet visi zombiai) gal 1 gyva tik sutikes buvau, Lenkijoj visai smagu, o Lietuvoj tai fainai, viena toki blogieti uzdubasint baigiam kolektyviai (vaikomes po kaimus), Kitas char Vilniavoj, o trecias medi kerta galas zino kokiam uzkampy
Tai tiek. Nicku nesakysiu, manau del to tik idomiau bus.
Tai tiek. Nicku nesakysiu, manau del to tik idomiau bus.
visit: http://www.hattrick.org - it's a real fun
- Unicorn
-
Negailestingas
-
TheSkyReflection
-
TheSkyReflection
- Juuustaaas
- Unicorn
Jei būtų lietuviai, tai būtų daugoka, bet kai anglai, tai atsiranda ką veikti
Nors sutinku tokių, kuriems jau trisdešimt, o jie beveik nieko nenuveikę, sėdi vienoj vietoj ir tiek. Bet man taip neįdomu, mano veikėjai turi krūvas svajonių ir planų
Sugalvojau
Sukursiu naują temą 
1417-7: You efficiently kill Pirate 2 (a man in his fourties) using a steel sabre.
- marius76
pas mane
1 anglas
1 ruse
1 lenkas
3 lietuviai
1 gezas
(neseniai gimes, bet is veido matosi, kad gezas)
1 anglas
1 ruse
1 lenkas
3 lietuviai
1 gezas
-
shapukas
Na mano visi 11 lietuvaiciai
Gal reiks pamegyt ir koki angla. Kol atskiru zaideju nera tai as juos pasilaikysiu, o kai matysiu kad jau pakankamai pridaugejo tai ir reiks po truputu juos mazint. Gal zus koks kovoj ir daugiau nebedarysiu ar kazkaip pan. Vien zo badu nemarinsiu
Dar pradzioj kai turejau 5 lygtais charus ir Prerija buvo gyva tai vos spedavau tvarkytis su jais. O dabar net ir su 11 ner kas veikt
Nors as juos dabar jau paskleidziau gan placiai. Dauguma paskyriau kaip resursu rinkejus ir pagelbininkus ktiems.
- Amlin
Šaunu, kad paskleidei, manau kad per Prerijos konfliktą keli jų išmirė (ir ne tik nuo ginklų, bet ir širdelės kai kurių tikriausiai silpnos buvo). Dėl nėr kas veikti tai yra gera taisyklė: jeigu nieko įdomaus aplink nevyksta, pradėk daryti ką nors
Resursų rinkėjais būt nelabai įdomu, ypač be tikslo... O pagalbininkais tai tikiuosi ne savo veikėjams? Nes tokių širdelės labai silpnos, gali bet kada smūgį gauti
Į temą: visai faina man buvo pabandyti už kinietį pažaisti
Tik labai sunku, kai pasakyt ką nors nelabai moki... Todėl be elementarių kalbos žinių labai nerekomenduoju kitą kalbą rinktis... Kinietis man patiko tuo, kad kaip ir lietuviškoj daly iš pradžių viską teko plikom rankom pradėti... Ar atsimena kas nors kaip mes pirmą bizoną Vilniavoj mušėm bendrom pastangom?
) Pirmiausia krito kiškis, po to Justas meistriškai kumščiu avį užmušė (1394-4: Tu pamatei, kad Justas meistriškai užmušė sheep panaudojęs kumštis.) ir t.t...
Į temą: visai faina man buvo pabandyti už kinietį pažaisti
-
shapukas
Globaliai bent kur mano charai buvo tai Prerijoj kiek pamenu pirmas scarabas krito
O del sirdies smugiu tai aciu dievui maniskiai nemire. Nors pacioj pradzioj galejo. Nes abu charai mediena rinko. Viens kitam padejo. gavau ispejima/uzklausa kaip suprast ju poelgi ir del to, kad labai mazai buvo lietuviu zaidzianciu matyt atleido toki mini pazeidima. Bet iskart po to as juos isskyriau
O Prerija pagrinde ir nunyko del pagrindines taisykles pazeidimo. Kazkuris laike Prerijoj savo veikeja ir ja uzpuole kai visi stipriausi ir aktyviausi isejo.
- marius76
Nu mano porele irgi vienam miestely sedi, bet nepadeda jie vienas kitam ir aplamai skirtingus gyvenimus gyvena, tai nemanau, kad jau reiktu gudobeles ekstrakto jiem ieskot (cia toks daiktas, kur sirdele stiprina) 
Return to “Žaidėjai lietuviai (Lithuanian)”