Ulubione miejsce

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Skarbniq

Postby Skarbniq » Tue Aug 09, 2005 1:31 pm

Tak. Podobno w liście gończym są 4. Co dowodzi jedynie bujnej wyobraźni pewnych graczy. Jak słyszałem opowieść o szpiegu Zakonu któruy ranił dzika i uciekł ( a przyszedł w ogóle z innej strony ) to chciało mi się śmiać. Z resztą jest podobnie.

Ale skoro pewien gracz stwierdził że będzie zwalczał zakon kłamstwem to miłej zabawy.
PRUT

Postby PRUT » Tue Aug 09, 2005 1:36 pm

Ja tez lubie te najrózniejsze plotki krazace po swiecie :lol: w każdym miejscy ta sama historia brzmi inaczej - dla mnie bomba! Taki gluchy telefon
Skarbniq

Postby Skarbniq » Tue Aug 09, 2005 1:57 pm

Jeżeli plotki są elementem gry to bardzo dobrze. Ale jeżeli ktoś te same kłamstwa opowiada poza grą to powinien się leczyć.
CyboRKg

Postby CyboRKg » Tue Aug 09, 2005 4:10 pm

Tak jak zabawa w gluchy telefon w przedszkolu :arrow: pierwsze dziecko mowi: "Ala ma kota", ostatnie powtarza "Ale ma kaca" i idzie plotka w swiat, ze przedszkolanka dzieci rozpija! :lol:
brunetka wrote:hmmm.... a ty nie jestes taki twardy jak na obrazku, a nicka wybrałes z przekory? :wink:
Guest

Postby Guest » Tue Aug 09, 2005 8:37 pm

A propos bandytów to ostatnio bandyci z LL napadli na leśną osadę i anektowali ją . Za krótko gram,żeby się wypowiadać ale to pierwszy zbrojny najazd z jakim moja postać się zetnęła i jest zaszokowana. LL chyba trzeba zmieść z powierzchni Cantr.
Hal

Postby Hal » Tue Aug 09, 2005 8:46 pm

Anonymous wrote:A propos bandytów to ostatnio bandyci z LL napadli na leśną osadę i anektowali ją . Za krótko gram,żeby się wypowiadać ale to pierwszy zbrojny najazd z jakim moja postać się zetnęła i jest zaszokowana. LL chyba trzeba zmieść z powierzchni Cantr.

Mysle, ze trzeba skonczyc z anonimowym pisaniem.

Mowisz oo sprawie od ktorej nie minelo 4 dni po za tym nikt tam nie robi niczego niezgodnego z zasadami. Ocene moralna pozostaw dla swoich postaci i wyglaszaj je w grze a nie na forum.
Nie mieszaj tych dwoch swiatow.
Khe

Postby Khe » Tue Aug 09, 2005 8:58 pm

po prostu szkoda slow ...nastepnym razem to co zobaczyla twoja postac zachowaj ...tylko dla niej - pamietaj ze inne postacie nie maja prawa o tym wiedziec poki sie o tym od kogos nie dowiedza
(taak powinni wylaczyc na forum mozliwosc pisania bez zalogowania)
nemo49

Postby nemo49 » Tue Aug 09, 2005 9:06 pm

Zmobilizowałeś mnie ( miałem kłopoty z rejestracją)- ale już nie będę anonimowy.Nie wydaje mi się abym złamał Najwyższą Zasdę - nie podałem szczegółów- ale jeśli tak to proszę o wybaczenie. Nie odniosłeś się natomiast do meritum sprawy- oczywiście najazd nie jest niezgodny z zasdami. Ale nie wydaje mi się aby w krótkiej historii polskiego Cantr miała już miejsce aneksja innych osad i dlatego jest to wydarzenie wyjątkowe.
Averus Wolfmaster

Postby Averus Wolfmaster » Tue Aug 09, 2005 9:08 pm

Złamałeś Zasadę 4 dni. Nie można rozmawiac na forum o niczym co miało miejsce w Cantr wcześniej niz 4 dni przed rozmową.

