Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
Felixis wrote:Jak dla mnie mogliby zrobić, że jest jedna sukienka długa, jedna krótka (każdego materiału), jedne spodnie długie, jedne krótkie etc, a nie od razu taki szczegółowy opis dla każdej kreacji że ma 3 guziki 2 kokardki suwak na dupie i wzorek w kroku. Jeśli chcemy żeby ludzie sami sobie wymyślali, to czemu tego nie ułatwić, robiąc rzeczy proste i gotowe pod zmiany? Bo teraz tendencja idzie w stronę tworzenia 200 niepotrzebnych przedmiotów różniących się jednym szczególikiem (jak np długość rękawa).
Marcia wrote:Jeśli trzymasz się granic rozsądku i np z krótkiej spódniczki mini nie chcesz zrobić powłóczystej spódnicy do ziemi z falbanami, a jedynie wprowadzić delikatne poprawki, jest w porządku.
dekalina wrote:Ja bym tylko chciała, żeby bawełniana koszula zmieniła nazwę na "koszulka" (w angielskim z "shirt" na "T-shirt"). Albo niech ma w opisie długi rękaw.
Alutka wrote:Zielony świat jest opanowany przez śpiące Smaugi, które budzą się tylko i wyłącznie wtedy, gdy ktoś chce się zainteresować ich skarbami.
gala wrote:Ciuchów powinno... ubyć. Od kiedy w C jest możliwość dodawania opisów te bardziej wymyślne ubrania tylko przeszkadzają. Powinny być, owszem, dla zróżnicowania kosztów materiałów. Jedyne czego teraz potrzebujemy to:
- proste spodnie z...
- spodnie z...
- wyrafinowanie spodnie z...
Z minimalnym opisem początkowym nie narzucającym zbyt wiele ograniczeń przy dodawaniu opisów. Różniłyby się tylko materiałem, kosztem i ogólnym stopniem "za@%(#!ści". A opis pozostawić graczom, byleby się tylko trzymali opisem do "wyrafinowania" stroju.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests