Michal wrote:Dodałem jeszcze forum o2.pl.
No to juz koniec swiata jest bliski ;-(
Nie rozumiem takiego dzialania "silowego". Skonczy sie tym, ze porzadni gracze odejda bo beda mieli dosyc smarkaterii - moge sie mylic ale sadze, ze czesc przynajmniej ucieknie.
Swego czasu taka flagowa postacia byl Krzysio - z tego co pamietam z ogame sie przeniosl - i co jak co ale moim 2 postaciom krwi napsul przez swoja wybitna glupote. Jeszcze chyba pare tych Krzyskow sie placze - nawet imiona usiluja zmieniac ale niestety poziom praktycznie pozostal ten sam.
Jak juz reklamowac to w sensownych miejscach a nie taki nabor "z lapanki" i "moze ktos zostanie". To jakas kompletna bzdura.
Zarzucano mi kierowanie Cantr w strone Simsow - ale widze, ze niektorzy nizej chyba chca zejsc.
Naprawde juz zaczynaja byc meczacy klienci, ktorym "sie nudzi" - ale nic nie zrobia z tym ani tez nie przestana grac (bo moze cos sie zdazy ;-D ).
Jak rowniez meczaca (jak dla mnie) jest ilosc graczy nie umiejacych 3 slow bez bledow napisac (nie mowiac o sensie - bo to juz wyzsza szkola jazdy).
To moze proponuje na forum onetu - wszedzie gdzie sie da reklame pakowac. Uhhh...