BTW witam na forum

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
Artur wrote:marze o mozliwosci palenia budynkow z drewna i trzcinypotem odzyskiwalo by sie odrobine tych sorowcow...
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
Gulczak wrote:Ja podchodze do tego dość sceptycznie... Chyba że tylko właściciel będzie mógł od razu wycofać projekt. Bo gdyby nawet po 50 dniach mógł każdy usunąć projekt ( a nieraz musiałem chodzić po drugą część surowców potrzebnych do budowy, projekt zostawał na pare tygodni sam) to byłaby prawdziwa plaga kradzieży. Proponuje w takim razie możliwość założenia "osłony" na plac budowy. Powiedzmy drewnianej to płot i wtedy dopóki płot się nie rozpadnie projekt będzie "nietykalny" przez obcych. Żywotność drewnianego płotu(5 kg. drewna) to np. 50 dni, kamiennego płotu (8 kg. kamienia) 100 dni, a żelaznej siatki(2 kg. żelaza) już 150 dni.
marol wrote:Gulczak, to chyba niezbyt realistyczne, jeśli ktoś zakłada projekt np. młotka i idzie sobie w cholerę, a nikt inny nie może tych materiałów ruszyć, nie?
Rusalka wrote:Ludzie kiedy wy zaczniecie wreszcie współpracować w z innymi w Cantr?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest