Mlotek mi zniknal

Forum dla graczy do pisania ogólnych próśb o pomoc. Zarówno członkowie załogi i doświadczeni gracze mogą na nim pomóc w rozwiązaniu problemów, z jakimi spotkają się gracze. Prosimy nie prowadzić pogawędek na tym forum.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

BZR

Mlotek mi zniknal

Postby BZR » Wed Nov 08, 2006 11:38 am

Upuściłem młot kowalski na ziemie, z zdarzeniach napisało: "Upuszczasz nowy młot kowalski." Nie mam g w ekwipunku ani nie leży na ziemi, nikt go też nie podniósł. Mam napisać PM do kogoś z PD? Co mam w nim umieścić?
Cantryjczyk

Postby Cantryjczyk » Wed Nov 08, 2006 11:50 am

Po zalogowaniu sie na konto w cantr, na stronie gdzie masz wybor postaci, na samym dole jest link.

"Kontakt z Departamentami Cantr II"

Chyba mozna juz z tego korzystac. Wyslij stamtad wiadomosc, z opisem sytuacji i imieniem swojej postaci, ktorej sie to przydazylo.
Każdy ma swój punkt widzenia, ale nie każdy z niego coś widzi.
Artur

Re: Mlotek mi zniknal

Postby Artur » Wed Nov 08, 2006 11:54 am

ale najpierw sprawdz dokladnie czy przypadkiem nie wchodziles gdzies na chwile:> moze w akurat tej chwili ktos wbiegl do miasta zabral mlot i poszedl dalej... np. jezeli byles w pojezdzie to nie mogles widziec ze ktos cos podnosi...
BZR

Postby BZR » Wed Nov 08, 2006 12:16 pm

Bylem w budynku.

Przypadkowo kliknalem "upusc", wiec od razu wcisnąłem zatrzymaj w firefoxie. Pojawilo sie ze upuscilem, ale nic nie lezy, a nie mam go w ekwipunku. Nikt go nie podniosl, caly czas bylem zalogowany
Artur

Postby Artur » Wed Nov 08, 2006 12:19 pm

eee, czyli na poczatku byles na zewnatrz, upusciles mlotek, wszedles do budynku, wrociles i zobaczyles ze nie ma mlotka? jak tak to wszystko janse, ktos go przywlaszczyl :D a jak caly czas jestes w budynku i nigdzie nie wychodziles to bug... zreszta pierwsze slysze zeby narzedzia tak po prostu znikaly przez bug...
marol

Postby marol » Wed Nov 08, 2006 1:03 pm

BZR, ja nie wiem jak ty patrzysz, ale ten młot leży sobie spokojnie na ziemi.
BZR

Postby BZR » Wed Nov 08, 2006 4:19 pm

problem juz rozwiazany :oops:

Ile sie mozna wgapiac w monitor i nie zauwyzyc mlotka:) niepotrzebnie panikuje:)

Return to “Ogólna pomoc”