Nowi gracze - Witamy na forum

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Terverok

Re: Nowi gracze - Witamy na forum

Postby Terverok » Sun Jul 21, 2013 3:20 pm

Witam wszystkich :) Dopiero zarejestrowałem się na forum, chociaż w Cantr'a gram już od około pięciu lat i mam niemałe doświadczenie. Jak dotąd zawsze było tak, że moje postacie wrastały w społeczność swoich miejscowości i były dosyć aktywne, przynajmniej przez pewien czas, później niestety zapadały na nieuleczalną śpiączkę i umierały :( Później znowu miałem więcej czasu i wracałem do gry. Teraz chce bardziej zaangażować się w gre ;)
Sasza

Postby Sasza » Sun Jul 21, 2013 4:35 pm

Cześć,

a czy możesz podać parę swoich już skasowanych postaci?
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
Terverok

Postby Terverok » Mon Jul 22, 2013 5:02 pm

Moją pierwszą postacią w grze był Markopolok przebudzony na Fic, jedną z moich nie tak dawnych postaci był Terek, który działał nieopodal Cechowic.
Marian10

Postby Marian10 » Wed Aug 07, 2013 12:14 am

Cześć wszystkim. Kolejny nowy na forum choć zaprawiony w grze się kłania :)
Lula

Postby Lula » Fri Aug 09, 2013 11:30 pm

Będę się streszczać, bo późno i burza.

Po roku, trzech próbach i zmianie adresu e-mail w końcu się udało dołączyć do zaszczytnego grona użytkowników :wink:

Jeszcze bardziej zielono.
Dziękuję, dobranoc.
iluzja

Postby iluzja » Sat Aug 31, 2013 9:00 am

Dzień dobry, na forum założyłam kont, gdy pojawił się komunikat mówiący nie masz żadnej postaci, ale jakoś wcześniej nie złożyło się.. Witam wszystkich bardzo serdecznie
Legalus

Postby Legalus » Sun Sep 01, 2013 4:31 pm

Zielone, ciche forum ;). Witamy.
Lepiej spłonąć niż dać się rozwiać przez wiatr...
iluzja

Postby iluzja » Sat Sep 14, 2013 11:34 pm

Nie wiem czy takie ciche, często czytam dyskusje, rzadko zabierając głos :)
stroz

Postby stroz » Wed Oct 23, 2013 8:44 pm

Nie jestem nowy, ale wróciłem po kilku latach przerwy. Z góry chciałbym przeprosic ze usmierciłem swoich 60/70 latków wieki temu i mam nadzieję, że daliście sobie beze mnie radę *mruga*
nienarzekam

Postby nienarzekam » Tue Nov 19, 2013 11:18 am

A ja jestem całkiem nowy. Dwa dni temu zrobiłem swoją drugą postać. Trzy dni temu pierwszą. O grze czytałem już nawet kilka lat temu i pomysł na grę wydawał mi się dobry, ale dopiero teraz, po przeczytaniu kolejnych opinii i opisów gry, przelała się miara. Zwłaszcza temat z nekrologami postaci tak mi się spodobał, że od razu po jego przeczytaniu założyłem konto XD.

Początkowo planowałem mieć tylko jedną postać. Potem spostrzegłem, ile trwa podróż, więc założyłem drugą. Planuję dać im zupełnie różne charaktery (właściwie to już dałem) i więcej postaci nie robić, bo mi się wszystko pomiesza.
psychowico

Postby psychowico » Tue Nov 19, 2013 11:33 am

nienarzekam wrote:A ja jestem całkiem nowy. Dwa dni temu zrobiłem swoją drugą postać. Trzy dni temu pierwszą. O grze czytałem już nawet kilka lat temu i pomysł na grę wydawał mi się dobry, ale dopiero teraz, po przeczytaniu kolejnych opinii i opisów gry, przelała się miara. Zwłaszcza temat z nekrologami postaci tak mi się spodobał, że od razu po jego przeczytaniu założyłem konto XD.

Początkowo planowałem mieć tylko jedną postać. Potem spostrzegłem, ile trwa podróż, więc założyłem drugą. Planuję dać im zupełnie różne charaktery (właściwie to już dałem) i więcej postaci nie robić, bo mi się wszystko pomiesza.

Życzę powodzenia. Mądry wybór z ilością postaci - ostrzegam, że jeśli już się wkręcisz nieraz będzie Cię ciągnęło do większej ilości. Ale jeśli masz życie osobiste, prace/studia i nie toniesz w wolnym czasie nie radzę robić więcej niż trzech. Gdybyś miał jakieś problemy czy wątpliwości wal z pytaniami w odpowiednim dziale forum albo nawet do mnie na priv.
"Please give us a simple answer, so that we don't have to think, because if we think, we might find answers that don't fit the way we want the world to be."

https://www.kinkykitty.pl
adamo199412

Postby adamo199412 » Tue Nov 19, 2013 3:04 pm

Prawda, lepiej grać nawet jedną (tak jak ja) albo dwiema porządnie niż wszystkimi beznadziejnie :wink:
Yang

Postby Yang » Tue Nov 19, 2013 6:34 pm

Jedna postać w dużym mieście i tak już się nie ma na nią czasu, jeśli ma się życie własne. Kilka postaci na odludziu i nadal ma się dużo czasu. U mnie pięć w różnych strefach okazało się idealnym kompromisem. Przynajmniej wiem, że się nie spotkają.
Pies
Programming Dept. Member

Postby Pies » Tue Nov 19, 2013 11:18 pm

psychowico wrote:Gdybyś miał jakieś problemy czy wątpliwości wal z pytaniami w odpowiednim dziale forum albo nawet do mnie na priv.

I irc, Pies poleca irc'a.
dwudziestoletni mężczyzna wrote:"OOC: Jak ci się nie podoba, to nie graj. Ta gra nie szuka więcej graczy."

kaloryfer wrote:This game already has a lot of problems, new players would only bring new ones.
Piotr

Postby Piotr » Mon Feb 17, 2014 2:46 pm

Witam wszystkich :)

Return to “Ogólne dyskusje”