Stare zgloszenia

Publiczny kanał dyskusyjny do zgłaszania możliwych naruszeń najważniejszej zasady i dla publicznego badania podejrzanych spraw. Zwracamy uwagę, że w wielu przypadkach może być preferowane zgłaszanie tych spraw prywatnie na adres players @ cantr.net zamiast na tym forum.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Sierak

Postby Sierak » Mon Nov 28, 2005 5:18 pm

A ja mam powody,bo teraz też pracują razem, a przed chwilą mi jeden z nich napisał,że mamy jakieś dziwne zasady i nie zareagował na"NZ" w OOC niestety...Zresztą co za problem sprawdzić,czy to jeden gracz?
Sierak

Postby Sierak » Mon Nov 28, 2005 5:22 pm

No teraz już nie pracują razem,ale mimo tego istnieją ogromne przesłanki,by to sprawdzić!
CyboRKg

Postby CyboRKg » Mon Nov 28, 2005 5:23 pm

Nie widze powodu do mowienia o wspolpracy tej dwojki. Fakt, ze przez pomylke jedna odezwala sie w imieniu drugiej - czesto zdarza sie poczatkujacym graczom.
Nie musieli rozmawiac ze soba o budowie przystani, poniewaz to jest miejski projekt, a nie ich prywatny i kazdy mieszkaniec doklada sie w miare mozliwosci.
Wystarczyloby upomnienie na PM.
brunetka wrote:hmmm.... a ty nie jestes taki twardy jak na obrazku, a nicka wybrałes z przekory? :wink:
Sierak

Postby Sierak » Mon Nov 28, 2005 5:28 pm

Nawet jeśli to ten sam gracz,gra tymi dwoma postaciami?No dobra,upomniony został,niech ktoś z większymi kompetenecjami uzna,czy warto to sprawdzić,bo coś czuję,że warto nawet jeżeli to po prostu zbieg okoliczności.Poza tym na pierwszej stronie tego tematu roztrząsane są podobne "błahe" sprawy i to mnie skłoniło do napisania.
nowy kamienny mlotek

Postby nowy kamienny mlotek » Mon Nov 28, 2005 5:29 pm

Michal wrote:Nawet jeśli to ten sam gracz,gra tymi dwoma postaciami?No dobra,upomniony został,niech ktoś z większymi kompetenecjami uzna,czy warto to sprawdzić,bo coś czuję,że warto nawet jeżeli to po prostu zbieg okoliczności.Poza tym na pierwszej stronie tego tematu roztrząsane są podobne "błahe" sprawy i to mnie skłoniło do napisania.

Najlepiej wyedytuj swoj post i usun ich imiona jesli sprawa jest juz wyjasniona. Ja nie lubie dowiadywac sie na forum, czyje postacie sa ktorego gracza inni pewnie tez.
Nie pytaj mnie kim jestem.
Image
Sierak

Postby Sierak » Mon Nov 28, 2005 5:33 pm

No dobra nie jest wyjaśniona,ale jak ktoś się tym zainteresuje,to na PW,tam wyciachałem.
Matix

Postby Matix » Mon Nov 28, 2005 5:33 pm

Ja nie lubie dowiadywac sie na forum, czyje postacie sa ktorego gracza inni pewnie tez.

Wniosek: Nie wchodz na forum! :)

Tu chyba ci się wogóle coś pomyliłe. Wiesz, że nie można korzystać z wiedzu OOC? :P
http://www.matix.salon24.pl
Sierak

Postby Sierak » Mon Nov 28, 2005 5:34 pm

Dobra Matix swojego posta też obciachaj,solidarnie,tego poprzedniego wiesz,ale nie wiem,czy to słusznie,ale jak ogół tak chce,może podobnie postępuje :/
nowy kamienny mlotek

Postby nowy kamienny mlotek » Mon Nov 28, 2005 5:38 pm

Matix wrote:
Ja nie lubie dowiadywac sie na forum, czyje postacie sa ktorego gracza inni pewnie tez.

Wniosek: Nie wchodz na forum! :)

Tu chyba ci się wogóle coś pomyliłe. Wiesz, że nie można korzystać z wiedzu OOC? :P

Wyciagasz bledne wnioski.
Moim postaciom taka wiedza nie przeszkadza poniewaz jej nie maja ale mi jako graczowi takie informacje zdecydowanie psuja gre.
Nie pytaj mnie kim jestem.

Image
Cantryjczyk

Postby Cantryjczyk » Mon Nov 28, 2005 5:43 pm

Michale, zalezy co chciales osiagnac.
a) udowodnic ze sa to postacie jednego gracza
b) udowodnic ze lamia naczelna zasade
c) dopilnowac by nie lamaly naczelnej zasady

Jesli tyko a) to twoje dzialanie jest szkodliwe, forum nie jest od tego.
Jesli glownie b), to slabo to argumentowales, skupiles sie na punkcie a) ktory nie jest zlamaniem naczelnej zasady
Jesli pubkt c) to przed publikacja na forum moglbys dluzej probowac innych sposobow.

A jak jakas mieszanka tych podpunktow, to nastepnym razem radze sie skupic na jednym, najwazniejszym. By jak najmniej szkodzic i jak najbardziej pomagac grze.
marol

Postby marol » Mon Nov 28, 2005 5:55 pm

Ten gracz, mimo, że ma wiele postaci, to tylko dwie z nich są w jednym miejscu. Myślę, że na razie poświęcenie mu strony na forum i komunikat w grze wystarczy.
Guest

Postby Guest » Tue Nov 29, 2005 9:08 pm

KeVes wrote:

Eeeeee... Porownam ta sytuacje do takiej gry... nie wiem, czy znasz... Cantr sie nazywa (przeciez do OGame porownywal nie bede :) ). Wyobraz sobie, ze jest osoba, na ktorej sie trzyma cale miasto jest general strazy w tym miescie, z najlepsza bronia w grze. Krol jest ranny (50%), a general blefuje, ze go zabije. PD Cie przeciagnelo do budynku i zdegradowalo, a takze kazalo oddac bron. Ja bym zabil (zegnaj Cantr). Bardzo Cie lubie, Twoje wypowiezi na forum sa inteligentne, ale ten blef byl BARDZO nieodpowiedni.
Nicka nie podaje

Postby Nicka nie podaje » Tue Nov 29, 2005 9:09 pm

/\
| Ten wyzej, to ja :)
Matix

Postby Matix » Wed Nov 30, 2005 8:11 am

Weź się zarejestruj proszę!!!!
:(

A tak w ogóle to można sobie blefować w grze jeśli tylko nie na temat gry... Co w tym złego?
http://www.matix.salon24.pl
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Wed Nov 30, 2005 11:33 pm

Sądze, że są kliki w Cantr. To jest nieuniknione by na tylu graczy którzy grają w Cantr nie znaleźli się oszuści
Last edited by KVZ on Wed Jan 02, 2008 3:35 am, edited 1 time in total.

Return to “Naruszenia Najważniejszej Zasady”