Czy mozna zostac okradzionym?

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Guest

Czy mozna zostac okradzionym?

Postby Guest » Sun Oct 30, 2005 10:20 pm

Witam wszystkich cantryjczyków :). Gram od jakiegoś czasu, wielu rzeczy jeszcze nie wiem i od czasu do czasu coś mnie zaskakuje. Dziś zaskoczyła mnie jedna rzecz: miałem 186g żywności, zjadłem, jak codzień, 33g i jakież było moje zdziwienie, gdy w torbie znalazłem... tylko 86g! :shock: Czy to błąd, czy może ktoś mnie okradł z żywności, a nawet tego nie zauważyłem? Mogł mnie ktoś okraść, jest coś takiego w CANTR?
w.w.g.d.w

Postby w.w.g.d.w » Sun Oct 30, 2005 11:00 pm

nie mogl ci nikt z ekwipunku gwizdnac najwyzej jak upusciles na ziemie albo juz ostygasz (znaczy trup jestes)
lukaasz

Postby lukaasz » Mon Oct 31, 2005 6:32 am

a co to bylo za jedzenie?
Guest

Postby Guest » Mon Oct 31, 2005 7:53 am

Nie jestem trupem, mam się całkiem nieźle. Nic nie upuszczałem na ziemię, nikomu nic nie przekazywałem. Po prostu po posiłku jestem stratny o 100g. Pożywieniem był wędzony dorsz (ale to chyba nie ma nic do rzeczy...). Czyli wychodzi na to, że trafił mi się jakiś błąd. Ładne kwiatki - jestem w jakiejś głuszy, na pół żywy, kilka dni drogi od jakiegokolwiek źródła żywności... Można powiedzieć, że jestem już trupem, w związku z tym... :evil: Mam pytanie: jeśli to błąd to czy można to gdzieś zgłosić i liczyć na jego naprawienie przez "górę"? To dla mnie sprawa życia i śmierci, a byłoby mi szkoda (gram jedną postacią...)
lukaasz

Postby lukaasz » Mon Oct 31, 2005 8:33 am

zaloz sobie konto na forum, latwiej bedzieci pomoc,
i napisz do KeVesa
matero

Postby matero » Mon Oct 31, 2005 10:29 am

Tak zrobiłem, ciekawe, czy KeVes zainteresuje się problem i czy można będzie coś zaradzić...

Witam raz jeszcze - tym razem oficjalnie :)
matero

Postby matero » Tue Nov 01, 2005 10:03 am

Wygląda na to, że nic nie da się zrobić... Szkoda. Mam przynajmniej nadzieję, że nikomu już nie przytrafi się taka niespodzianka. Póki co, moja postać się nie poddaje i dzielnie przedziera się do jakiejś jadłodajni, tyle, że na wielkim głodzie. Może zdąży...
lukaasz

Postby lukaasz » Tue Nov 01, 2005 10:44 am

Trzymam za ciebi kciuki bo wiem o czym mowisz.
moja postac kiedys doszla do jedzenia na 2 tury przed smiercia. A juz pamietnik spisala :)
Matix

Postby Matix » Tue Nov 01, 2005 10:49 am

Jedną moją postacią spisałem już pięciotomowy pamiętnik.
http://www.matix.salon24.pl
OktawiaN :)

Postby OktawiaN :) » Tue Nov 01, 2005 1:05 pm

Oj. Są rzeczy, które się nawet filozofom Cantra nie śniły. Bądźcie czujni bo może nawet obcy do nas zawitają. A tak przypadkiem to może krasnoludki ukradły te ryby? :D

To byl zart. No ale tylko tak to mozna tlumaczyc. Tak jak w grze istanieje telekineza tak tez moze istniec wszystko.
NiKnight

Postby NiKnight » Tue Nov 01, 2005 6:28 pm

Ja mam ten sam problem z jedną postacią, miałem ryzu na kilka dni, loguje się po 20.00 (po dwóch dniach) i patrzę, że moja postać głoduje.... na szczęście w pobliżu jest żywność jadalna bez potrzeby obrabiania jej więc nie przejąłem się tym za bardzo (ale jakby zniknęło mi 10 kg marchewki to bym zareagował :wink: )
Ni Ni Ni Ni!
matero

Postby matero » Tue Nov 01, 2005 6:40 pm

No dobra, dzięki za pocieszenie i tak dalej, ale powiedzcie to mojej postaci :twisted: . Biedaczysko, pewnie już ledwo nogami powłóczy, zaczyna mieć fatamorgany i wizje pysznych, tłuściutkich dorszy... :)

A poważniej - czyli problem, jak widzę, już się pojawiał? I nikt tego nie zgłaszał?
Matix

Postby Matix » Tue Nov 01, 2005 7:22 pm

Ja chyba wiem co się stało! To Jos ze swoją bandą amerykańskich programistów powoli wykańcza nas od zaplecza. :twisted: Myśli, że mu się damy! Oj to się zdziwi! :twisted:

Tak serio to się jeszcze nigdy z tym nie spotkałem, ale myślę, że to może być drobny bug powstały w wyniku przekombinowań programistów. Jak KeVes zareaguje to może coś z tego wyniknie. Pozatym w wiadomościach był podawany mail na który można coś takiego zgłosić.
http://www.matix.salon24.pl
lukaasz

Postby lukaasz » Tue Nov 01, 2005 8:09 pm

Matix wrote:Ja chyba wiem co się stało! To Jos ze swoją bandą amerykańskich programistów powoli wykańcza nas od zaplecza. :twisted: Myśli, że mu się damy! Oj to się zdziwi! :twisted:

Jos jest Irlandczykiem...chyba.
Sierak

Postby Sierak » Tue Nov 01, 2005 8:13 pm

Ale urodził się w Holandii?

Return to “Ogólne dyskusje”