ATS wrote: ale ja jestem dziwny

Moderators: Public Relations Department, Players Department
Berya wrote:Offtop zaczął się od narzekania samej Pasztetowej na wszędobylskie "Dzień dobry", ponad które nic nie wykracza. Dopiero kiedy się z nią zgodziłam okazało się, że nie mam racji.
Cóż, najwyraźniej ja też jestem dziwna.
Pasztetowa wrote:
I żeby jednak nie był offtop to chyba najfajniejsza postać z tych, których już nie ma. Dzongkha. Super się z nią grało. Chyba nikt inny nie potrafił mnie rozśmieszyć tak jak ona. Straszna szkoda, że takich postaci już nie ma.
Buka wrote:Pasztetowa wrote:
I żeby jednak nie był offtop to chyba najfajniejsza postać z tych, których już nie ma. Dzongkha. Super się z nią grało. Chyba nikt inny nie potrafił mnie rozśmieszyć tak jak ona. Straszna szkoda, że takich postaci już nie ma.
Duet Nieogar uwielbiałam. Robiłam Dzonghce ciasteczka z "wróżbą". Obgadywałam "tragedię" czyli ślub też kochanych wtedy Tody i Fetama, co to będzie, co to będzie..
Pasztetowa wrote:Toda też jedno takie ciasteczko dostała. Karteczkę z "wrużbą" do końca miała zachowaną na pamiątkę. Bardzo dziękuję za Inulain. Z Twoich postaci, z którymi miałam okazję dłużej pograć, ją lubiłam najbardziej.Miała cholera charakterek, potrafiła wkurzyć ale i rozbawić.
Ola wrote:A niech ktoś napisze coś więcej o Havardzie Bojvingu.Znałam go wieloma postaciami...
Kojarzy mi się tylko, że urodził się na Aldurei i raczej nie miał prawdziwych przyjaciół, bo nikomu nie ufał. Ogólnie kilimatyczna postać, choć jakby trochę zagubiona w bojvińskich konszachtach...
rybczak wrote:Ola wrote:A niech ktoś napisze coś więcej o Havardzie Bojvingu.Znałam go wieloma postaciami...
Kojarzy mi się tylko, że urodził się na Aldurei i raczej nie miał prawdziwych przyjaciół, bo nikomu nie ufał. Ogólnie kilimatyczna postać, choć jakby trochę zagubiona w bojvińskich konszachtach...
To już było lata temu - nie urodził się na Aldurei a w Bojholmie, tuż po akcji z Ideą. A zaraz po przebudzeniu zaopiekował się nim Arvense, jedna z najwybitniejszych Bojvińskich postaci w moim odczuciu
Koralat wrote:Chyba już minęły cztery dni...![]()
Chciałabym bardzo podziękować za grę graczowi/graczom od Aliko (ZU) i od Arveny (Eden). Wielka szkoda, że odeszły.
Aveane wrote:I skąd Ty wzięłaś pomysł na ten testament? Lepszego kandydata nie miałaś?!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest