Skaner czestotliwosci

Forum dla graczy Cantr II do pozapostaciowego dyskutowania na temat nowych pomysłów dla rozwoju gry Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)

NiKnight

Postby NiKnight » Mon Feb 19, 2007 9:24 pm

Właśnie! Budowanie skanera możliwe byłoby tylko gdyby w pomieszczeniu (pojeździe) gdzie jest już odbiornik.

A co do szyfrowania to niech to już w grze będzie rozwiązane... jak? Nie piszcie, niech cantryjczycy sami na to wpadną :wink:
Ni Ni Ni Ni!
Matix

Postby Matix » Tue Feb 20, 2007 10:56 pm

W ciągu ostatniego roku na świecie powstało kilkanaście tysięcy różnych rodzajów szyfrów. Można sięgać do antycznych (szyfr Juliański), aż po współczesne szyfry. Nie wiem jaki jest w tym problem. Całkiem niedawno w realu można było (przy odpowiednich środkach) przesłuchiwać pewne częstotliwości i słyszeć różnego rodzaju szyfry. Weźmy choćby "fosę" Wrocławską. Nie wiem jaki w tym problem.
http://www.matix.salon24.pl
Marcin24

Postby Marcin24 » Tue Feb 20, 2007 11:14 pm

Co do szyfrów, to mam takie pytanie. Czy na przykład wymyślenie w cantr jakiegoś szyfru, dokładne opisanie jak szyfrować/deszyfrować a potem podanie przez ooc linku do jakiejś strony ze skryptem automatyzującym to szyfrowanie/deszyfrowanie tak dla ułatwienia gry było by łamaniem NNZ lub/i mogło by się spotkać z negatywnym przyjęciem graczy?
Rusalka

Postby Rusalka » Wed Feb 21, 2007 12:13 am

Jest to naruszenie zasad gry, gdyż nie wolno podawać linków zewnętrznych w IC
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
Matix

Postby Matix » Wed Feb 21, 2007 6:38 am

Poza tym możemy zacząć zmuszać Cantryjczyków do myślenia. :D
http://www.matix.salon24.pl
in vitro...

Postby in vitro... » Wed Feb 21, 2007 2:31 pm

Rusalka wrote:Jest to naruszenie zasad gry, gdyż nie wolno podawać linków zewnętrznych w IC
głupia ta zasada. lepiej żeby dał na komunikatorze, albo na forum?
cantr się posypał
robin_waw

Postby robin_waw » Wed Feb 21, 2007 4:08 pm

in vitro... wrote:
Rusalka wrote:Jest to naruszenie zasad gry, gdyż nie wolno podawać linków zewnętrznych w IC
głupia ta zasada. lepiej żeby dał na komunikatorze, albo na forum?

Pewnie chodzi o to że gdyby ten drugi serwer przestał działać to by sie okazało że ta maszyna nagle się zepsuła.
in vitro...

Postby in vitro... » Wed Feb 21, 2007 4:29 pm

jaka maszyna? przecież taki skrypt byłby dla gracza a nie postaci. w grze nikt by o nim nie wiedział.
cantr się posypał

Return to “Sugestie”