Sam niewiem powinno sie dodawać fajne rzeczy do gry ciągle w koncu real ma tyle przedmitów a cantr ma tylko czesc

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
można używać przemocy (do pewnego stopnia zachęcamy, jednak są pewne granice)
MAŁA UWAGA: Jeśli masz pomysł zostawiania za sobą szeregu zwłok po drodze, to Cantr II nie będzie dla Ciebie dobrą grą.
do tej pory nie wiem jakie toŻadne zasady i prawa nie są z góry ustalone, poza kilkoma ograniczeniami w przemocy.
momorty wrote:powinno sie dodawać fajne rzeczy do gry ciągle w koncu real ma tyle przedmitów a cantr ma tylko czesc
Michal wrote:do tej pory nie wiem jakie toŻadne zasady i prawa nie są z góry ustalone, poza kilkoma ograniczeniami w przemocy.
wojd wrote:Michal wrote:do tej pory nie wiem jakie toŻadne zasady i prawa nie są z góry ustalone, poza kilkoma ograniczeniami w przemocy.
Przede wszystkim to, że nie możesz zabić jednym ciosem, nie możesz uderzyc dwa razy w ciągu doby i szybko się męczysz - tak więc raczej pieciu osób po kolei nie zaatakujesz...
wojd wrote:momorty wrote:powinno sie dodawać fajne rzeczy do gry ciągle w koncu real ma tyle przedmitów a cantr ma tylko czesc
Ależ bardzo proszę, oto lista sugestii: AIDS, rak, bomba atomowa, wąglik, Osama bin Laden, pestycydy, wegetarianie, alergie, dodatki E, Radio M. , Microsoft, sarin, ptasia grypa, PiS, telewizja...
.[/i]
wojd wrote:Michal wrote:do tej pory nie wiem jakie toŻadne zasady i prawa nie są z góry ustalone, poza kilkoma ograniczeniami w przemocy.
Przede wszystkim to, że nie możesz zabić jednym ciosem, nie możesz uderzyc dwa razy w ciągu doby i szybko się męczysz - tak więc raczej pieciu osób po kolei nie zaatakujesz...
Animated wrote:no i jeszcze, ze przez pare pierwszych dni po utworzeniu konta, postaci nie moga atakowac...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest