EDIT: pewnie zatopią też statek z herbatą... ale, aż dziw, że na polskim terenie...
Vlotryan nie jest pepkiem swiata
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- ushol
Tak... o tą chodzi... a z tego co widzę to to już nie jest społeczność Cechowicka... To jest już całkowicie inny świat... trochę czasu i mogę się zakładać,że do całkowitego oderwania od Cechowic dojdzie... Ale zobaczymy to w grze...
EDIT: pewnie zatopią też statek z herbatą... ale, aż dziw, że na polskim terenie...
- dstankiewicz
- Gnom
-
nemo49
- Yossarian
- Gnom
- Yossarian
-
Milo
Gnomie, nie marudz prosze. Przeciez i tak nikt nie zmieni swojego zdania
A tak na temat:
Wydaje mi sie ze kazda spolecznosc dochodzi dosc szybko do momentu w ktorym system sie zalamuje pod wlasnym ciezarem. Zaczynaja sie wewnetrzne wasnie, secesje prowincji...
We Vlotryan od jakiegos czasu zaczeli sobie z tym radzic.
Reszta chyba nie. Wlasciwie nie wiem jak to jest z Dom Bojran ale pewne przerywane transmisje pozwalaja sie domyslac sporych klopotow
I swietnej zabawy 
A tak na temat:
Wydaje mi sie ze kazda spolecznosc dochodzi dosc szybko do momentu w ktorym system sie zalamuje pod wlasnym ciezarem. Zaczynaja sie wewnetrzne wasnie, secesje prowincji...
Reszta chyba nie. Wlasciwie nie wiem jak to jest z Dom Bojran ale pewne przerywane transmisje pozwalaja sie domyslac sporych klopotow
-
AUTO
- Yossarian
AUTO wrote:Yossarian wrote:A weźcie się, i tak najlepiej mamy w Esdragonie.
E tam! Wystarczy że postać powie coś nie tak, a już ją ścigają na morzach i oceanach
A jeśli chodzi o wyspy to chyba nie doceniacie wyspy *fic
Wielka i zasobna, rodzi się nowa potęga
Życie, Kasztanku, życie...
Everything I build I destroy
Everything I love always hurts
Everything I hate I'd rather love
Everything I am is everything I'm not
Everything I love always hurts
Everything I hate I'd rather love
Everything I am is everything I'm not
- Agent 0007
Tak, czy siak Bojvingowie sa najlepsi... No dobra... oto moje zdanie: przewaga nie jest duza... ale powod wydaje mi sie jeden - Vlotryan wszyscy znaja, Vlyryan, czy Cechowice tez ze slyszenia wszyscy znaja swoimi postaciami. A wiekszosc postaci o Bojholmie jeszcze nawet nie slyszalo zadnej wiesci, poniewaz lezy na uboczu. A tym bardziej nie bylo tam jeszcze. Mimo to z pewnoscia znajda sie gracze, ktorym mnogosc dyskusji w Bojholmie przeszkadza. Niestety... a to IMHO piekne, czyste RP. Ciekawi mnie za to opinia graczy, ktorzy maja postacie i w Bojholmie i we Vlotryan.
-
Milo
- PRUT
Milo wrote: A tak na temat:
Reszta chyba nie. Wlasciwie nie wiem jak to jest z Dom Bojran ale pewne przerywane transmisje pozwalaja sie domyslac sporych klopotowI swietnej zabawy
Zgadzam się w zupełności. Coś w tym jest.
W Bojholmie nie byłem - nie wiem nawet gdzie to jest
Zatoka urodzaju? Ma potencjał gospodarczy, ale jak ktoś wcześniej zauważył, rozwoju nie mierzy sie kilogramami wytopionej stali, czy liczbą kombajnów.
Ale... zobaczymy za kolejne kilka miesięcy
P.S. A o cechowicach wspomnialem dlatego, że bardzo o nich przycichło głownie na korzysć tajemniczego Bojholmu i w tym sensie Cechowice przestaly być modne.
- Agent 0007
O Bojholmie zrobilo sie glosno z powodu atmosfery jaka tam panuje, a ktora nie jest porownywalna z zadnym innym miejscem. Niestety, nie bylem we Vlotryan a tylko w jednej z ich prowincji... wiec nie wiem jak tam jest, ale przypuszczam, ze inaczej, mniej RP, a wiecej podaj to, zrob to. Mimo, ze nominowanych do najlepszych postaci z Bojholmu byly tylko dwie to tak naprawde nadawaloby sie jeszcze z 4, czy 5. Doslownie. To one tworza ten klimat. W pojedynke rzadko ktora postac potrafilaby byc niepowtarzalna i swietnie zagrana.