Smieszne teksty/nazwy/etc.

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Zamia

Postby Zamia » Mon Nov 02, 2009 3:13 pm

XXXmówi: "Witam nazywam się XXX(OCC:YYY to moja 2 postać tylko że zapomniałem id, bo miałem zapisane w kąpie, a windołsa wczoraj wgrywałem)"

bez komentarza :roll:
Tetro

Postby Tetro » Mon Nov 02, 2009 3:15 pm

Pewnie to ten co prosi o pomoc przy zapomnianym ID :P
?
Miri

Postby Miri » Mon Nov 02, 2009 3:42 pm

taa, to ten...

niestety, waz z zapomnianym id nie zapomniał o wyrzucaniu wszystkich słowników przez okno *wzdycha i rozkłada ręce w teatralnym geście*
B.M.T.

Postby B.M.T. » Mon Nov 02, 2009 5:32 pm

Mnie się ostatnio zdarzyło mieć cztery postacie w jednym miejscu w tym samym czasie, a tak ogólnie lubię mieć postacie w jednym mieście. Ale! Gadać bzdury takie jak to to mi się nie zdarza.
BZR

Postby BZR » Mon Nov 02, 2009 6:15 pm

No proszę, a przecież nie wolno mieć więcej niż trzech postaci w jednej lokacji;)
B.M.T.

Postby B.M.T. » Mon Nov 02, 2009 6:45 pm

A wiesz jak jest nieprzyjemnie jak się wszyscy rozgadają?
robin_waw

Postby robin_waw » Tue Nov 03, 2009 1:48 pm

Suchy, trzeba mu wybaczyć, pewnie chciał się przekonać jak się czuje paranoik z rozdwojeniem jaźni. :lol:
Zamia

Postby Zamia » Sun Nov 08, 2009 12:24 am

B.M.T. wrote:Mnie się ostatnio zdarzyło mieć cztery postacie w jednym miejscu w tym samym czasie, a tak ogólnie lubię mieć postacie w jednym mieście. Ale! Gadać bzdury takie jak to to mi się nie zdarza.

Nie mógłbyś przenieść tam jeszcze kobiety o imieniu na literkę M? :roll:
cald dashew

Postby cald dashew » Sun Nov 08, 2009 9:29 am

Zamia wrote:XXXmówi: "Witam nazywam się XXX(OCC:YYY to moja 2 postać tylko że zapomniałem id, bo miałem zapisane w kąpie, a windołsa wczoraj wgrywałem)"

bez komentarza :roll:

xxxx-x.xx: ******, mówi: "Prawa znam(OCC: to ja ******, tylko zapomniałem id do starego konta, jak nie wieżycie to moge opowiedzieć troche co się zdażyło w cichym lesie, szkoda że nie mam możliwości ******* poinformować) A to ty jesteś ******?(bo o ile pamiętam dobrze to ***** zaządzał ******)"

Wierzę że to ten sam gracz co u Zamii... Po jakimś czasie :

xxxx-x.xx: ****** mówi: "(OCC:Oddaje jedzenie odzyskałem hasło do tamtego konta jeśli możecie to zabijcie tom postać)"
Image
Image
Image
B.M.T.

Postby B.M.T. » Sun Nov 08, 2009 9:43 am

Zamia wrote:
B.M.T. wrote:Mnie się ostatnio zdarzyło mieć cztery postacie w jednym miejscu w tym samym czasie, a tak ogólnie lubię mieć postacie w jednym mieście. Ale! Gadać bzdury takie jak to to mi się nie zdarza.

Nie mógłbyś przenieść tam jeszcze kobiety o imieniu na literkę M? :roll:
Nie, za daleko, a ona jakoś nie wyraża chęci dalekich podróży.
Zamia

Postby Zamia » Sat Nov 14, 2009 7:48 pm

Nie bardzo to śmieszne, ale nie znalazłam lepszego miejsca.
Rozumiem, że można mieć trudności z opisywaniem czynności w gwiazdkach /sama je mam/,ale dziś padłam. Po prostu padłam :shock:

*Patrzy najpierw na dynie, na swoje narzędzia, myśli co jej jest potrzebne, przeszukała cały statek, znów patrzy na swoje zasoby, na dynie i w końcu ostrzega stół, przez myśl przeszło jej kilkanaście pomysłów na raz, po czym natychmiast w stanie podniecenia swoimi planami wzięła się do ich realizacji*

Próbowałam sobie wyobrazić jak moja postać widzi te pomysły przebiegające przez myśl i nie potrafię :cry:
Fieger

Postby Fieger » Sat Nov 14, 2009 8:00 pm

Czy ta postać nazywa się Stirlitz?
I have a cunning plan...
robin_waw

Postby robin_waw » Sun Nov 15, 2009 3:32 pm

Zamia wrote:Nie bardzo to śmieszne, ale nie znalazłam lepszego miejsca.
Rozumiem, że można mieć trudności z opisywaniem czynności w gwiazdkach /sama je mam/,ale dziś padłam. Po prostu padłam :shock:

*Patrzy najpierw na dynie, na swoje narzędzia, myśli co jej jest potrzebne, przeszukała cały statek, znów patrzy na swoje zasoby, na dynie i w końcu ostrzega stół, przez myśl przeszło jej kilkanaście pomysłów na raz, po czym natychmiast w stanie podniecenia swoimi planami wzięła się do ich realizacji*

Próbowałam sobie wyobrazić jak moja postać widzi te pomysły przebiegające przez myśl i nie potrafię :cry:

To pewnie jakaś osada telepatów.
€e$y

Postby €e$y » Sun Nov 15, 2009 9:27 pm

*...przez myśl przeszło jej kilkanaście pomysłów na raz, po czym natychmiast w stanie podniecenia swoimi planami wzięła się do ich realizacji*

Przecież to widać w oczach - jak przelatują te pomysły - dokładnie tak jak na rzutniku slajdy. No, a czy ktoś z was nie widział kogoś podnieconego? Toć to nawet są objawy fizyczne :lol:

EDIT: Pytanie tylko przed czym/kim ostrzega stół?
Pewnie przed dyniami :D
Cantr dwóch prędkości :)
Za ułatwieniami, bo to zatrzyma nowych, którzy często zniechęcają się trudnościami.
Za kombinatoryką, która urozmaici życie "wyjadaczom" :)
Pyskozaur

Postby Pyskozaur » Mon Nov 16, 2009 6:29 am

Zamia wrote:Nie bardzo to śmieszne, ale nie znalazłam lepszego miejsca.

Po prostu piękne.

A pomysły widać! O! *zastanawia się bardzo bardzo długo, co napisać, żeby jego wypociny nie wyglądały na głupi spam, przez głowę przebiegają mu różne pomysły, w końcu jeden wypada okiem i spływa poprzez klawiaturę na ekran*

Return to “Ogólne dyskusje”