zabieranie przedmiotow od spiacych postaci
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
- dstankiewicz
- in vitro...
- Loc
- Forien
-
myszaq
no w wersji ds. to juz bardziej ma rece i nogi niz w tej arturowej... tylko znajac zycie przepadnie to w pomroce dziejow na naszym forum, a nawet jesli ktos przetlumaczy temat na angielski to nigdzie z tym nie zajdziemy...
wybaczcie pesymizm, widzialem juz sporo dobrych pomyslow umierajacych smiercia naturalna (a przynajmneij tak to wygladalo...)
wybaczcie pesymizm, widzialem juz sporo dobrych pomyslow umierajacych smiercia naturalna (a przynajmneij tak to wygladalo...)
- Quijo
-
nemo49
- Rusalka
- Artur
no to pozostaje tylko kradziez kieszonkowa
mogla by byc w formie calodniowego projektu i zaleznie od umiejetnosci mozna by ukrasc niewielka ilosc losowego sorowca bedac slabym zlodziejem lub przegladac plecak ofiary bedac mistrzem... i np. jednorazowo mozna by zaleznie od umiejetnosci ukrasc od 500g do 2kg... ofiara mogla by kasowac projekt kradzierzy po prostu klikajac na X w projekcie zlodzieja, kradziez byla by widoczna dla ofiary w postaci cogodzinnego wspominania o niej, cos jak dokowanie lodzi...
- Rusalka
Cantr to nie fallout, żeby z za pleców wyciągać kolesiowi CKMa z kieszeni
Jak już chcesz tak kraść (czemu nie?) Ja bym się raczej skupił na włamaniach i takich tam - jak można to rozwinąć?
Ale mniejsza z tym, halo! To miało być o pozyskiwaniu surowców od śpiących!
Widzę jedną opcję tylko - możnaby zaprogramować 1-2 akcje swojej postaci na np. 10 dni do przodu.
Ale mniejsza z tym, halo! To miało być o pozyskiwaniu surowców od śpiących!
Widzę jedną opcję tylko - możnaby zaprogramować 1-2 akcje swojej postaci na np. 10 dni do przodu.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
-
belin
nemo49 wrote:3x tak. Moje postacie musiały juz niestety zabijać w podobnych sytuacjach. Chodziło o szefów osad. Jak ktoś nie wchodzi do gry przez 10 dni to powinien przestac grać albo poniesć konsekwencje. Takie rozwiązanie jest najlepsze.
Sorki Nemo ale jestes delikatnie mowiac "slabo myslacy". To, ze Ty masz czas nie oznacza, ze wszycy go maja. A pomyslales o kims kto np. (odpukac) mial wypadek?
Ehhh... dzieciaki
-
belin
Ogolnie - pomysl uwazam za debilny. Jak juz to zawsze pozostaje opcja ubicia takiej postaci (chociaz wspolczuje kretynowi co mi sie do ktorejs dorwie
).
Pamietac nalezy o tym, ze czasem niektorzy po prostu nie graja ale sie loguja co jakisz czas. Albo graja tylko niektorymi postaciami (pamietajmy o pewnej wykladni, ktora Marol przytoczyl - ze Cantr to gra ekonomiczna i wcale nie polega na odgrywaniu postaci
wiec na cholere w kolko sie udzielac w grze).
Pamietac nalezy o tym, ze czasem niektorzy po prostu nie graja ale sie loguja co jakisz czas. Albo graja tylko niektorymi postaciami (pamietajmy o pewnej wykladni, ktora Marol przytoczyl - ze Cantr to gra ekonomiczna i wcale nie polega na odgrywaniu postaci
- ActionMutante
belin wrote: A pomyslales o kims kto np. (odpukac) mial wypadek?
Ehhh... dzieciaki
Dokladnie, czytajac juz pierwszego posta pomyslalem o kumplu, ktory lezy w szpitalu... Zalozcie razem projekt dwa razy wiekszy i beddzie gitara... W kupie sila!
All my friends are dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
- Mattan
- Artur
belin wrote:Jak juz to zawsze pozostaje opcja ubicia takiej postaci
ja myslalem ze jestem zlym czlowiekiem i ze moje postacie sa bardziej lub mniej zle, ale widze ze belin to istne wcielenie szatana