zbylon

Myślę że przyjście Twojej postaci do Zacisza to byłoby jednak OOC

No chyba że ma jakiś konkretny powód, bądź miała to w planach jeszcze przed rzezią.. Ale może się mylę...

Moderators: Public Relations Department, Players Department
Zdechły Wilk wrote:(...)Przyznaję się że popełniliśmy błąd z niewiedzy że nie można używać komunikatorów w porozumiewaniu się (...)
No to napisz mi, Chojrak, kto to powiedział i czy to nie była twoja postać:chojrak wrote:Z tego co już się dowiedziałem to jacyś moi wspólnicy porozumiewali się za pomoca komunikatora, ponoć nie wiedzieli że nie wolno, ja też nie wiedziałem ale nikt mi nie zaproponował nic takiego.
Innych rzeczy nie będę demaskował, bo mi nie wolno zdradzać za dużo.na tlenie się zrobi chata i uzgodnimy w jakiej kolejności bijemy
W Cantr nie ma braci lub sióstr, ojców i matek. Niektórzy odgrywając wspominają coś o ojcu, co nie jest do końca zgodne z zasadami, ale pierdół się nie będziemy czepiać.chojrak wrote:PYTANIE O WSPÓŁPRACĘ POSTACIAMI.
chojrak wrote:PYTANIE O WSPÓŁPRACĘ POSTACIAMI.
Bo w realu to sie zdarza takie coś jak posiadanie rodzeństwa a w grze to jeszcze nie spotkałem się z takim zjawiskiem. I może ktos mi biegły odpowie czy można odgrywać 2 swoimi postaciami rodzeństwo czy też należy liczyć na cud odnalezienia np. siostry zaginionej a prowadzonej przez innego gracza( i jak to odkryć ze się jest rodzeństwem?). Taki aspekt mnie intryguje.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest