drmartin przyznaje sie do lamania NZ (to jest manipulacja)
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Chatette
- ushol
- Agent 0007
Phi... jasne, myslisz, ze nie wiem, ze pd odpieprza te brudne robote? Wiem. Chodzi mi jedynie o jawnosc procedur.
Zasady cantryjskiego prawa sa jasne, ale procedury postepowania "karnego" takze powinny byc jasne. I nie jest to uleganie "ukladowi".
Zreszta jak napisalem robcie co chcecie. Ja zawsze bylem po stronie pd, jednak takie cos zapobiegloby sytuacjom takim jak ta, ktorej dotyczy ta dyskusja.
Zasady cantryjskiego prawa sa jasne, ale procedury postepowania "karnego" takze powinny byc jasne. I nie jest to uleganie "ukladowi".
Zreszta jak napisalem robcie co chcecie. Ja zawsze bylem po stronie pd, jednak takie cos zapobiegloby sytuacjom takim jak ta, ktorej dotyczy ta dyskusja.
-
Scorup wrote:Proszę o zaprzestanie komentowania zarówno decyzji PD, jak i postępowań graczy. Byłem dosyć pobłażliwy dla tego typu tematów, stwierdzam jednak, że to nie ma sensu.
Nie chciałbym, aby taka sytuacja się powtórzyła.
Pozdrawiam
Do tej pory zachowywałes zdrowy rozsadek ale teraz też zaczynasz przeginać. I nie mówię tego w odniesieniu do tej konkretnej sprawy, która mnie kompletnie nie interesuje. Chodzi mi o "zamordyzm" ze strony członków PD, który przestaje być już zabawny. Nikt mi nie może zabronić komentowania czegokolwiek gdyby mi przyszła taka ochota , jeżeli będę to robił w spokojny i wyważony sposób. Jasne ?
- Chatette
-
-
A czy ktoś mnie uśwaidomi, o czym była mowa?
Żałuje, że mnie wtedy niebyło
Żałuje, że mnie wtedy niebyło

Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
- Chatette
- Rusalka
Ci co tutaj narzekają mają poniekąd rację, chociaż pewnie nie do końca zdają sobie z tego sprawę. Otóż wszelkie niedoinformowanie ogółu publicznego zawsze pozostawia miejsce plotkom, domysłom, wizjom spisków itd. Nie dotyczy to mnie, bo ja ufam PD i wierze, że postępują właściwie.
Sprawa ta jednak budzi coraz większe kontrowersje. Nie chcę aby przerodziła się w jakiś chory konflikt, przez który wszyscy ucierpimy. Dlatego uważam, że PD powinno wydać jednak oficjalne oświadczenie w tej sprawie.
Sprawa ta jednak budzi coraz większe kontrowersje. Nie chcę aby przerodziła się w jakiś chory konflikt, przez który wszyscy ucierpimy. Dlatego uważam, że PD powinno wydać jednak oficjalne oświadczenie w tej sprawie.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
- Chatette
-
Chatette- znasz lepsze określenie na wprowadzanie przez jakieś władze zakazu komentowania decyzji tych władz niż "zamordyzm" ?. To poproszę o podanie i chętnie zamienię.
Milo- czytanie polega na wyłapywaniu istotnych rzeczy a nie tym czy ktos ma przy podpisie mgr, PD, CD,itd...Odniosłem się do pewnego zjawiska, które ostatnio obserwuję - to jest meritum sprawy a nie duperelne szczegóły
Milo- czytanie polega na wyłapywaniu istotnych rzeczy a nie tym czy ktos ma przy podpisie mgr, PD, CD,itd...Odniosłem się do pewnego zjawiska, które ostatnio obserwuję - to jest meritum sprawy a nie duperelne szczegóły
-
- KVZ
- Players Dept. Member
Bo dam komuś zastrzyk 

Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880
- Chatette
nemo, jak rozumiem masz pretensje o cos, czego nie widzialam bo Scorup wymoderowal?
To przepraszam Cie najmocniej...widac podswiadomie wplynelam na tekst zamieszczonych tu tekstow (ktore z jakiegos powodu pofrunely).
To przepraszam Cie najmocniej...widac podswiadomie wplynelam na tekst zamieszczonych tu tekstow (ktore z jakiegos powodu pofrunely).
Badania opinii publicznej opierają się na fałszywej przesłance, że publiczność posiada opinię.