A.L.M.E.R wrote:Przykro mi Pies, Ale ten temat jest o tobie, specjalnie po to aby cie męczyć.
A więc tu męczymy Almera

Gratulacje
Moderators: Public Relations Department, Players Department
A.L.M.E.R wrote:Przykro mi Pies, Ale ten temat jest o tobie, specjalnie po to aby cie męczyć.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
lacki2000 wrote:Gratuluję! Jak tak dalej pójdzie to będzie więcej programistów niż graczy
Jakbyście nie wiedzieli za co się zabrać to polecam zacząć od wprowadzenia pogody, psucia sie wszystkiego i jakości wytwarzanych towarów.
MagdaB wrote:........... i tak jak Almer, ktory ustalal ze mna na gg w jaki sposob zalatwic Lucynke innymi postaciami w grze, by bylo to najmniej podejrzane ;l)
Co wiecej probowal namowic mnie, bym sciagnela inna swoja postac lub postac swojego znajomego, by zabil Lucynke, potem zreszta piszac, ze jednak nie bedzie tego robil, bo wlasnie dostal wiadomosc, ze trafil do PD.
Od: A.L.M.E.R
Wysłano: Pt lip 16, 2010 8:58 pm
Do: Zamia
chciałem cię poinformować iż tydzien temu pani MagdaB Napisała do mnie nietypową prośbę, żebyśmy zabili twoją postać. na szczęście się nie dałem
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
tehanu wrote:Almer jest w Programming Dept czyli jak mniemam nie ma dostępu do danych innych graczy, a tylko do kodu cantra.
Rusałka wrote:Z pewnością nie ma dostępu. Struktura departamentów jest tak zrobiona, że każdy członek ekpiy, ma dostęp tylko i wyłącznie do tego czego dotyczy jego departament.
KEVEZ wrote:Prawde mówiąc mając pełen dostęp do kodu gry i bazy danych (bez tego nie ma mowy o dostępie do kodu), człowiek może wszystko a nawet więcej. Jednak osoby nowo przyjete do ProgD. z tego co się orientuje nie dostają dostępu do wszystkiego od razu i muszą składać deklaracje na piśmie...
dwudziestoletni mężczyzna wrote:"OOC: Jak ci się nie podoba, to nie graj. Ta gra nie szuka więcej graczy."
kaloryfer wrote:This game already has a lot of problems, new players would only bring new ones.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests