Obraza uczuc religijnych

Ogólne pogawędki, ogłoszenia innych serwisów i inne niezwiązane z Cantr tematy.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Gulczak

Postby Gulczak » Sat Jan 13, 2007 11:53 am

ActionMutante wrote:A Jurij Gagarin byl w kosmosie... Patrzyl, patrzyl i boga nie zobaczyl...
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAH :lol:
Hermaszewski podtrzymuje... :lol:
A jesli chodzi o milosc do JPII, to tylko polacy go tak holubia... W innych krajach ( no bo on nie jest ich papiezem, nie?) to nie robi takiego wrazenia... Ot papiez, ktory zabronil uzywania prezerwaty czzym skazal kilka tysiecy osob na smierc... 8) Nie no ... spoko typ... W koncu wasz Bog tez tak robil, wiec no problemo... I Samsonowicz gwalcil dzieci- czy robil cos gorszego niz Bog?? A przepraszam Bogu sie wszystko wybacza.. Czy to moze on jest od tego...? Zawila ta religia...

KRETYNIZM podobnie jak poglady narodowe...

Nie wypowiadaj się o religii, której nie znasz. Staraj się ją najpierw poznać. Bogu nie ma co wybaczać, bo Bóg, według katolicyzmu, jest bogiem bez grzechu. A przygład z Gagarinem? Przeczytaj stwierdzenia Bruna (tego filozofa, co spłonął na stosie). Uważał, że jest więcej planet, że Ziemia nie jest pępkiem wszechświata. Jednak mówił do ludzi: "To oznacza, że chwalą Boga nie pod jednym, a pod wieloma niebami!" Boga nie znajdziesz w kosmosie. Musisz go znaleźć w sercu, aby dostrzec go w prostych, codziennych zdarzeniach.
Bo mnie na uśmiech zawsze stać
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!
Kalsiver

Postby Kalsiver » Sat Jan 13, 2007 1:32 pm

ActionMutante wrote:A co do sexu z kim popadnie : Zeby zycie mialo smaczek- raz chlopaczek, raz zwierzaczek... I pokaz mi czlowieka ktory nie stosuje tej zasady... Nawet moja dziewczyna spala z psem... 8) :oops: :lol:

I jak się jej podobało :twisted: Chciałbym ją poznać (co nie znaczy że ją uważam za kogoś złego/innego lub chorego [więc nie przyjmij tego jako obrazę])

A co do religii ja mam inną (własną) religię, co nie oznacza że inne są BE.
i to jest nieprawda że ten kto należy do islamu jest terrorystą bo to nie religia jest prowodyrem tych ataków, bo ich religia nakazuje chronić życie...
Ci co ponoć w imie Allacha się zabijają (bombą) to fanatycy a nie wierni...
Image
ActionMutante wrote:Ja tam nie musze sie to zadnego poziomu znizac... Czesto i gesto klne, wiec na forum nie udaje swietoszka i jak cos mnie wk***ia to o tym mowie...
ActionMutante

Postby ActionMutante » Sat Jan 13, 2007 2:28 pm

Kalsiver wrote: Chciałbym ją poznać

Nic Ci do niej Ty zboczencu! Chyba sie nie zrozumielismy, nie chodzilo mi o to, ze spala z psem, ale, ze uprawiala z nim sex... :lol:
All my friends are dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
Kalsiver

Postby Kalsiver » Sat Jan 13, 2007 4:16 pm

Ja wiem ! I rozumiem co piszesz :D i o to chodzi :twisted:
Image

ActionMutante wrote:Ja tam nie musze sie to zadnego poziomu znizac... Czesto i gesto klne, wiec na forum nie udaje swietoszka i jak cos mnie wk***ia to o tym mowie...
ActionMutante

Postby ActionMutante » Sat Jan 13, 2007 5:21 pm

A tak serio to nawet niektorzy ksieza stosuja sie tylko do kwestii prezerwatyw, podczas gdy celibat maja gdzies... :D
All my friends are dead.

You got dragged outta bed,

Now they're buried and they're dead.

Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”