bez komentarza

Moderators: Public Relations Department, Players Department
Zamia wrote:XXXmówi: "Witam nazywam się XXX(OCC:YYY to moja 2 postać tylko że zapomniałem id, bo miałem zapisane w kąpie, a windołsa wczoraj wgrywałem)"
bez komentarza
Nie, za daleko, a ona jakoś nie wyraża chęci dalekich podróży.Zamia wrote:B.M.T. wrote:Mnie się ostatnio zdarzyło mieć cztery postacie w jednym miejscu w tym samym czasie, a tak ogólnie lubię mieć postacie w jednym mieście. Ale! Gadać bzdury takie jak to to mi się nie zdarza.
Nie mógłbyś przenieść tam jeszcze kobiety o imieniu na literkę M? :roll:
Zamia wrote:Nie bardzo to śmieszne, ale nie znalazłam lepszego miejsca.
Rozumiem, że można mieć trudności z opisywaniem czynności w gwiazdkach /sama je mam/,ale dziś padłam. Po prostu padłam![]()
*Patrzy najpierw na dynie, na swoje narzędzia, myśli co jej jest potrzebne, przeszukała cały statek, znów patrzy na swoje zasoby, na dynie i w końcu ostrzega stół, przez myśl przeszło jej kilkanaście pomysłów na raz, po czym natychmiast w stanie podniecenia swoimi planami wzięła się do ich realizacji*
Próbowałam sobie wyobrazić jak moja postać widzi te pomysły przebiegające przez myśl i nie potrafię
Zamia wrote:Nie bardzo to śmieszne, ale nie znalazłam lepszego miejsca.
Rozumiem, że można mieć trudności z opisywaniem czynności w gwiazdkach /sama je mam/,ale dziś padłam. Po prostu padłam![]()
*Patrzy najpierw na dynie, na swoje narzędzia, myśli co jej jest potrzebne, przeszukała cały statek, znów patrzy na swoje zasoby, na dynie i w końcu ostrzega stół, przez myśl przeszło jej kilkanaście pomysłów na raz, po czym natychmiast w stanie podniecenia swoimi planami wzięła się do ich realizacji*
Próbowałam sobie wyobrazić jak moja postać widzi te pomysły przebiegające przez myśl i nie potrafię
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest