Nowi gracze - Witamy na forum
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
Terverok
Re: Nowi gracze - Witamy na forum
Witam wszystkich
Dopiero zarejestrowałem się na forum, chociaż w Cantr'a gram już od około pięciu lat i mam niemałe doświadczenie. Jak dotąd zawsze było tak, że moje postacie wrastały w społeczność swoich miejscowości i były dosyć aktywne, przynajmniej przez pewien czas, później niestety zapadały na nieuleczalną śpiączkę i umierały
Później znowu miałem więcej czasu i wracałem do gry. Teraz chce bardziej zaangażować się w gre 
-
Sasza
Cześć,
a czy możesz podać parę swoich już skasowanych postaci?
a czy możesz podać parę swoich już skasowanych postaci?
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
-
Terverok
Moją pierwszą postacią w grze był Markopolok przebudzony na Fic, jedną z moich nie tak dawnych postaci był Terek, który działał nieopodal Cechowic.
- Marian10
Cześć wszystkim. Kolejny nowy na forum choć zaprawiony w grze się kłania 
- Lula
Będę się streszczać, bo późno i burza.
Po roku, trzech próbach i zmianie adresu e-mail w końcu się udało dołączyć do zaszczytnego grona użytkowników
Jeszcze bardziej zielono.
Dziękuję, dobranoc.
Po roku, trzech próbach i zmianie adresu e-mail w końcu się udało dołączyć do zaszczytnego grona użytkowników
Jeszcze bardziej zielono.
Dziękuję, dobranoc.
-
iluzja
Dzień dobry, na forum założyłam kont, gdy pojawił się komunikat mówiący nie masz żadnej postaci, ale jakoś wcześniej nie złożyło się.. Witam wszystkich bardzo serdecznie
-
Legalus
Zielone, ciche forum
. Witamy.
Lepiej spłonąć niż dać się rozwiać przez wiatr...
-
iluzja
Nie wiem czy takie ciche, często czytam dyskusje, rzadko zabierając głos 
-
stroz
Nie jestem nowy, ale wróciłem po kilku latach przerwy. Z góry chciałbym przeprosic ze usmierciłem swoich 60/70 latków wieki temu i mam nadzieję, że daliście sobie beze mnie radę *mruga*
-
nienarzekam
A ja jestem całkiem nowy. Dwa dni temu zrobiłem swoją drugą postać. Trzy dni temu pierwszą. O grze czytałem już nawet kilka lat temu i pomysł na grę wydawał mi się dobry, ale dopiero teraz, po przeczytaniu kolejnych opinii i opisów gry, przelała się miara. Zwłaszcza temat z nekrologami postaci tak mi się spodobał, że od razu po jego przeczytaniu założyłem konto XD.
Początkowo planowałem mieć tylko jedną postać. Potem spostrzegłem, ile trwa podróż, więc założyłem drugą. Planuję dać im zupełnie różne charaktery (właściwie to już dałem) i więcej postaci nie robić, bo mi się wszystko pomiesza.
Początkowo planowałem mieć tylko jedną postać. Potem spostrzegłem, ile trwa podróż, więc założyłem drugą. Planuję dać im zupełnie różne charaktery (właściwie to już dałem) i więcej postaci nie robić, bo mi się wszystko pomiesza.
- psychowico
nienarzekam wrote:A ja jestem całkiem nowy. Dwa dni temu zrobiłem swoją drugą postać. Trzy dni temu pierwszą. O grze czytałem już nawet kilka lat temu i pomysł na grę wydawał mi się dobry, ale dopiero teraz, po przeczytaniu kolejnych opinii i opisów gry, przelała się miara. Zwłaszcza temat z nekrologami postaci tak mi się spodobał, że od razu po jego przeczytaniu założyłem konto XD.
Życzę powodzenia. Mądry wybór z ilością postaci - ostrzegam, że jeśli już się wkręcisz nieraz będzie Cię ciągnęło do większej ilości. Ale jeśli masz życie osobiste, prace/studia i nie toniesz w wolnym czasie nie radzę robić więcej niż trzech. Gdybyś miał jakieś problemy czy wątpliwości wal z pytaniami w odpowiednim dziale forum albo nawet do mnie na priv.
"Please give us a simple answer, so that we don't have to think, because if we think, we might find answers that don't fit the way we want the world to be."
https://www.kinkykitty.pl
https://www.kinkykitty.pl
- adamo199412
Prawda, lepiej grać nawet jedną (tak jak ja) albo dwiema porządnie niż wszystkimi beznadziejnie 
-
Yang
Jedna postać w dużym mieście i tak już się nie ma na nią czasu, jeśli ma się życie własne. Kilka postaci na odludziu i nadal ma się dużo czasu. U mnie pięć w różnych strefach okazało się idealnym kompromisem. Przynajmniej wiem, że się nie spotkają.
- Pies
- Programming Dept. Member
psychowico wrote:Gdybyś miał jakieś problemy czy wątpliwości wal z pytaniami w odpowiednim dziale forum albo nawet do mnie na priv.
I irc, Pies poleca irc'a.
dwudziestoletni mężczyzna wrote:"OOC: Jak ci się nie podoba, to nie graj. Ta gra nie szuka więcej graczy."
kaloryfer wrote:This game already has a lot of problems, new players would only bring new ones.
-
Piotr
Witam wszystkich