ps: to samo tyczy sie wianka z róż mam owe róże ale wianka nie mogę zrobić
problem z projektem
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
colin
problem z projektem
Mój problem polega na tym że nie wiem jak zrobić -> igle koscianą, czy tez nóż kościany itp. wiem że potrzebuje kości i je posiadam. małe i duże w odpowiedniej ilości. ale kiedy klikam na gwiazdkę przy surowcu i potem przenosi mnie do okna gdzie mogę wybrać projekt, to w zakładce niema żadnych projektów czy to błąd czy porostu musze nauczyć sie potrzebnych skilli a jeśli nauczyć to jak
- robin_waw
- Artur
Re: problem z projektem
colin wrote:Mój problem polega na tym że nie wiem jak zrobić -> igle koscianą, czy tez nóż kościany itp. wiem że potrzebuje kości i je posiadam. małe i duże w odpowiedniej ilości. ale kiedy klikam na gwiazdkę przy surowcu i potem przenosi mnie do okna gdzie mogę wybrać projekt, to w zakładce niema żadnych projektów czy to błąd czy porostu musze nauczyć sie potrzebnych skilli a jeśli nauczyć to jak
na dole masz taki przycisk duzy z mlotkiem czy czyms tam, kliknij i pojawi sie menu rzeczy ktore mozesz zrobic, wybierz narzedzia, wyszukaj igle, kliknij szczalke i projekt sie pojawi na liscie projektow, potem dopiero kliknij na gwiazdke przy sorowcu i wybierz swoj projekt z listy, tak samo postepujesz w przypadku budowy maszyn, domow itp. do ubran jest oddzielny przycisk obok tego do narzedzi i maszyn... i milego grania zycze
edit: za wolny jestem