To zgłoś. ja mam dość zabawy w kotka i myszkę.robin_waw wrote:Pipok to właśnie tak działało ale teraz wszystko wysyła się z formularzy dostępnych po zalogowaniu, być może przeoczyli że gdzieś jeszcze została taka informacja trzeba to zgłosić jako buga
A ja z czego korzystałem, jak Ci się zdaje???:shock: Przecież sam sobie nie wymyśliłem metody kontaktu. Po zalogowaniu do gry skorzystałem z jasnego i JEDNOZNACZNEGO linka "Kliknij tu, jeśli jesteś zainteresowany(a) przyłączeniem się do personelu gry Cantr II!", który poprowadził mnie na następną stronę, z kolejnym linkiem. Którego kliknięcie spowodowało, że na prywatny adres dostałem e-maila. Ze wskazówkami, co powinienem o sobie napisać i GDZIE wysłać odpowiedź. Tak zrobiłem i... zostałem przez automat wysłany na drzewo. No, wybacz, gdyby to był tylko pojedynczy niedziałający odnośnik albo adres mailowy na jakiejś stronie. Ale chcę poświęcić swój czas, służyć umiejętnościami, dobrowolnie zgłosić się do nieodpłatnej roboty, przełażę przez kilkukrokową procedurę tylko po to, żeby się okazało, że to nieaktualna metoda i żeby mi na forum wytykano, że "ostatnio było mówione" i że "trzeba czytać wiadomości"?!? Sercza na zasobach Forum mam sobie jeszcze zapuścić pewnie, tak? I co jeszcze?robin_waw wrote:odpisywać korzystając z linka
Wybacz, ale odzywka ushola zniechęciła mnie do reszty.

Wyslana wiadomosc to:...:...