(swoją drogą co do Rumburaka to też się zastanawiam, bo to taka dobra dla mnie dusza była...)
Pozegnanie....
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Sztywna
- Agent 0007
-
matero
- Ula
- Snake
- Quijo
-
nemo49
- Izabela
- Zimt
- Gnom
- ushol
Choelrnie przykre.. cholernie... Odchodzi mój mentor... pierwsza postać którą poznałem i która yła dla mnie wyznacznikiem postaci idealnej... do bycia taką postacią dążyły wszystkie moje postaci... Wielka szkoda, wielka strata... wiedz, że zostawiasz za sobą cholernie dobrą robotę...
Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego tobie... i obyś nigdy nie musiał wracać do Cantr, bo wiem jak to psuje życie (mam ciche nadzieje, że wrócisz
)
ps. Rada na przyszłość...nie odwalaj w RL takiego pustosłowia jak Thorwald
Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego tobie... i obyś nigdy nie musiał wracać do Cantr, bo wiem jak to psuje życie (mam ciche nadzieje, że wrócisz
ps. Rada na przyszłość...nie odwalaj w RL takiego pustosłowia jak Thorwald
-
belin
Musze sie pozegnac. Na razie z forum.
Coz... Marol na pewno dostanie odpowiedz na swoj problem (jesli dotrzymam ogolnie cantryjsko), ktory go boli tak, ze musi wstawiac go w sygnaturke. Kiedy, nie wiem. bo niestety czasu mam o wiele mniej niz bym chcial.
PM-y niektore mnie zrazily co do poziomu paru osob (zwlaszcza gdy gracza znalem z gry zupelnie inaczej i mimo dzialan jak dla mnie OOC'owych bylem w stanie to akceptowac - to po "chujach" i innych na PM raczej moge uznac czlowieka za buraka do potegi, innych graczy i ich wypowiedzi nie wspomne przez ich zasluzenie).
Milo bylo ale teraz to juz czas tylko najwyzej na gre bedzie. Zreszta z gory przepraszam, jak ktos cos z moimi postaciami wiazal i nagle zejda. Taki life ;-D.
A swoja droga ciekaw jestem dokladnej kontroli wewnetrznej departamentowcow - a wlasciwie raportowi z takowej
- takiej gruntownej (i tak wlasciwie nie do przeprowadzenia). Sadze, ze byloby smiesznie. I wcale nie jest to moje jakies podwazanie powagi itp departamentowcow. Nie. Po prostu naroslo wiele dziwnych spraw w ciagu ostatniego roku (a te wczesniejsze sa aktualnie bagatelizowane na zasadzie "a bo wtedy bylo inaczej").
Pa pa wszystkim - tym razem w odpowiednim watku
- pewnie jeszcze jakies nekrologi beda w innym.
Coz... Marol na pewno dostanie odpowiedz na swoj problem (jesli dotrzymam ogolnie cantryjsko), ktory go boli tak, ze musi wstawiac go w sygnaturke. Kiedy, nie wiem. bo niestety czasu mam o wiele mniej niz bym chcial.
PM-y niektore mnie zrazily co do poziomu paru osob (zwlaszcza gdy gracza znalem z gry zupelnie inaczej i mimo dzialan jak dla mnie OOC'owych bylem w stanie to akceptowac - to po "chujach" i innych na PM raczej moge uznac czlowieka za buraka do potegi, innych graczy i ich wypowiedzi nie wspomne przez ich zasluzenie).
Milo bylo ale teraz to juz czas tylko najwyzej na gre bedzie. Zreszta z gory przepraszam, jak ktos cos z moimi postaciami wiazal i nagle zejda. Taki life ;-D.
A swoja droga ciekaw jestem dokladnej kontroli wewnetrznej departamentowcow - a wlasciwie raportowi z takowej
Pa pa wszystkim - tym razem w odpowiednim watku
- Artur
- ushol
-
Sasza
belin już niewchodzi na forum.. albo tylko PM mojego niechce czytać, w którym wytłumaczam mu... że ktoś go celowo wprowadził w błąd (wiem kto
, ale publicznie, niebęde tutaj bluźnić)
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.