Od czego zaczela zycie Twoja postac ?
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Forien
moja pierwsza postac to nic specjalnego... najciekawiej miala 15-sta postac, ktora wystartowala w rosyjskiej strefie... wszyscy zaczeli seplenic (chyba w roznych jezykach)... wzielem pierwsza z brzegu mape, jakas kosciana bron, kosciana tarcze (wszystko nowe) i 8k jedzenia+4k drewna i poszedlem do lokacji obok, i zaczynam zakladac tam osade
lesnictwo mam na umiejetnie, a polowanie i walke po mistrzowsku... tamci nawet mnei nei gonili... (komuna?)

"Opinia publiczna powinna być zaalarmowana swoim nieistnieniem." (Lec)
- Skuttter
Moja pierwsza postać miała pecha trafić do lasu, a że jeszcze wogule nie wiedzialem co i jak to od razu ruszylem w droge. Ten sam pech co mnie zucil od razu do lasu, chciał także że następna lokacja byla bez jedzenia. Co prawda na ziemi leżala mapa jednak nie moglem dociec w ktorej lokacji sie znajduje. Ludzie niestety milczeli. Pech prześladował dalej moja postać. Kolejne dwie lokacje były podobne, brak jedzenia, a ludzie milczący No może nie do końca milcząy *usmiecha sie*, po prostu zanim zdążyli odpowiedzieć to mnie już tam nie było. I wdrodze do kolejnej lokacji dopadła mnie śmierć głodowa *mówi smutno*.
- Loc
- Agent 0007
Moja pierwsza postac urodzona w Wybrzezu Perlowych Dusz postanowila popytac, czy wodorsty mozna jesc, bo smacznie wygladaja. Za to druga wyladowala w anarchistycznej Karolinie i po kilku latach czym predzej stamtad uciekla. A na poczatku pytala, co tez jest do zrobienia.... czy jest jakas praca... i grzebala trupy 

- Forien
Jedna z moich postaci od razu wzięła całe 5kg ryżu, co leżało na ziemi i ruszyła wzdłuż wybrzeża na zachód. doszła do miejsc,a gdzie nie było nic (ludzi, minerałów, projektów, budynków) i zaje*ała longboata, gdzie było mnóstwo minerałów, martwe ciałe i jeszcze więcej narzędzi... podejrzane pochodzenie łodzi - Bojvingowie....
i teraz postać ta płynie sobie na zachód z dużymi zapasami kamienia, gliny i ryżu
i teraz postać ta płynie sobie na zachód z dużymi zapasami kamienia, gliny i ryżu

"Opinia publiczna powinna być zaalarmowana swoim nieistnieniem." (Lec)
- Agent 0007
- Forien
- domeq
- NiKnight
Agent 0007 wrote:Rosjanie mogli zgubic Czerwony Październik... B. nie...
Bojvingowie nie tylko statki gubią, na pewnej wyspie spotkałem Bojvinga o którym zapomnieli pozostali.. i czeka biedny na statek. Najgorsze jest to, że druga moja postać jest wśród Bojvingów ale nie mogę powiedzieć o zagubionym towarzyszu.
By nie schodzic z tematu, żadna moja postać nie zaatakowała ani nie ukradła nic w pierwszych dniach życia. Może dla odmiany następna będzie szalonym kłusownikiem

Ni Ni Ni Ni!
- Agent 0007
- Forien
- Snake
- marshall
- Forien
- Yogi
Moja postać by zacząć pływać potrzebowała około 3 miesięcy od zaczęcia gry. Mam 4 postacie ale ta pierwsza o której już opowiedziałem wcześniej jest najlepszą i żadna jej nie dorówna. Pewnie każdy z was ma takie najlepsze postacie, które są dla was wszystkim w tej grze. Ja przynajmniej tak wspominam moją pierwsza postać, która sobie żyje i jest nieźle ustatkowana