Nowi
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
-
Denis B
- Cantryjczyk
O rany, az nie wiem co napisac.
Najlepiej pokasowac takim ludziom konta. Bo maja wlasna wizje, pomysly i inicjatywe. Widza w grze cos wiecej niz troche cyferek i procentow.
A jakby portret przedstawial glowe osmiornicy z czulkami to co? Przeszkadzaloby ci to? Upieralbys sie ze nie moze rysowac osmiornic? To tylko obraz, wizerunek tego jak autor sobie postac wyobraza lub jak ja chce przedstawic. Obraz nie mowi "ona tak wyglada". Obraz mowi "ja tak ja namalowalem". I autor i pomyslodawca ma powody by byc dumnym z wprowadzenia tego elementu do gry.
Dobrze ze nie masz nic do gadania w zwiazku z naduzyciami oraz tym co powinno sie znajdowac w grze a co nie.
Najlepiej pokasowac takim ludziom konta. Bo maja wlasna wizje, pomysly i inicjatywe. Widza w grze cos wiecej niz troche cyferek i procentow.
A jakby portret przedstawial glowe osmiornicy z czulkami to co? Przeszkadzaloby ci to? Upieralbys sie ze nie moze rysowac osmiornic? To tylko obraz, wizerunek tego jak autor sobie postac wyobraza lub jak ja chce przedstawic. Obraz nie mowi "ona tak wyglada". Obraz mowi "ja tak ja namalowalem". I autor i pomyslodawca ma powody by byc dumnym z wprowadzenia tego elementu do gry.
Dobrze ze nie masz nic do gadania w zwiazku z naduzyciami oraz tym co powinno sie znajdowac w grze a co nie.
- Matix
- Raist
- WojD
- Raist
Wg definicji swiata 2d, wszystko jest plaskie
Ciekawa koncepcja, swiat idealnie plaski ... plaskie budynki, plascy ludzie, plaskie jedzenie ... wszystko plaskie ....
W jaki sposob do plaskiego domu moze wejsc plaska postac skoro plaskosc wskazuje na brak miejsca w pomieszczeniu ?;) Nie przesadzajmy ...
- PRUT
w.w.g.d.w wrote:Jedyne co sobie wyobrazic nie moge to spiewanie (no nie pasuje mi cos)
PRUT ja moze mam ulomny wzrok albo za malo postaci by wszytsko widziec (tylko 15) ale nic co by zgrobsza wygladalo tak jak wygladac niby powinno nie widzialem ot ktos tam dal sie zwiesc tym calym mezczyznom lub kobieta i sobie gwarzy z inna postacia jak papuzki nierozlaczki ale tak pozatym nic.
Hehe no wiesz nie wymyślili jeszcze projektu "seksu" i sądzac po burzliwym kiedyś watku, nie wprowadzą. Ale można trochę pofantazjować używając "*", nie? A co do miejsc, hehe to raczej w skrytości się to dzieje
na drogach, budynkach lub w dziczy
- KVZ
- Players Dept. Member
PRUT wrote:na drogach, budynkach lub w dziczy
Albo szepcząc między sobą na środku miasta, a wszyscy ślepi
A wracając do tematu, to ciekawe kiedy będą te komunikaty o nowych. Chyba to nie jest trudno zaimplementować, a leży w accepted suggestions już od jakiegoś czasu. Napewno to by pomogło grę nowym, bo stare postacie by szybciej zauważały nowych i mogły by dawać im rady i rozpoczynać rozmowę zamin taki nowy gracz po otrzymaniu ID zdąży się zalogować i narozrabiać
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://x.com/MindKiLLERx2088

https://x.com/MindKiLLERx2088

- lukaasz
A daj spokoj z tymi nowymi, zrobilem fajna notke i polozylem ja na chwile na ziemi bo przegladalem inwentarz. Mija kilka minut ja patzre notki niema: pojawil sie jakis zwinal wszystko i uciekl.
I jak tu zyc?
I jak tu zyc?
gg:403145
http://www.osobnicy.pl
http://www.osobnicy.pl
- OktawiaN :)
- Skarbniq
- Yossarian
-
Sierak
- Skarbniq