Dla offtopowców
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- gawi
No widzisz Nemo i o to chozi .. każdy ma takich graczy.. ja zaczałem grac .. niedługo bo w połowie lutego będzie rok...ale nauczyli i pokazali o co w tej grze chodzi wcale nie tacy starze gracze jak się później okazało... i jestm im bardzo wdzięczny .. może nie będe ich wymieniał.. ale dziękuje i myśle że te osoby wiedza o kim pisze... może teraz też już nie gram jak grałem.. przepraszam .. mniej czasu.. niestety Real .. jest ważniejszy a do garnka coś w rzucić trzeba a aby wrzucic to trzeba na to zapracowac .. więc już nie ma tle czasu a czasami tyle sił... ale póki co gram.. mniejszą ilościa.. ale jeszcze gram:) DLatego Nemo nie można mówic o tym że wtedy.. o to mi tylko chodzi.. założe sie że większość graczy .. posiada jakis szczególny senstyment do danych postaci i nie ma to znaczenia czy grają 4 lata czy 3 czy może nawet pół roku. a tak na marginesie.. to z jaktosięgrajów.. czasami idzie zrobić całkiem niezłego gracza tylko trzeba miec cierpliwośc a on musi chcieć zrozumieć:)
[img]http://img338.imageshack.us/img338/3060/swiniajj0.gif[/img]
http://gawi.posadzdrzewo.pl
http://gawi.posadzdrzewo.pl
- cald dashew
Nemo = typ który nie gra a ciągle marudzi
jak już nie grasz to chociaż nie marudź, ok? Jak to mówią nieobecni głosu nie mają.
Ja akurat jak zaczynałem grać to chyba gracze byli pomeczeni natlokiem nowych postaci-złodzieji i nie byli mili dla nowonarodzonych.. Tak na przykład moje pierwsza postac trafiła na 2 czy 3 lata do pierdla za zbieranie marchwii.. Nikt sie nie pokwapil wyjasnic mi ze tak nie wolno
Dostalem mieczem w glowe i po sprawie ;]
Ja akurat jak zaczynałem grać to chyba gracze byli pomeczeni natlokiem nowych postaci-złodzieji i nie byli mili dla nowonarodzonych.. Tak na przykład moje pierwsza postac trafiła na 2 czy 3 lata do pierdla za zbieranie marchwii.. Nikt sie nie pokwapil wyjasnic mi ze tak nie wolno
- Elf
gawi wrote:DLatego Nemo nie można mówic o tym że wtedy.. o to mi tylko chodzi.. założe sie że większość graczy .. posiada jakis szczególny senstyment do danych postaci i nie ma to znaczenia czy grają 4 lata czy 3 czy może nawet pół roku. a tak na marginesie.. to z jaktosięgrajów.. czasami idzie zrobić całkiem niezłego gracza tylko trzeba miec cierpliwośc a on musi chcieć zrozumieć:)
Z niejaką satysfakcją stwierdzam, że w końcu, kochany gawronie, zgadzam się z Tobą w 100%
I wiecie co? W Cantr dzieje się coraz lepiej. Zostają Ci, którzy naprawdę "nadają się" do tej gry. Ci, którzy potrafią grać nie łamiąc zasad i odgrywać. Czasami ktoś taki odchodzi, ale z moich obserwacji wynika, że prawie zawsze wraca- często nawet nie wiemy, że ktoś gra, bo nie przyznaje się do tego na forum, ale naprawdę jest...
taca. wanna. łóżko
- Leming
- Elf
- Leming
- Elf
- Leming
- Miaua
- suchy
- Location: Under your bed, waiting for you to turn off the light
*pędzi do Elfika z kubkiem pełnym gorącego kakao, ale potyka się i wylewa na nią wszystko* Uups...
You still stood there screaming
No one caring about these words you tell
My friend, before your voice is gone
One man's fun is another's hell!
Wyjdź z domu. Może pod twoim blokiem napierdalają się magowie.
No one caring about these words you tell
My friend, before your voice is gone
One man's fun is another's hell!
Wyjdź z domu. Może pod twoim blokiem napierdalają się magowie.
- gawi
- Quijo
- suchy
- Location: Under your bed, waiting for you to turn off the light
- Zamia
- Quijo
Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”