W DB! Paskudna zagrywka! Nie miałam zamiaru zgłaszać tego do Departamentów, ale zagrywka tak paskudna, że wstyd! Minęło już wiele lat, ale takiego czegoś nie spośób zapomnieć!
Liczcie się z tym, że choćbyście zgubili wątek, to inni nie koniecznie! A już zwłaszcza w sytuacji, kiedy prowadzicie złą postać. Niech liczy się z konsekwencjami, a Wy, jako gracze, nie wyładowywujcie się za to w kolejnych przeistoczeniach działacie zgodnie z uprzedzeniami i dziwicie się... Wiecie, co oznacza konsekwencja?!
Do 'zasadolamaczy'
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
Do 'zasadolamaczy'
Last edited by Echo on Thu Oct 30, 2008 8:24 pm, edited 2 times in total.
-
Mogliby w końcu oddać trochę władzy, by Lud także mógł bronić zasad. Powiem Tobie, Eszko, że gdy dotrę wreszcie na stanowisko PD to pomogę.
Przez ostatnie miesiące przeszedłem specjalne szkolenia, które są niezbędne do sprawowania bezstronniczego urzędu na tak stresującym stanowisku.
Poza tym, pozdrawiam gorąco tehanu :)
Przez ostatnie miesiące przeszedłem specjalne szkolenia, które są niezbędne do sprawowania bezstronniczego urzędu na tak stresującym stanowisku.
Poza tym, pozdrawiam gorąco tehanu :)
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
- Snake
Re: Ty draniu, cos mi nabrudzil!
Echo wrote:W DB! Paskudna zagrywka! Nie miałam zamiaru zgłaszać tego do Departamentów, ale zagrywka tak paskudna, że wstyd! Minęło już wiele lat, ale takiego czegoś nie spośób zapomnieć!
Liczcie się z tym, że choćbyście zgubili wątek, to inni nie koniecznie! A już zwłaszcza w sytuacji, kiedy prowadzicie złą postać. Niech liczy się z konsekwencjami, a Wy, jako gracze, nie wyładowywujcie się za to w kolejnych przeistoczeniach działacie zgodnie z uprzedzeniami i dziwicie się... Wiecie, co oznacza konsekwencja?!
Czy TO nie jest TYLKO gra?
<snake> that means Cantr on christmas xD
<EchoMan> Well. I would like to think so. ;)
<EchoMan> Well. I would like to think so. ;)
-
Taaaak..? A ja zaczęłam już strugać trzonki do dzid.
Zwyczajnie się wkurzyłam, że ktoś uważa innych graczy za idiotów, kiedy nie wyślili się nawet, żeby akcja miała sens, żeby nie przebijało przez wszystko nachalne naginanie, czy nawet łamanie zasad. Tyle w temacie, więcej do tego wracać nie będę.
ps. i było to daaaawno, daaawno temu...
Nie pisałam wcześniej, bo przecież musi minąć co najmniej 100 dni. Ale po tych stu dniach, to nawet już szczegółów całej sprawy nie pamiętam.

Zwyczajnie się wkurzyłam, że ktoś uważa innych graczy za idiotów, kiedy nie wyślili się nawet, żeby akcja miała sens, żeby nie przebijało przez wszystko nachalne naginanie, czy nawet łamanie zasad. Tyle w temacie, więcej do tego wracać nie będę.

ps. i było to daaaawno, daaawno temu...
Nie pisałam wcześniej, bo przecież musi minąć co najmniej 100 dni. Ale po tych stu dniach, to nawet już szczegółów całej sprawy nie pamiętam.

- Elm0