Czy zielona buzka jest niesmiertlena?
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
- in vitro...
- ushol
- CzerwonyMag
Poza tym jest jeszcze możliwość wyłączenia kolorów naszego monitora. Niech będzie czarnobiały to zielonego widać nie będzie...
Moim zdaniem można wprowadzić jakieś zmiany jednak powinna być opcja tak jak w CantrClocku "Hardcore Cantrian" - czyli styl dokładnie taki jak teraz:P Inni jak chcą to niech mają różowe kwiatki, żółte misie, czy fioletowe piłeczki. Ja chcę nadal zieloną buźkę.
No a poza tym gdyby usunięto buźkę to mój odwieczny avatar stałby się reliktem przeszłości... Niezbyt mi do tego śpieszno.
Moim zdaniem można wprowadzić jakieś zmiany jednak powinna być opcja tak jak w CantrClocku "Hardcore Cantrian" - czyli styl dokładnie taki jak teraz:P Inni jak chcą to niech mają różowe kwiatki, żółte misie, czy fioletowe piłeczki. Ja chcę nadal zieloną buźkę.
No a poza tym gdyby usunięto buźkę to mój odwieczny avatar stałby się reliktem przeszłości... Niezbyt mi do tego śpieszno.
- Sztywna
- Rusalka
Coś mi się zdaje, że zakładając ten topic tylko i wyłącznie wytworzyłem w waszych świadomościach poczucie, że kochacie i nie dacie skrzywdzić buźki, choć w rzeczywistości wcześniej było wam to raczej obojętne. 

Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
- Susel
- Rusalka
Całe życie człowiek się uczy. W myśl cytatu z sygnaturki Chatette "Badania opinii publicznej opierają się na fałszywej przesłance, że publiczność ma opinię" dopiero zadawanie pytań zwykle skłania człowieka do przemyślenia pewnych kwestii i określenia swojego punktu widzenia, który wcześniej zwyczajnie nie istniał. Osoba taka jednak działa pod presją, więc zakładam, że jej osąd może być błędny.
Przemyślcie to jeszcze raz!
Przemyślcie to jeszcze raz!
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
- ushol
*dzwoni po szwadron studentów*
Rusałka.. nabrechtałeś sobie...
OBOJĘTNA?!?!
chyba cię w tym RD poprzestawiali...
*dostaje smsa, którego treść wygląda tak:
"T-17 - 45, T-16 - 21, T-15 - 67, T-14 - 58, T-3 - 39, T-2 - 18, Kredka - 120, Ołówek - 111, ludzie z przystanków - 33, akademiki z Poznania - 153, Sasza - 1, razem - 666"
*
Rusałka.. nabrechtałeś sobie...
OBOJĘTNA?!?!
chyba cię w tym RD poprzestawiali...
*dostaje smsa, którego treść wygląda tak:
"T-17 - 45, T-16 - 21, T-15 - 67, T-14 - 58, T-3 - 39, T-2 - 18, Kredka - 120, Ołówek - 111, ludzie z przystanków - 33, akademiki z Poznania - 153, Sasza - 1, razem - 666"
*
- Mattan
- KVZ
- Players Dept. Member
Tableta SMILE musi zostać. SMILE for addicted ppl 

Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880
- Matix
- Agent 0007
- Leming
- Miri
Rusalka wrote:Coś mi się zdaje, że zakładając ten topic tylko i wyłącznie wytworzyłem w waszych świadomościach poczucie, że kochacie i nie dacie skrzywdzić buźki, choć w rzeczywistości wcześniej było wam to raczej obojętne.
"Osoby przeprowadzające badania opinii publicznej z uporem godnym lepszej sprawy ignorują fakt, że publiczność opinii nie ma, a wyniki badań to wypadkowa opinii kształtowanych na szybko, pod przymusem udzielenia odpowiedzi, bo respondentom nie wypada się przyznać, że 'kapkę' nas cała sprawa obchodzi" - zasłyszane na którymś wykładzie

No więc postawione zostało pytanie, uświadomiliśmy sobie problem, i teraz będziemy bronić mordki do ostatniego krzyżyka.
Ja też

Chociaż inne skórki do wyboru też by się przydały...