W takim razie powstrzymajmy sie w takim razie od dyskusji i komentarzy.
Hal

Postby Hal » Tue Aug 09, 2005 9:11 pm

nemo49 wrote:Zmobilizowałeś mnie ( miałem kłopoty z rejestracją)- ale już nie będę anonimowy.Nie wydaje mi się abym złamał Najwyższą Zasdę - nie podałem szczegółów- ale jeśli tak to proszę o wybaczenie. Nie odniosłeś się natomiast do meritum sprawy- oczywiście najazd nie jest niezgodny z zasdami. Ale nie wydaje mi się aby w krótkiej historii polskiego Cantr miała już miejsce aneksja innych osad i dlatego jest to wydarzenie wyjątkowe.

Wciaz lamiesz zasade czterech dni i piszesz o bardzo swiezym wydarzeniu.

Meritum sprawy nie ma, bo wogole nie powinnismy dzisiaj rozmawiac na ten temat. Od takich dyskusji masz sama gre oczywiscie w granicach wiedzy twojej postaci.
nemo49

Postby nemo49 » Tue Aug 09, 2005 9:15 pm

Jezszce raz się biję w piersi i obiecuję poprawę. Ale przyznacie ,że rozwój sytuacji w niektórych osadach wywołuje nie tylko u mnie nadmierne emocje.
CyboRKg

Postby CyboRKg » Tue Aug 09, 2005 9:19 pm

nemo49 wrote:Ale nie wydaje mi się aby w krótkiej historii polskiego Cantr miała już miejsce aneksja innych osad i dlatego jest to wydarzenie wyjątkowe.

I tu sie mylisz :o Jest pewne miejsce na polskiej wyspie, ktore ma juz 3 prowincje 8)
Last edited by CyboRKg on Tue Aug 09, 2005 9:58 pm, edited 1 time in total.
brunetka wrote:hmmm.... a ty nie jestes taki twardy jak na obrazku, a nicka wybrałes z przekory? :wink:
nemo49

Postby nemo49 » Tue Aug 09, 2005 9:29 pm

Widocznie postaci nowych graczy są rzucane w półdzikie lokacjei są jeszcze ciągle zajęte zaspokojeniem podstawowych potrzeb życiowych.Chylę czoło przed pierwszymi osadnikami, że podjęli już próbę budowy państwa. Jedna z moich postaci też już o tym myśli :P
NiKnight

Postby NiKnight » Tue Aug 09, 2005 11:16 pm

Widocznie postaci nowych graczy są rzucane w półdzikie lokacjei są jeszcze ciągle zajęte zaspokojeniem podstawowych potrzeb życiowych

To bardzo dobrze, niech nowe wyspy rozwijają się, chociaż na nich jest trochę trudniej. Z drugiej strony łatwiej się odnaleźć niż w świecie "uregulowanym", ucywilizowanym.

Poza tym im więcej wysp tym mniejsze prawdopodobieństwo spotkania się postaci jednego gracza :)

PS. Nie przywitałem Cię nemo49, więc: Witaj :) Znam Cię z forum OGame, podpisałeś się w wątku "Dlaczego ogame tak szybko się nudzi?". Cieszę się, że próbujesz sił w Cantr i mam nadzieję, że Ci się spodoba i w przyszłości będziesz ulepszał tą grę :)

PS. A złamanie zasady może każdemu się zdarzyć, zwłaszcza na początku grania. Najważniejsze, że się przyznałeś i jestem pewien, że w przyszłości będziesz się starał unikać takich sytuacji :)
Ni Ni Ni Ni!
Guest

Postby Guest » Wed Aug 10, 2005 4:06 pm

Witaj NiKnight. Rzeczywiście, to Twoje wystąpienie na forum Ogame spowodowało, ze osiedliłem się w Cantr. I nie żałuję.
PS. Witam pozostałych, czego zaniedbałem w lekko nerwowej sytuacji.

Return to “Ogólne dyskusje”