Swoją drogą to Cantr jest chyba podobny do Świata Dysku.
Astronomia, Wszechświat, kalendarz oznaki czasu
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
- Matix
-
R
Przesadzacie z tymi wszystkimi udziwnieniami... Gra ma byc rozrywka, ale nie wydaje mi sie zeby przesadne urealnianie bylo wlasciwa droga... Wyobrazcie sobie, ze jakis gracz zacznie gre z dala od cywilizacji w srodku zimy - i co? Zarcia nie wydobedzie, a jak dotrze do osady (chyba po omacku, wszak nazwy miejsc "wyparowaly"), to nie rozpocznie tam projektow z powodu limitow, a zarcia nie dostanie, bo mieszkancy pewnie nie beda mieli dosc dla siebie, a co dopiero dla innych... Znajcie umiar ludzie, znajcie umiar. nie jedna gra juz padla od nadmiaru 'dobrych' pomyslow...
- Matix
- Zimt
Kiedys juz byla mowa o tym, ze swiat Cantr to nie Ziemia i wcale nie musi byc prostych odniesien miedzy zyciem ludzi, a zyciem cantryjczykow. Usilne zrownywanie gry z rzeczywistoscia moze zepsuc gre do tego stopnia, ze stanie sie ona po prostu nudna. I to wcale nie zadne gadanie glupstw, Matix.
"I'm just living in my head..."
- KilDar
- Matix
Ty! Jak myślisz, że grałeś w avathara to jesteś zajefajny to się grubo mylisz. Czasami coś powiem głupiego, ale ta sytuacja z kołkami to akurat ja miałem rację. Pozatym prosiłem cię, żebyś to uzasadnił. Nie ma odpowiedzi do dziś. A tak to spoko.
Pozatym stwierdziłem, że głupstwa gada bo temat już ma z miesiąc. Pozatym pewne poprawienie reailów gry nikomu nie zaszkodzi. Właśnie po to jest to forum, żeby były nowe pomysły.
Pozatym stwierdziłem, że głupstwa gada bo temat już ma z miesiąc. Pozatym pewne poprawienie reailów gry nikomu nie zaszkodzi. Właśnie po to jest to forum, żeby były nowe pomysły.
http://www.matix.salon24.pl
- Raist