Pomysły na dodanie nowych rzeczy lub zmian w Cantr
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
- Greek
- Programming Dept. Member/Translator-Polish
Re: Pomysły na dodanie nowych rzeczy lub zmian w Cantr
A ja chcę bigos i cierpię bez niego.
‘Never! Run before you walk! Fly before you crawl! Keep moving forward! You think we should try to get a decent mail service in the city. I think we should try to send letters anywhere in the world! Because if we fail, I’d rather fail really hugely’
- in vitro...
bigos z pieczarkami.
trzeba wołać Marcię, ona jest też w RD.
trzeba wołać Marcię, ona jest też w RD.
cantr się posypał
- Marcia
Ty kiedys bigos z pieczarkami widziales? Do bigosu wrzuca sie grzyby z lasu!
- lacki2000
Marcia wrote:Ty kiedys bigos z pieczarkami widziales? Do bigosu wrzuca sie grzyby z lasu!
A mieszkałaś kiedyś w akademiku? :] Najlepszy jest "bigos na winie" - co się nawinie to do bigosu.
A propos jedzenia i nowych rzeczy to ja wciąż chcę gołębie pocztowe - fajny, w miarę tani i klimatyczny sposób na jednokierunkowe przesyłanie informacji.
Te audire no possum. Musa sapientum fixa est in aure. Grasz w zielone? GRAM! Żądamy 24-godzinnego dnia cantryjskiego dla lepszej płynności działań!
- Greek
Żeby były gołębie pocztowe potrzebne jest udomowienie. I pierdylion innych rzeczy i rozwiązań, których na razie kod gry nie ogarnie.
Ale spokojnie, myślę o Was i wszystko planuję. Gołębie pocztowe, jeżdżenie na koniu, karmienie kurczątek też. Jak wszystko to wszystko.
ProgD się powiększa, więc ja może będę mógł się trochę bardziej zogniskować na konkretnych sprawach, które mi się osobiście podobają
A bigos to taka prosta rzecz
a jakże by mnie uszczęśliwiła.
Ale spokojnie, myślę o Was i wszystko planuję. Gołębie pocztowe, jeżdżenie na koniu, karmienie kurczątek też. Jak wszystko to wszystko.
ProgD się powiększa, więc ja może będę mógł się trochę bardziej zogniskować na konkretnych sprawach, które mi się osobiście podobają

A bigos to taka prosta rzecz

‘Never! Run before you walk! Fly before you crawl! Keep moving forward! You think we should try to get a decent mail service in the city. I think we should try to send letters anywhere in the world! Because if we fail, I’d rather fail really hugely’
- Marcia
Wyobraz sobie, ze mieszkalam
A bigos byl zawsze prawdziwy. Od mamusi.

-
Wlaśnie, jak to się stało, że przez tyle lat istnienia gry nikt nie nalegał na ograniczenie efektywności upraw roślinnych na rzecz wprowadzenia możliwości hodowli zwierzyny? Wystarczyłyby mućki, świnki i może drób ogólnie nazwany.
- Greek
Co to znaczy "nalegał"?
- psychowico
GreeK zawsze nalegał
O niczym nie mówi, tylko o tym, że chce mieć krowę i ją doić. 

"Please give us a simple answer, so that we don't have to think, because if we think, we might find answers that don't fit the way we want the world to be."
https://www.kinkykitty.pl
- in vitro...
ja bym wstąpił do ProgD, ale i tak już mam za mało czasu
cantr się posypał
-
Nalegał znaczy nie dawał spokoju władzom i truł im tyłek tak długo, aż by ulegli
Swoją drogą to zabawne, że można mieć w grze auta i inne cuda techniki, ale krówki to już nie 
Nie wiem jak to wygląda od strony programistów, bardzo trudne by było wprowadzenie takich rolniczych rozwiązań? Tak jak już pisałem: zmniejszyć efektywność upraw roslinnych a wprowadzić zwierzęta.

Nie wiem jak to wygląda od strony programistów, bardzo trudne by było wprowadzenie takich rolniczych rozwiązań? Tak jak już pisałem: zmniejszyć efektywność upraw roslinnych a wprowadzić zwierzęta.
- psychowico
Zwierzęta są. Sprowadza się to do udomawiania zwierząt. Takie motywy to dwa tematy zawsze - znalezienie ciekawych rozwiązań, na które społeczność się zgodzi (cholernie trudne), dwa - znalezienie czasu przez programistów (kwestia czasu - ale bywa, że takie nowe rozwiązania zostają wprowadzone po roku z tego co obserwuje. Mamy w cholerę roboty w ProgD zawsze, a czasu w cholerę mało).
"Please give us a simple answer, so that we don't have to think, because if we think, we might find answers that don't fit the way we want the world to be."
-
a tak w ogole, żeby był bigos potrzebna byłaby kapusta, a tej w cantrze nie ma, poki co
-
psychowico wrote:Zwierzęta są. Sprowadza się to do udomawiania zwierząt. Takie motywy to dwa tematy zawsze - znalezienie ciekawych rozwiązań, na które społeczność się zgodzi (cholernie trudne), dwa - znalezienie czasu przez programistów (kwestia czasu - ale bywa, że takie nowe rozwiązania zostają wprowadzone po roku z tego co obserwuje. Mamy w cholerę roboty w ProgD zawsze, a czasu w cholerę mało).
A jak będą biczował zwierzęta, to będą bardziej agresywne? Chciałbym wytrenować hordę bestii, które zjedzą resztę przywódców miast.
- skotos
Laura_ wrote:a tak w ogole, żeby był bigos potrzebna byłaby kapusta, a tej w cantrze nie ma, poki co
to może Greekowi szpinak zamiast kapusty podstawić? Może nie zauważy?
... I'm pulling your strings
twisting your mind and smashing your dreams
Blinded by me, you can't see a thing
Just call my name, `cause I'll hear you scream
skotoooooooos
twisting your mind and smashing your dreams
Blinded by me, you can't see a thing
Just call my name, `cause I'll hear you scream
skotoooooooos