Astronomia, Wszechświat, kalendarz oznaki czasu

Forum dla graczy Cantr II do pozapostaciowego dyskutowania na temat nowych pomysłów dla rozwoju gry Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)

Czy jesteście za kalendarzem??

tak
25
76%
nie
8
24%

Total votes: 33
Matix

Postby Matix » Mon Oct 31, 2005 5:58 pm

Czemu? Wątpię. Chyba, że chodzi o jej zmilitaryzowanie. Nie widzę jednak możliwości, żeby to się szybko zmieniło.

Swoją drogą to Cantr jest chyba podobny do Świata Dysku. :D Ostatnio ktoś się bał, że wypadnie poza jej krawędz.
http://www.matix.salon24.pl
R

Postby R » Thu Nov 03, 2005 8:47 pm

Przesadzacie z tymi wszystkimi udziwnieniami... Gra ma byc rozrywka, ale nie wydaje mi sie zeby przesadne urealnianie bylo wlasciwa droga... Wyobrazcie sobie, ze jakis gracz zacznie gre z dala od cywilizacji w srodku zimy - i co? Zarcia nie wydobedzie, a jak dotrze do osady (chyba po omacku, wszak nazwy miejsc "wyparowaly"), to nie rozpocznie tam projektow z powodu limitow, a zarcia nie dostanie, bo mieszkancy pewnie nie beda mieli dosc dla siebie, a co dopiero dla innych... Znajcie umiar ludzie, znajcie umiar. nie jedna gra juz padla od nadmiaru 'dobrych' pomyslow...
Matix

Postby Matix » Fri Nov 04, 2005 10:06 am

Ach gupstwa godosz.
Zimt

Postby Zimt » Fri Nov 04, 2005 11:37 am

Kiedys juz byla mowa o tym, ze swiat Cantr to nie Ziemia i wcale nie musi byc prostych odniesien miedzy zyciem ludzi, a zyciem cantryjczykow. Usilne zrownywanie gry z rzeczywistoscia moze zepsuc gre do tego stopnia, ze stanie sie ona po prostu nudna. I to wcale nie zadne gadanie glupstw, Matix.
"I'm just living in my head..."
KilDar

Postby KilDar » Fri Nov 04, 2005 12:01 pm

R... zachęcam do zalogowania, to rozsądne co piszesz... w przeciwieństwie do Matixa na przykład (żeby daleko nie szukać)
Matix wrote:Nie grałem w Cantra przez najbliższe pięć minut
Matix

Postby Matix » Fri Nov 04, 2005 5:17 pm

Ty! Jak myślisz, że grałeś w avathara to jesteś zajefajny to się grubo mylisz. Czasami coś powiem głupiego, ale ta sytuacja z kołkami to akurat ja miałem rację. Pozatym prosiłem cię, żebyś to uzasadnił. Nie ma odpowiedzi do dziś. A tak to spoko.

Pozatym stwierdziłem, że głupstwa gada bo temat już ma z miesiąc. Pozatym pewne poprawienie reailów gry nikomu nie zaszkodzi. Właśnie po to jest to forum, żeby były nowe pomysły.
Raist

Postby Raist » Fri Nov 04, 2005 10:34 pm

Matix ale nie chodzi o to zeby urealniac gre na wzor naszego realnego swiata bo to jest kompletnie bez sensu. Trzeba implementowac pomysly, ktore urozmaicaja i ulepszaja gre, a nie takie, ktore zniechecaja i spychaja ja do tego co robimy na codzien.

Return to “Sugestie”