Tutaj ujawniamy swoje postacie

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

BZR

Postby BZR » Tue May 19, 2009 11:26 pm

hehe warmonger aptekarza miałem przyjemność niedawno poznać;)
Zerkos

Postby Zerkos » Wed May 20, 2009 4:17 am

znam 3:)..2 na pewno, jednej nie pamietam imienia a 4 podejrzewam ze kiedys ktoras swoja postacia znalem
grzybi

Postby grzybi » Wed May 20, 2009 7:23 am

Ja też aptekarza znam ;) Ciągle coś pożycza ;)
lacki2000

Postby lacki2000 » Wed May 20, 2009 11:54 am

B* z D* oraz F* z CL* miały przyjemność spotkać me postacie. Tak, postacie. Wiadomo, że na początku grania strasznie się denerwowałem że NZ miesza mi w głowie i przez nią nie zakładałem nowych postaci ale ponieważ moja pierwsza postać jest tak wspaniała to aby cantryjska społeczność rosła w siłę to przebudziłem (już dość dawno temu) więcej postaci.

No to może troszkę zdradzę ale tak by się nikt nie domyślił bo NZ nie daje mi spać po nocach ;)

T*** *o** - moja druga postać. Założenia początkowe nieco się rozjechały z zastanym stanem faktycznym osady. Chciał podróżować i zwiedzić całą planetę ale lokalna społeczność na tyle go urzekła że został i mimo że amator w wielu dziedzinach to pomaga w pracach codziennych.

K**** - moja piąta postać. Najmłodszy stwór. Podróżuje pieszo po jednej z wysp z małomównym bratem.

Wszystkie pięć postaci żyje i ma się dobrze. Na więcej naprawdę nie mam czasu, często muszę jednej czy dwóm odpuścić odgrywanie co parę dni. No i ta NZ gromiąca mnie swym stanowiskiem...
Te audire no possum. Musa sapientum fixa est in aure. Grasz w zielone? GRAM! Żądamy 24-godzinnego dnia cantryjskiego dla lepszej płynności działań!
Fieger

Postby Fieger » Wed May 20, 2009 4:16 pm

I ja się dopiszę aczkolwiek bez jakichkolwiek literek... i nie wszystkie postacie :P

1. Pustelnik w zapomnianym przez świat lesie, który (wg potwierdzonych źródeł) upolował najwięcej zwierząt z wszystkich postaci w Cantrze :) Niedawno 28 słoń na koncie.

2. Dawniej poczytny pisarz, teraz bez weny. Włóczęga, podróżnik, mądrala pałętający się po Fic

3. Facet myślący toporem, a raczej sejmitarem. Szuka łbów do rozwalenia...ilość i ich właściciele nie grają roli. I to wcale nie jest bandzior.

4. Kiedyś wpadł na pewny pomysł ucieczki z pewnego miejsca :) teraz ma już blisko 20 wspólników w osiągnięciu tego celu. I niech ktoś mi powie, że nie potrafię porwać tłumów xD

5. Strażnik od wielu lat. Somewhere na Fic

6. Strażnik od całkiem niedawna. Do tego były żeglarz. Ostatnio podsypia.

7. Kolejny żeglarz. Dostawca rzadkich towarów, borykający się właśnie z dużą ilością wełny :)

8. I następny żeglarz. Dawniej posłuszny poddany, a teraz uchodźca z upadłego królestwa.
I have a cunning plan...
Sopel_1

Postby Sopel_1 » Wed May 20, 2009 4:29 pm

Fieger wrote:4. Kiedyś wpadł na pewny pomysł ucieczki z pewnego miejsca :) teraz ma już blisko 20 wspólników w osiągnięciu tego celu. I niech ktoś mi powie, że nie potrafię porwać tłumów xD

Heh oświeć nas xD Kończcie tą pracę bierzemy żelazo, budujemy statek i w nogi ! Mi jako graczowi jest tam nie wygodnie ale mojej postaci - tolerancyjny jest :) Wiedziałem że to twoja postać , wiedziałem ! :D
Mars

Postby Mars » Wed May 20, 2009 4:32 pm

Jest nas widze wiecej
Sopel_1

Postby Sopel_1 » Wed May 20, 2009 4:36 pm

Mars wrote:Jest nas widze wiecej

+ jeszcze Koralat :lol: o lol. A myślałem że Eden jest miejscem zbiórki postaci formuowiczów :)
Echo

Postby Echo » Wed May 20, 2009 4:39 pm

Lacki, znam dwie Twoje postaci, a właściwie to tę jedną. :D

Reszty, jak narazie nie rozpoznałam, poza jedną Twoją, Fieger, której się domyślam i jak sądze, w tej sytuacji, jedną postać Sopla.

Chyba jednak błędnie myślę. :wink:
Last edited by Echo on Wed May 20, 2009 4:48 pm, edited 1 time in total.
Sopel_1

Postby Sopel_1 » Wed May 20, 2009 4:44 pm

Echo wrote:w tej sytuacji, jedną postać Sopla.

Tak Echo to On :) Z nim nie można się mylić - bardzo charakterystyczny :) Tylko która teraz to twoja :wink: :?: ...
Fieger

Postby Fieger » Wed May 20, 2009 4:57 pm

A co to za różnica Sopel...dla mnie żadna...
I have a cunning plan...
Sopel_1

Postby Sopel_1 » Wed May 20, 2009 6:32 pm

Ale ja mam to do siebie, że mnie ciekawi :D :wink:

A dobrze odgrywam moją postać ? Chce to usłyszeć od ekspertów :)
Turn

Postby Turn » Mon Jul 13, 2009 7:08 pm

J* z S* - początkowo pyskaty młodzieniec i prawie obywatel Z*U*. Przygarnięty przez mężczyznę poszukującego wspólnika do pomocy w realizacji planu stworzenia apteki.

M* z K* - Łakomczuch pełniący rolę strażnika w owej osadzie. Ostatnimi czasy w rozjazdach.

L* z F*H* - Dziwna postać - Wojownik. Kto zna ten zrozumie:)
Zerkos

Postby Zerkos » Mon Jul 13, 2009 8:37 pm

Turn..znam dwoch :)
B.M.T.

Postby B.M.T. » Mon Jul 13, 2009 10:51 pm

Ja może też coś dopiszę.
Jedyna moja postać warta uwagi(za jakiś czas znajdą się i inne):
H* z V*- Barbarzyńca narobił trochę zamieszania w L* L*, na koncie ma również zaśmiecanie portów do których przybył ulotkami, obecnie plądruje kilofem wyspę D*.

Return to “Ogólne dyskusje”